Soccer Games

Is voetbal je lust en je leven? Ja? Dan zijn de Soccer Games je van het! Het ultieme arrangement voor elke balkunstenaar! Leef je uit met deze vier wel heel bijzondere voetbalspellen waarbij je balgevoel op alle mogelijke manieren op de proef wordt gesteld.

Hoe werkt het?

Speciaal voor jullie hebben wij het voetbalspel opnieuw uitgevonden! Want dat kun je wel stellen na het spelen van deze vier wel heel opmerkelijke voetbalgames. In de eerste helft is het meteen al lachen, gieren en brullen. Want gekleed in een reusachtige hoepelrok is het moeilijk voetballen!

Maar vervolgens wordt het nog veel gekker als elke voetballer in een een mega luchtbel wordt gestoken waar alleen je benen nog uitbungelen. Probeer dan maar eens op de been te blijven! Maar dat is geen reden tot paniekvoetbal, want de 'bubble' om je heen werkt als perfect stootkussen zodat je zacht landt. Wanneer de teams na de welverdiende pauze opnieuw het veld betreden voor de tweede helft, pakken jullie het wat groter aan met een potje reuzetafelvoetbal.

Nog niet uitgevoetbald? Dat treft, want in de verlenging van deze wonderlijke Soccer Games moeten jullie het tot slot tegen elkaar opnemen bij een partijtje Living Soccer. Willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel zit er maar één ding op: maak er een leuke pot van en zet je beste beentje voor.  Want na het laatste fluitsignaal gaat het team met het meeste balgevoel met de beker naar huis.

Informatie

length120 min.
minimal participantsVanaf 12
maximal participantsTot 100
Prijs:
€24,50
Minimaal boekingsbedrag:
€294,00

INCLUSIEF:
•    "Professionele" scheidsrechter
•    4 soccer games
•    Fles champagne voor het winnende team
•    GRATIS entree Fun Beach The Beach

EXCLUSIEF:
•    9% BTW
•    Catering

BIJZONDERHEDEN:
•    Geschikt voor iedereen die voetballen leuk vindt vanaf 12 jaar
•    Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?

Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Soccer Games bestaat uit de volgende 3 games

Living Soccer

Komt dat schot! Je hangt willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel.

Funny Soccer

Wie zei daar dat voetbal geen sport is voor vrouwen? Na dit potje zul je daar voor altijd anders over denken!

Bubble football

Voetballen terwijl je met je hele lijf in een grote luchtbal zit. Alleen je benen bungelen er beneden nog uit. Dat wordt lachen! Zeker als je bedenkt dat de scheidsrechter bij dit hilarische Bubble Football veel door de vingers ziet!


Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.

 

Ben & Jerry's

Als lekker fris tussendoortje of als zoete afsluiter, het wordt smullen geblazen van het heerlijke Ben & Jerry's Cookie Dough ijsje.

 

Chips en ijs

Een lekkere versnapering voor tussendoor. Een Ola Raket waterijsje en een zakje Lays chips om lekker te snacken.

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

 

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

 

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

 

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.

 

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.