Teambuilding Challenge

Samen sta je sterk. Dat kunnen jullie bewijzen bij deze Teambuilding Challenge boordevol ludieke en spannende groepsactiviteiten waarbij samenwerking en plezier centraal staan. Wie in jullie groep blijken de volgzame types en wie ontpopt zich als een ware leider?

Hoe werkt het?

Met een mix van vier verschillende teambuilding games gaan jullie zelf je ideale Teambuilding Challenge samenstellen. Er is keus te over uit tal van spannende en ludieke teamgames, met veelzeggende namen als Walking Letter, Mijnenveld, Katapult Challenge, Waterleiding Bouwen, Bamboo Building en Flintstone Race.

Voor welke opdrachten jullie ook kiezen, bedenk altijd dat alleen een hecht team voor een optimaal resultaat zorgt!

Informatie

length120 min.
minimal participantsVanaf 12
Prijs:
€24,50
Minimaal boekingsbedrag:
€294,00

INCLUSIEF:

  • Persoonlijke en professionele begeleider
  • 4 teambuilding games
  • Fles champagne voor het winnende team
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?

 

Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Stel hier zelf uw Teambuilding Challenge samen

Kies de 4 leukste games voor uw dag

Walking Letter

Zeg eens A! Nee, niet met jouw mond maar met behulp van palen en touwen. Eens kijken of de constructie ook stevig is, want jullie moeten er ook mee aan de wandel!

Vlotvaren

Het recept is eenvoudig: bouw een vlot, leg hem op het water en vaar naar het midden van het meer. That's it!

Katapult Challenge

Je hebt het buskruit niet uitgevonden. Daarom moet je het helaas doen met een katapult.

Bamboo tower

Een stapel bamboestokken en een handvol elastieken. Daar zullen jullie het mee moeten doen! Lukt het jullie om een bamboetoren te bouwen die staat als een huis?

Waterleiding bouwen

Twee emmertjes water halen, twee emmertjes pompen. En o wee, er morst iemand! De kunst is om  geen water te verspillen.

Waterdrager

In een cirkel met een doorsnede van 8 meter staat een emmer. De opdracht luidt om de emmer te vullen met 10 liter water, zonder dat je in de cirkel komt. Maar hoe?

Mijnenveld

Er leiden veel wegen naar Rome, luidt een bekend gezegde. Maar dat is niet het geval bij dit mijnenveld. Zoveel tegels, maar slechts één route die klopt. Om gek van te worden! Stap je op de verkeerde tegel dan ontploft de boel en moet je helemaal van voren af aan beginnen!

Flintstone Race

Wilmaaaaaaaa! Bouw jullie eigen Flintstone-mobiel en race tegen het andere team.

Barrel Walk

Lopend over een paar oude biertonnen een zwaar vergiftigd terrein oversteken. Als dat maar goed gaat!

Team Tower

De verleiding is groot om hoog van de toren te blazen. Want wat is er nu aan om een anderhalve meter hoge toren te bouwen? Maar dat kan wel eens vies tegenvallen!

Cross the Swamp

Je staat met beide benen stevig op de grond. Maar wat als de vaste grond plotsklaps verandert in drijfzand?


Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.

 

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

 

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

 

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

 

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.

 

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.