Fun Adventure L is het ultieme outdooruitje in limburg!

Fun Adventure L is het ultieme outdooruitje in Limburg! Jullie bepalen zelf wat jullie gaan doen. Kies de 4 leukste activiteiten uit een groot aantal ludieke, sportieve, spannende en hilarische games. En maak de ultieme mix voor een onvergetelijke dag met je familie, vriendenclub of bedrijf!

Hoe werkt het?

Wil je met je groep een hele dag uit je dak gaan met te gekke games waarbij het ook nog aankomt op perfect teamwork? Op het Fun Beach Event & Leisurepark ben je daarvoor precies op de juiste plek. Want wat te denken van spannende, hilarische en trendy games zoals funny soccer, sumoworstelen, bungee run, beachvolley, vlotvaren, handboogschieten, klootschieten en rodeobed?

Jullie mogen hieruit de 4 leukste games kiezen die elk ongeveer 30 minuten duren. Vind je het moeilijk om te bepalen welke games het best bij jullie groep passen? Dan staat het team van Fun Beach Group Events uiteraard voor je klaar om passend advies te geven.

Willen jullie graag méér dan 4 games selecteren? Dat kan dat natuurlijk ook. Kies in dat geval voor Fun Adventure XL of Fun Adventure XXL.

Informatie

length120 min.
minimal participantsVanaf 12
maximal participantsTot 200
Prijs:
€23,50
Minimaal boekingsbedrag:
€282,00

INCLUSIEF:

  • Persoonlijke en professionele begeleider
  • 4 games naar keuze
  • Fles champagne voor het winnende team
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach 

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Voor het onderdeel kruisboogschieten geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.
  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Stel hier zelf uw Fun Adventure L samen

Kies de 4 leukste games voor uw dag

Bubble football

Voetballen terwijl je met je hele lijf in een grote luchtbal zit. Alleen je benen bungelen er beneden nog uit. Dat wordt lachen! Zeker als je bedenkt dat de scheidsrechter bij dit hilarische Bubble Football veel door de vingers ziet!

Summer Skating

Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

Barrel Walk

Lopend over een paar oude biertonnen een zwaar vergiftigd terrein oversteken. Als dat maar goed gaat!

Kruisboogschieten

Vandaag gaat het om de kunst van het kruisboogschieten. Wie mag zich de Willem Tell van jullie gezelschap noemen?

Sumoworstelen

Daar sta je dan, gehuld in een dik sumopak. Zet je benen stevig op de grond en plaats je handen in de zij. Het sumoworstelen kan beginnen! Wie werkt zijn tegenstander het eerst op de rug?

Walking Letter

Zeg eens A! Nee, niet met jouw mond maar met behulp van palen en touwen. Eens kijken of de constructie ook stevig is, want jullie moeten er ook mee aan de wandel!

Summer Ice Hockey

De mussen vallen zowat van het dak, maar toch sta je daar met ijshockeyschaatsen aan en een stick in je hand. Een niet-alledaags tafereel. Maar dit is dan ook geen gewoon ijshockey maar Summer Ice Hockey. In deze zomerse setting gaan jullie op een perfect geprepareerde synthetische schaatsbaan de strijd met elkaar aan. Wie komt als het beste ijshockeyteam van het zomerse ijs?

Word Fight

Heb jij altijd het hoogste woord? Ja? Dan kun je dat nu bewijzen! Ieder gehuld in een pak met op zowel de voorzijde als de achterzijde een letter wordt jouw team gevraagd om samen het juiste antwoord te formeren.

Beachvolley

De Alligator, Chicken-wing, Beach-dig en Tomahawk. Misschien zeggen deze namen jou niets. Maar daarin komt wel verandering na een potje beachvolley!

Mijnenveld

Er leiden veel wegen naar Rome, luidt een bekend gezegde. Maar dat is niet het geval bij dit mijnenveld. Zoveel tegels, maar slechts één route die klopt. Om gek van te worden! Stap je op de verkeerde tegel dan ontploft de boel en moet je helemaal van voren af aan beginnen!

Mind Fight

Heb jij het geheugen van een olifant? Dat zal blijken bij deze enerverende Mind Fight!

Cross the Swamp

Je staat met beide benen stevig op de grond. Maar wat als de vaste grond plotsklaps verandert in drijfzand?

Klootschieten Voor Droogkloten

Al lang vóórdat koning voetbal ons land regeerde, was Nederland in de ban van een ander balspel: klootschieten. De kunst is om met je team in zo min mogelijk worpen een parcours af te leggen. Tijdens dit potje klootschieten wisselen spanning en lol elkaar af.

Living Soccer

Komt dat schot! Je hangt willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel.

Vlotvaren

Het recept is eenvoudig: bouw een vlot, leg hem op het water en vaar naar het midden van het meer. That's it!

Archery Tag

Zoef! Met grote snelheid verlaat de pijl de boog. Oei, je hebt een tegenstander vol geraakt! Maar geen paniek, want dankzij de speciale pijlen kunnen de twee teams naar hartelust op elkaar schieten zonder dat het echt pijn doet!

Water Game Estafette

In een twaalfpersoons reuzenkano vaar je zo snel mogelijk naar de overkant van het meer om daar een verrassingsopdracht te klaren.

Funny Soccer

Wie zei daar dat voetbal geen sport is voor vrouwen? Na dit potje zul je daar voor altijd anders over denken!

Katapult Challenge

Je hebt het buskruit niet uitgevonden. Daarom moet je het helaas doen met een katapult.

Flintstone Race

Wilmaaaaaaaa! Bouw jullie eigen Flintstone-mobiel en race tegen het andere team.

Giant Fun Estafette

Leg met je team zo snel mogelijk een parcours met vier hilarische uitdagingen af. Fun aan de lopende band is verzekerd!

Waterleiding bouwen

Twee emmertjes water halen, twee emmertjes pompen. En o wee, er morst iemand! De kunst is om  geen water te verspillen.

Bamboo tower

Een stapel bamboestokken en een handvol elastieken. Daar zullen jullie het mee moeten doen! Lukt het jullie om een bamboetoren te bouwen die staat als een huis?

Bungee Run

Het bungeekoord is bevestigd om je middel. Je rent de zandbak in alsof je leven ervan afhangt.

Handboogschieten

Houd de boog in de aanslag. Zet het vizier op scherp. Trek de pees naar je toe. Met grote snelheid verlaat de pijl de boog. In de roos! Of toch niet?

Physical Pong

NIEUW!

De allereerste videogame ooit die je als kind thuis op de tv kon spelen. Het digitale tennisspelletje van weleer kent nu een volwassen versie van ongekende proporties. Welk team is meest behendig op dit gigantische beeldscherm?


Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.

 

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

 

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

 

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

 

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.

 

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.