Archery Tag

Zoef! Met grote snelheid verlaat de pijl de boog. Oei, je hebt een tegenstander vol geraakt! Maar geen paniek, want dankzij de speciale pijlen kunnen de twee teams naar hartelust op elkaar schieten zonder dat het echt pijn doet!

 

Hoe werkt het?

Een unieke combinatie van boogschieten, paintball en trefbal, zo zou je Archery Tag het beste kunnen omschrijven. Iedere speler krijgt een eigen boog en een aantal pijlen. Na een duidelijke uitleg over het spel neem je met je team plaats achter je bunker en zet je je beschermingsmasker op. 

De strijd kan losbarsten! Je kunt scoren door op de targets in het veld van de tegenstander te schieten of de tegenstander uit te schakelen door hem te raken op het lichaam.

Het klinkt gevaarlijker dan het is, want dankzij de zachte rubberen punten op de pijlen kan je niets gebeuren! Maar dat neemt niet weg dat Archery Tag een enerverend spel is; dit komt vooral door de snelheid en de afstand die de pijlen kunnen halen. Het dekking zoeken achter de bunker en het ontwijken van de pijlen die van alle kanten om je heen vliegen, staat garant voor sensatie en spanning. Welk team is het meest trefzeker?

Informatie

length90 min.
minimal participantsVanaf 12
maximal participantsTot 50
Prijs:
€17,50
Minimaal boekingsbedrag:
€210,00

INCLUSIEF:

  • Persoonlijke en professionele begeleider
  • Fles champagne voor het winnende team
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Archery Tag kan vanaf 12 jaar worden gespeeld
  • We kunnen ook op locatie Archery Tag organiseren
  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.


30 minuten
Vanaf 12 personen

6,00 pp
 

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.


120 minuten
Vanaf 12 personen

27,50 pp
 

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het!


90 minuten
Vanaf 12 personen
Tot 100 personen

24,50 pp
 

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

120 minuten
Vanaf 12 personen

25,00 pp
 

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

60 minuten
Vanaf 12 personen

15,00 pp
 

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.

120 minuten
Vanaf 12 personen

15,00 pp
 

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.

30 minuten
Vanaf 12 personen

5,50 pp