ParkereN

Vanaf 2024 is Fun Beach Event & Leisurepark te bereiken via de rotonde op de Pater Jac. Schreurs weg.

Let op; toegang via de Thornerweg is NIET meer mogelijk!!

Vanaf de rotonde, volg de borden om bij Fun Beach uit te komen!

Parkeren is geheel GRATIS, dus geen gedoe bij het naar huis gaan.

MEDEDELING:
Wegens de vele regen heeft de aanleg en bouw van de nieuwe parkeerplaats en entree helaas vertraging opgelopen. Desalniettemin zijn jullie van harte welkom! Volg de borden om op de oude parkeerplaats uit te komen en parkeer zo het dichts bij de tijdelijke entree.

Fun Beach route

MAKKELIJK BEREIKBAAR

Fun Beach ligt midden in Limburg, op 15 minuten rijden van Roermond en Weert. Vanuit Maastricht ben je er binnen 35 minuten.

Fun Beach ligt midden in de natuur, maar toch op steenworp afstand van de A2, E25 en N273. Geen gedoe met lange reistijden: meer tijd voor Fun!

OPENBAAR VERVOER

Fun Beach Event & Leisurepark is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer vanuit Roermond en Weert. Neem hiervoor buslijn 73 naar bushalte Heelderweg in Panheel. Vanaf hier is het slechts 11 minuten lopen naar Fun Beach. Loop via de Thornerweg en pak het voetgangerspad achter The Beach langs om het snelst bij de Entree uit te komen.GRATIS PARKEREN

Geen gedoe met betalen aan de paal: bij Fun Beach parkeer je gratis op onze ruime parkeerplaatsen! Ook voor het parkeren van jouw fiets of scooter brengen wij niets in rekening. Zo begin je gemakkelijk en snel aan jouw stranddag, zonder bijkomende kosten! Ook dat is fun!

PERFECT WATER

Het schoonste natuurwater van Nederland: daar staan wij voor. Onze waterkwaliteit wordt regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke waarnemers en iedere dag na sluitingstijd maken wij het strand en het water schoon zodat er geen afval achterblijft. We maken geen gebruik van chemische middelen, maar kiezen door innovatieve, groene keuzes voor een perfecte balans tussen natuur, mens en dier. Dat is niet alleen duurzaam, veilig en groen: perfect water zwemt natuurlijk ook erg lekker!