Een stijlvolle setting. Een prachtige locatie aan het water. Een aangename, relaxte sfeer. Een uitzonderlijke plek waar je gezien kan worden. Dat is Beachclub Degreez, dé locatie voor business events en privé-feesten. Denk aan een exclusieve productlancering, een inspirerende meeting of een onvergetelijke Beach Wedding. Bij Beachclub Degreez is ieder gewenst evenement mogelijk. Ontdek unieke concepten, een bijzondere atmosfeer en eersteklas service.

Beachclub Degreez staat voor onvergelijkelijk genieten.

 

MEER INFO

multifunctionele
event- en feestlocatie

Beachclub Degreez is een multifunctionele evenementenlocatie. Dat wil zeggen dat de locatie voor elk evenement in elke gewenste setting kan worden aangepast. Met drie verschillende ruimtes én een groot terras zijn de mogelijkheden eindeloos. Alle ruimtes, indoor en outdoor, worden aangepast naar uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een zittende opstelling binnen, een seminar aan het water of een personeelsfeest mét dansvloer in één van vier ruimtes. Met uw en onze creativiteit organiseren we het evenement van uw dromen. Degreez is hierdoor dé ideale locatie voor intensieve trainingsdagen met een twintigtal collega’s, een actieve familiedag met honderd gasten of een business seminar voor duizend gasten. Ook bruiloften, personeelsfeesten of jubileumfeesten worden regelmatig in Beachclub Degreez georganiseerd. Hoeveel gasten u ook verwacht: in Beachclub Degreez is altijd de perfecte sfeer te creëren, waarbij de intieme setting altijd behouden blijft.

 

Bedrijfsevenementen

Een fantastisch personeelsfeest, een dynamische meeting, een sfeervolle kerstborrel, een onvergetelijk jubileumfeest, een exclusieve nieuwjaarsreceptie of een inspirerende seminar: Beachclub Degreez organiseert het allemaal. Dankzij onze jarenlange ervaring met het organiseren van bijzondere evenementen staat het professionele team van Beachclub Degreez altijd voor u klaar om van uw evenement een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Dankzij onze multifunctionele eventlocatie en flexibiliteit kunnen we iedere setting en opstelling naar wens creëren.

Bedrijfsevenement

Zowel letterlijk als figuurlijk is bijna alles mogelijk. Combineer presentaties, workshop en netwerkevenementen tijdens een seminar. Organiseer een sfeervolle kerstmarkt met een indoor schaatsbaan op de dansvloer. Start een intensieve teambuilding sessie en rond het af met live cooking door een van onze chefs. De mogelijkheden voor jouw bedrijfsevenement of feestelijke gelegenheid zijn eindeloos.

Privéfeesten

Je wil een onvergetelijke dag organiseren met de mensen om je heen van wie je houdt. Beachclub Degreez maakt van jouw dromen werkelijkheid en transformeert ze naar een fantastisch feest of op maat gemaakt evenement. Denk bijvoorbeeld aan een spectaculaire aankomst per helikopter op jouw strandbruiloft. Een over-the-top verjaardagsfeest. Een droomcommunie voor jouw zoon of dochter waarbij jong en oud een geweldige tijd beleven. Een romantisch huwelijksjubileum, een onvergetelijk vrijgezellenfeest of een gezellige familiedag: Beachclub Degreez organiseert het en maakt al jouw feestelijke dromen werkelijkheid.

Unieke trouwlocatie

Op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in het hart van Limburg? Beachclub Degreez is jouw plek voor een unieke beach wedding. Jouw trouwdag wordt tot in detail georganiseerd volgens jouw wensen. Heb je behoefte aan ondersteuning? Onze ervaren wedding planners helpen jou met de meest unieke ideeën. Tijdens het plannen van jouw bruiloft wordt je geassisteerd door een ervaren event manager die ook op de dag zelf voor jou aanwezig is. Zo verzekeren wij dat niets aan het toeval overgelaten wordt op jouw bijzondere dag.

Seminars, presentaties en meetings

Beachclub Degreez biedt een fantastische setting voor uw seminar. Een inspirerende omgeving. Een prachtige beachclub met een weids uitzicht over het water. Uw gasten zullen versteld staan ​​van de locatie. De Côte d'Azur in Midden-Limburg. Niet voor niets is Degreez Beachclub dé locatie voor professionele fotoshoots.

 Wilt u op onderscheidende wijze een product presenteren op een exclusieve locatie? Beachclub Degreez is dé ultieme locatie om uw product om een onderscheidende manier aan uw gasten te presenteren. Een supercar op de pier? Een schaatsbaan in de beachclub? U kunt het zo gek niet bedenken of Beachclub Degreez heeft er ervaring mee. We horen graag uw wilde plannen.

Even ontsnappen van het kantoor en vergaderen met uw team in een inspirerende en ontspannende omgeving? Beachclub Degreez biedt u de perfecte vergaderlocatie. Niet alleen heeft onze locatie een prachtige ligging aan het water, ook biedt de locatie optimale vergaderruimtes en vergaderarrangementen. Alle faciliteiten zijn aanwezig, van grote schermen tot supersnelle internetverbinding voor conference calls. Het personeel en hun eersteklas service zorgen voor alles, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw vergadering. Vergaderen bij Degreez Beachclub is een belevenis op zich.

Zero Degreez

Zodra de donkere dagen beginnen opsteekt en de temperatuur daalt, gaat Beachclub Degreez een bijzonder seizoen in. Elk jaar toveren we onze witte beachclub om tot de betoverende winterclub Zero Degreez. Geniet van het warme decor met flikkerende lichten, warme vuren en gezellige kleedjes. Zero Degreez is dé perfecte winterlocatie voor borrels, presentaties, bedrijfsevenementen en grote vergaderingen.

Meer informatie

Beachclub Degreez is alleen geopend voor besloten gezelschappen en niet dagelijks geopend voor strandgasten.