lekkere zomerse hapjes en drankjes

Verspreid over het strand tref je een variatie aan food & drinks-gelegenheden. Deze gezellige take away corners op het strand bieden de lekkerste zomerse hapjes en drankjes. Er is voor ieder wat wils, het is maar net waar je trek in hebt.

Beach view

Lekker loungen met een iced cocktail en een super lekkere beach burger vers van de grill? Bij Beachview is het heerlijk vertoeven met het beste uitzicht van Fun Beach. 

Op de loungesets van Beachview kun je tot 19:00 uur genieten van de zon. 

Liever loungen met een muziekje? Maak dan gebruik van de gratis Silent Disco headphones!

LITTLE BEACH rookvrij.svg

Little Beach is een waar speelparadijsvoor kinderen tot 12 jaar. Terwijl de kids lekker spelen kunnen de ouders genieten van een drankje en een hapje op het ruime terras.

Bij Little Beach is er in ieder geval genoeg te doen voor jong en oud! 

 

MEER INFO

menukaart & prijzen

Fun Beach Food & Drinks Kiosk

kiosk *

De Kiosk bij de entree beschikt over ijs, drank, snoep en strandartikelen zoals zwembandjes en luchtbedden.

Let op: alleen bij de kiosk kan met pin en cash betaald worden. Bij alle andere foodcorners betaal je uitsluitend met pin of Fun Beach Card.
 

Bekijk hier ons assortiment

fun harbour **

Fun Harbour maakt de meest smakelijke pita broodjes voor je, rijkelijk gevuld met de lekkerste kip Gyros. Daarnaast is er hier fris, bier & ijs. Ook kun je hier onze nieuwe Slushies, Iced Coffee en Iced Cocktails proberen.


 

Bekijk hier ons assortiment

beach house *

Hier verkopen we de lekkerste verse frites, diverse snacks en broodjes hamburger. Ook zijn hier verschillende drinks te krijgen.

Hier kun je QR bestellen met je telefoon, dat betekent dat je niet in de rij hoeft te wachten.
 

Bekijk hier ons assortiment

plage nord **

Bij Plage Nord eet je de lekkerste Turkse pizza's! Drankjes en ijsjes zijn tevens verkrijgbaar. Daarnaast kun je hier ook terecht voor strandartikelen zoals zwembandjes en luchtbedden.


 

Bekijk hier ons assortiment

LITTLE BEACH **

Bij Little Beach kun je heerlijk smullen van friet & snacks Daarnaast kun je hier ook terecht voor strandartikelen, ijs, fris, bier, wijn en onze nieuwe iced drinks.

Hier kun je QR bestellen met je telefoon, dat betekent dat je niet in de rij hoeft te wachten.

Bekijk hier ons assortiment

Beachview

Beach view **

Bij beachview kun je lekker loungen met een verse beach burger vers van de grill. Probeer ook eens onze nieuwe iced drinks zoals slush, cocktails & iced coffee.

Hier kun je QR bestellen met je telefoon, dat betekent dat je niet in de rij hoeft te wachten.

Bekijk hier ons assortiment

altijd open ongeacht het weertype *

Tijdens het seizoen kun je hier elke dag genieten van een hapje en een drankje, ongeacht het weertype.

afhankelijk van weertype **

De opening van deze foodcorners is afhankelijk van het weer.

Fun Beach Food & Drinks
Fun Beach Cashless

Fun Beach Event & Leisurepark is volledig cashless!

Dit betekent dat we geen contant geld meer aannemen en je gemakkelijk en snel alle Fun Beach bestellingen met een pinpas of telefoon afrekent. Dit doen we voor jouw en onze veiligheid. Bovendien doen wij dit om wachtrijen te voorkomen, bevorderen we de doorstroom en kan iedereen sneller geholpen worden. Wist je dat je zelfs van tevoren jouw strandbed, parasol, kano, SUP en waterfiets online kunt reserveren?

CONTANT GELD OP ZAK? WISSEL JE CASH IN VOOR EEN FUN BEACH CARD

Voor de mensen die toch contant willen betalen introduceren wij de Fun Beach Card. Deze kaart is verkrijgbaar bij de entree en is op te waarderen vanaf €10,-  De Fun Beach Card is te spenderen bij al onze food & drinks punten. Het tegoed is twee jaar geldig na moment van activatie en kan niet contant worden uitbetaald.