Fun Beach Event & Leisurepark

ONZE LOCATIE

Fun Beach in Panheel is een uniek recreatiepark, midden in Limburg. Op slechts 15 minuten rijden vanuit Roermond en Weert vind je dit schitterend witte dagstrand met ruime groene ligweiden. De locatie biedt voor ieder wat wils: van een relaxte stranddag tot spetterende activiteiten als het Mega Aquapark en de Super Slide. Naast Fun Beach ligt Beachclub Degreez: een prachtige feest- en eventlocatie aan het water.

Dat maakt Fun Beach Event & Leisurepark dé locatie voor unieke groepsactiviteiten. Het in-house eventbureau Fun Beach Group Events heeft jarenlange ervaring met het organiseren van groepsactiviteiten in alle soorten en maten: vanaf 10 tot zelfs een paar duizend personen!

De locatie is gemakkelijk bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van de A73, A2 en N273, maar voelt toch midden in de natuur. Fun Beach is door ANWB uitgeroepen tot één van de top 10 stranden van Nederland en is daarnaast al meer dan 10 jaar de trotse ontvanger van de blauwe vlag: het Europese keurmerk voor schoon en veilig water.

Natuurlijke ligging

Fun Beach Group Events beschikt over een prachtige locatie waar alle arrangementen plaatsvinden. Onze locatie ligt in de natuur midden in het Limburgse Maasplassengebied. Fun Beach is gemakkelijk en snel te bereiken vanaf de A2 en de A73 en beschikt over ruime gratis parkeermogelijkheden.

 

Schoon water

Het eventterrein is 11 hectare groot en heeft een prachtig meer met wit zandstrand dat ook zeer geschikt is om in te zwemmen. Het meer wordt gevoed door grondwater en is daardoor van zeer hoge kwaliteit. Al 7 jaar op rij hebben wij dan ook de Blauwe Vlag mogen ontvangen, een Europees Ecokeur-merk voor schone en veilige stranden.
 

BEACHCLUB

Op ons event- en leisurepark ligt Beachclub Degreez: een prachtige, exclusieve beachclub met een terras aan het water. Een ideale locatie om voor of na uw event te genieten van een hapje en een drankje, en ook bij uitstek geschikt voor het houden van een onvergetelijke feestavond.

 

Group Events Plattegrond