Highland Games

De Highland Games zijn de ultieme uitdaging voor mannen en vrouwen die een stoere krachtmeting niet schuwen. Onverzettelijkheid, moed, kracht en eensgezindheid zijn onmisbare eigenschappen. Wie laat het best zijn spieren zien?

Hoe werkt het?

De Highland Games vinden hun oorsprong in de traditionele clanspelen en worden nu nog elk jaar in de Schotse Hooglanden gehouden. Deze stoere krachtmeting is overgewaaid naar het Fun Beach Event & Leisurepark waar jullie een eigentijdse versie van de Highland Games kunnen spelen. Compleet met ruige games als Tug of War, Roll the Barrell, bijlwerpen, Men Pulling en Caber Wave.  

Uiteraard zijn de diverse spellen zodanig aangepast dat je heus geen superatleet hoeft te zijn om aan deze Highland Games mee te doen. Dat neemt niet weg dat goed teamwork, moed en kracht nodig zijn om winnend uit de strijd te komen. Net zoals dat gold voor de traditionele clans van weleer.

Wat dat betreft, is het net echt! Gestoken in Schotse kilts moedig je met een krachtige yell je eigen team aan. Daarna ontkom je er niet meer aan om met hand en tand de trots van je eigen clan te verdedigen. Jullie storten je vol overgave op een serie authentieke spelonderdelen uit de Schotse hooglanden. Geen half werk. Nee, jullie zullen alles uit de kast moeten halen om eeuwige roem en eer te vergaren. Het sterkste team wordt na afloop beloond met een fles whiskey!

Informatie

length150 min.
minimal participantsVanaf 12
Prijs:
€24,50
Minimaal boekingsbedrag:
€294,00

INCLUSIEF:

 • Persoonlijke en professionele begeleider
 • 6 Schotse games
 • Schotse rokjes
 • Clan schmink
 • Fles whiskey voor het winnende team
 • GRATIS entree Fun Beach The Beach

EXCLUSIEF:

 • 9% BTW
 • Catering

BIJZONDERHEDEN:

 • Dit programma is geschikt voor dames en heren.
 • Het programma wordt aangepast op het gewenste conditionele niveau van je groep
 • Ideaal voor vrijgezellenuitje. We kunnen voor de vrijgezel een compleet Schotse outfit regelen uiteraard zonder onderbroek
 • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?

 

Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Highland Games bestaat uit de volgende 6 games

Caber Wave

Een boomstam waar je U tegen zegt. Krijg die samen maar eens opgetild! En dat is nog lang niet alles...

Bijlwerpen

Drie bijlen, één boomstam. Opperste concentratie. Pak de bijl. Zet je vizier op scherp. Zoef! Raak! Of toch niet?

Barrel Lifting

Met je blote handen moet je twee houten vaten van de vloer tillen. Wie houdt dit het langst vol?

Roll The Barrel

Een vat vol whiskey moet van A naar B. Niet via een geëffend pad maar een weg vol hindernissen.

Tug of War

Twee teams, één touw. Zorg dat je aan het langste eind trekt bij deze Tug of War!

Throw The Ball

Het is een samenspel van kracht en techniek om een zware leren bal van 12 pond over je hoofd zo ver mogelijk naar achteren te werpen. Welk team beschikt over de grootste worpkracht?


Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.

 

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

 

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

 

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

 

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.

 

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.