onvergetelijke INDOOR events
in Limburg?

Fun Beach is niet alleen de perfecte stranddag, het is ook dé plek voor de beste indoor event van Limburg! Tijdens dit indoor event staat samenwerking centraal. Het stimuleren van onderlinge samenwerking onder collega’s zorgt voor een hechter en positiever team. Door lekker actief bezig te zijn, verbeter je de communicatie onderling, waardoor je team productiever wordt en meer plezier in het werk heeft. Een teambuildingdag bij Fun Beach is dus niet alleen een leuke teamactiviteit, het is het perfecte moment om het vertrouwen, de sociale binding en de groepsdynamiek van het team te verstevigen.

Indoor Giant Arcade Games
Indoor Giant Arcade Games

Bij Fun Beach Group Events zorgen we ervoor dat jouw collega’s elkaar op een actieve en laagdrempelige manier beter leren kennen. Onze locaties zijn zó divers dat er werkelijk van alles mogelijk is: van gezellige activiteiten voor kleine groepen tot enorme teambuilding activiteiten voor grote bedrijven!

Heb jij interesse om voor jouw team een onvergetelijke dag neer te zetten? Kijk hieronder voor een selectie van de mogelijkheden.
 

BEKIJK ONZE INDOOR EVENTS

BATTLE TO THE TOP

Er staan diverse, ludieke spelletjes voor jullie klaar die binnen hooguit 5 minuten een winnaar hebben. Wie is de slimste, de snelste, de handigste, de secuurste, de fanatiekste, diegene met het meeste balgevoel en wie presteert het beste onder druk? Let the battle begin!

Daag je tegenstander uit en start een battle. Gewonnen, je komt een stapje dichter bij de top. Verloren, je zakt een treedje naar beneden. Een battle mag niet geweigerd worden, maar diegene die uitgedaagd wordt bepaalt wél welke battle het wordt! Gaat deze voor snelheid, logisch inzicht, hand oog coördinatie of toch voor behendigheid? Wie staat na 60 minuten op het hoogste treedje en wint deze Battle to the Top!?
 

BOEK HIER BATTLE TO THE TOP

 

Battle to the Top

GIANT ARCADE GAMES

Denk aan de allerbekendste computer games, van jaren 80 klassiekers tot de bekendste van nu, maar dan in real life nagebouwd, waarbij jíj met je team onderdeel bent van het spel. Hebben jullie zowel the brains, the physics, als het teamwork in huis om bij ieder spel the highscore neer te zetten? Wacht dan niet langer en kom dit gloednieuwe indoor uitje bij ons beleven! Daag je vrienden, collega's of teamgenoten uit en beleef een spectaculaire en vooral gezellige arcade middag of avond. Giant Arcade Games is voor jong en oud toegankelijk. Alle games zijn indoor en de gehele pop-up locatie is 3 uur lang voor jullie gezelschap ter beschikking. Laagdrempelig, gezellig en FUN. Maar zonder teamwork kom je nergens.
 

BOEK HIER GIANT ARCADE GAMES

 

FUN & FACTS QUIZZZ

Hoe is het gesteld met de algemene kennis van jou en jouw teamleden? Tijdens deze leuke Fun & Facts Quizzz krijg je vliegensvlug de meest uiteenlopende vragen van onze quizmaster voor de kiezen. Tussendoor wordt er afgewisseld met leuke minigames zoals balletje-balletje en de Paardenrace. Sla als eerste op onze interactieve buzzers en trek de winst voor jouw team naar binnen!
 

BOEK HIER DE FUN & FACTS QUIZZZ

 

 

Battle to the Top

Ik hou van HOLLAND QUIZZZ

Muziekfragmenten raden, luidkeels meezingen met de grootste hits en van je stoel vallen van het lachen bij ludieke spellen waarbij de kennis van de diverse teams over typische Hollandse weetjes op de proef wordt gesteld. Precies zoals in het populaire tv-programma. Een teamuitje met oer-Hollandse sfeer en gezelligheid. Hollandser dan dit wordt het niet!
 

BOEK HIER DE IK HOU VAN HOLLAND QUIZZZ

Games & Brains Battle Quizzz

In deze leuke en interactieve Games & Brains Battle Quizzz draait het niet alleen om de algemene kennis, maar ook om behendigheid en samenwerken. Terwijl de quizmaster de meest afwisselende vragen aan jouw team stelt, ga je ook aan de slag met samenwerkingsopdrachten en uitdagende mini-games. Welk team is het meest allround ontwikkeld? Deze wint de Games & Brains Battle!
 

BOEK HIER DE GAMES & BRAINS BATTLE QUIZZZ

Games & Brains Battle Quizzz