DÉ PERFECTE STRANDDAG

Prachtig wit zand, helder en schoon water, knalgroene ligweides en een mooie, veilige omgeving: Fun Beach Panheel heeft alle ingrediënten voor de perfecte stranddag.

Ben jij wat meer het actieve type? Mooi zo. Want Fun Beach biedt niet alleen alle faciliteiten voor een heerlijke dag relaxen, er valt ook van alles te beleven. Zo heeft Fun Beach het allergrootste Aquapark van Nederland en kun je kanoën, suppen en waterfietsen.
 

MAKKELIJK BEREIKBAAR

Fun Beach ligt midden in Limburg, op nog geen 15 minuten rijden van Roermond en Weert. Vanuit Maastricht ben je er binnen 25 minuten.

De Belgische en Duitse grenzen liggen op een kwartiertje afstand en ook Maastricht Aachen Airport (20 minuten rijden) en Eindhoven Airport (30 minuten rijden) zijn makkelijk bereikbaar.

Fun Beach ligt midden in de natuur, maar toch op steenworp afstand van de A2, E25 en N273. Geen gedoe met lange reistijden: meer tijd voor Fun!

DE BLAUWE VLAG

Met trots voeren wij de Blauwe Vlag! Deze belangrijke milieuonderscheiding wordt toegekend aan stranden en havens die waterkwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Inmiddels ontvangen we al sinds 2011 deze onderscheiding: een kroon op ons werk!

Voor dit strand geldt:

  • Het zwemwater is van uitstekende kwaliteit
  • Het strand wordt schoon gehouden
  • Op het strand bevinden zich voldoende toiletten en afvalbakken
  • Reddings- en blusmaterialen en een EHBO-post zijn aanwezig
     

WEBSITE BLAUWE VLAG

OPENBAAR VERVOER

Fun Beach Event & Leisurepark is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit Roermond, Sittard en Maastricht. Vanaf bushalte Heelderweg is het slechts 1 kilometer lopen naar Fun Beach. Kijk op onze contactpagina voor een uitgebreide uitleg vanaf jouw favoriete opstaplocatie.GRATIS PARKEREN

Geen gedoe met betalen aan de paal: bij Fun Beach parkeer je gratis op onze ruime parkeerplaatsen! Ook voor het parkeren van jouw fiets of scooter brengen wij niets in rekening. Zo begin je gemakkelijk en snel aan jouw stranddag, zonder bijkomende kosten! Ook dat is fun!

PERFECT WATER

Het schoonste natuurwater van Nederland: daar staan wij voor. Onze waterkwaliteit wordt regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke waarnemers en iedere dag na sluitingstijd maken wij het strand en het water schoon zodat er geen afval achterblijft. We maken geen gebruik van chemische middelen, maar kiezen door innovatieve, groene keuzes voor een perfecte balans tussen natuur, mens en dier. Dat is niet alleen duurzaam, veilig en groen: perfect water zwemt natuurlijk ook erg lekker!