Een onvergetelijke teambuildingdag of -activiteit in Limburg?

Fun Beach is niet alleen de perfecte stranddag, het is ook dé plek voor de beste teambuildingdag of -activiteit van Limburg! Tijdens de teambuilding staat samenwerking centraal. En het stimuleren van onderlinge samenwerking onder collega’s zorgt voor een hechter en positiever team. Door lekker actief bezig te zijn, verbeter je de communicatie onderling, waardoor je team productiever wordt en meer plezier in het werk heeft. Een teambuildingdag bij Fun Beach is dus niet alleen een leuke teamactiviteit, het is het perfecte moment om het vertrouwen, de sociale binding en de groepsdynamiek van het team te verstevigen.

Bij Fun Beach Group Events zorgen we ervoor dat jouw collega’s elkaar op een actieve en laagdrempelige manier beter leren kennen. En onze locatie is zó divers dat er werkelijk van alles mogelijk is: van gezellige activiteiten voor kleine groepen tot enorme teambuilding activiteiten voor grote bedrijven!

Heb jij interesse om voor jouw team een onvergetelijke dag neer te zetten? Kijk hieronder voor een selectie van de mogelijkheden.

Meet je kracht met de Highland Games!

De Highland Games zijn de ultieme uitdaging voor mannen en vrouwen die een stoere krachtmeting niet schuwen. Onverzettelijkheid, moed, kracht en eensgezindheid zijn onmisbare eigenschappen. Dé test om te kijken wie het beste zijn of haar spieren laat zien.

Een workshop schermen voor je team

Kruipen jij en je collega’s liever in de huid van Zorro of de drie musketiers?
Nemen jullie geen genoegen met een plekje achter de schermen en gaan jullie liever het duel aan met je collega’s?
Bewijs wie de baas is op het veld. En garde!


Klootschieten is écht teambuilding

Vul je eigen klootzak met twee kloten, benoem één van je teamleden tot het Kloothoofd. Klootschieten is een van de oudste games van Nederland.
Het is de kunst om met je team van droogkloten in zo min mogelijk worpen de route af te leggen.
Hierbij komt het zowel aan op behendigheid als teamwork. Geen tijd voor gekloot dus.


Een salsa workshop met je collega’s

Wie dansen zegt, zegt Salsa! Bij deze swingende dans uit Latijns-Amerika gaan je heupen meteen los.
Een dansprofessional gaat met jou en collega’s aan de slag. Let maar op: die voetjes gaan van de vloer!


Ik hou van Nederland

Muziekfragmenten raden, luidkeels meezingen met de grootste hits en van je stoel vallen van het lachen bij ludieke spellen waarbij de kennis van de diverse teams over typische Hollandse weetjes op de proef wordt gesteld. Precies zoals in het populaire tv-programma. Een teamuitje met oer-Hollandse sfeer en gezelligheid. Hollandser dan dit wordt het niet!

De Jackass games voor de die hards

Welcome to Jackass! Nou ja, zo bont als de heren van Jackass, wordt het gelukkig niet. Toch zullen jij en je collega’s tijdens de Jackass games geregeld de pijngrens opzoeken! Maak je borst maar nat voor een aantal onverbiddelijke paingames, met als hoogtepunt de fameuze electrische spiraal en het ietwat onschuldigere spel met het antiblaf-bandje.

Alle mogelijkheden

Bij Fun Beach Group Events hebben we alles in huis om een teambuildingdag op te zetten waar jouw collega’s nog jaren over napraten. Behalve bovenstaande voorbeelden, bieden we nog véél meer activiteiten aan. Ook is het mogelijk deze teambuildingactiviteiten te combineren met een grote BBQ of bedrijfsfeest in onze Beachclub Degreez. Kijk bij arrangementen op onze website voor meer informatie, of neem contact op voor de mogelijkheden.