Klootschieten

Eén van de oudste games van Nederland

✓ Leg zo snel mogelijk het parcour af

Geen tijd voor gekloot dus!

Hoe werkt het?

Klootschieten is een van de oudste games van Nederland. Vul je eigen klootzak met twee kloten, benoem één van je teamleden tot het Kloothoofd en leg zo snel mogelijk de route af rondom Fun Beach. Hierbij komt het zowel aan op behendigheid als teamwork, want je gaat natuurlijk voor de winst! Geen tijd voor gekloot dus.​​​​​​

Een 'kloot' is de oud-Hollandse benaming voor houten bal of kogel. Het is de kunst om met je team in zo min mogelijk worpen met de kloot een parcours af te leggen. Hierbij komt het zowel aan op behendigheid als teamwork. Ieder team beschikt over een eigen klootzak met daarin twee kloten en staat onder leiding van een zelfbenoemde teamleider, ook wel 'het kloothoofd' genoemd.

Welk team volgt de beste strategie en komt uiteindelijk als winnaar over de eindstreep?

Informatie

length120 min.
minimal participantsVanaf 6
maximal participantsTot 300
Prijs:
€9,50
Minimaal boekingsbedrag:
€57,00

INCLUSIEF:

  • Een lekker kopje koffie en Limburgse vlaai bij ontvangst

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW

BIJZONDERHEDEN:

  • Klootschieten is voor iedereen zeer toegankelijk
  • Qua spelbeleving is klootschieten te vergelijken met Midgetgolf en Bowlen
  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

High Tea at the Beach

✓ Een tafel vol lekkers!

✓ Zoetigheden en hartige hapjes

✓ Verschillende soorten thee