IMG_0954-thumb.jpg

De waterkwaliteit van Fun Beach

Zonder schoon water geen ontspannen stranddag! Bij Fun Beach in Panheel zetten we iedere dag alles op alles om onze gasten heerlijk te laten genieten van een wit zandstrand en schoon zwemwater. Schoon en helder water zwemt niet alleen een stuk lekkerder, het is ook belangrijk voor de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers. Om inzicht te krijgen in het belang van waterkwaliteit en hoe we bij Fun Beach de waterkwaliteit optimaliseren, geven we je een inkijkje in onze samenwerking met Bert Pex van Planktonadvies.

Lees meer
Header-Little-Beach-2023.JPG

Fun Beach opent afgeschermd, rookvrij strandgedeelte Little Beach

De jeugd heeft de toekomst en het is onze verantwoordelijkheid om komende generaties op te laten groeien een prettige wereld. Daarvan is Luc van Engelen, eigenaar van dagstrand Fun Beach in Panheel overtuigd. Daarom kiest zijn bedrijf al enkele jaren heel bewust voor een duurzame koers. Het lanceren van een afgeschermd en rookvrij strandgedeelte voor de allerkleinsten past volledig in dat beeld. Een CO2 neutraal strand, waarbij alle stroom opgewekt wordt door middel van zonnepanelen, ook.

Lees meer
gel_ball-thumbnail.jpg

Spannend kinderfeestje organiseren in Limburg: Gelly Ball!

Gelly Ball is ideaal voor spannende kinderfeestjes of verjaardagsfeestjes samen met vriendjes en vriendinnetjes etc. Dit schietspel is leuk voor kids en het best te vergelijken met paintball in combinatie met laser shooting, maar dan interactiever, veiliger, leuker en véél sneller.

Lees meer
nieuwe_activiteiten-thumbnail.jpg

Fun beach group events komt met nieuwe activiteiten

​​​​​Zeggen je vrienden en familie dat je een beetje gek bent? Zoek je altijd naar activiteiten die spannend zijn? Ben je altijd op zoek naar die rush? Als het antwoord steeds ja is, dan ben jij een échte thrill seeker. Speciaal voor jou is er de nieuwe Super Slide: een reuzenglijbaan met vier waterspringschansen!

Lees meer
gelly_ball-thumbnail.jpg

Nieuw bij Fun Beach: Gel Battle

Speel nu een nieuwe revolutionaire shooting game bij Fun Beach: Gel Battle! Deze nieuwe schietrage is het best te vergelijken met paintball in combinatie met laser shooting, maar dan interactiever en véél sneller!

Lees meer
battle-to-the-top-2023_08.jpg

Indoor teambuilding in Limburg? Battle To The Top!

Ben jij op zoek naar dé ultieme teambuilding activiteit waarbij je in no-time de rest van je team leert kennen en tegelijkertijd je zelfvertrouwen vergroot? Dan is Battle to the Top de perfecte groepsactiviteit voor jou en je team.

Lees meer
giant_arcade-thumbnail.jpg

Fun Beach lanceert pop-up beleving ‘Giant Arcade Games’

Stel je eens voor: beroemde arcade games vanaf de jaren '80 tot nu, maar dan levensgroot nagebouwd, terwijl jíj met je team onderdeel bent van het spel. Dat is in een notendop de unieke beleving die Fun Beach heeft opgezet in een pop-up hal tijdens de wintermaanden.

Lees meer
group_events_01_548x485.jpg

Fun Beach Group Events: de leukste groepsuitjes

Bij Fun Beach kun je niet alleen terecht voor je perfecte stranddag, het is ook dé plek voor de leukste groepsuitjes van Limburg! Fun Beach Group Events is het in-house eventbureau van dagstrand Fun Beach en al tientallen jaren dé organisator van de meest gekke, spannende en originele groepsuitjes.

Lees meer
banner-beste-eventlocatie-van-nederland.jpg

Beachclub degreez derde keer op rij uitgeroepen tot ‘beste eventlocatie van nederland’

Het jaar 2022 begon met fantastisch nieuws: voor het derde jaar op rij heeft onze Beachclub Degreez de award voor ‘Beste Eventlocatie van Nederland’ gewonnen!

Lees meer
impressie-super-slide-2021-14.jpg

De spannendste attractie van Fun Beach in Panheel: de Super Slide!

Zeggen je vrienden en familie dat je een beetje gek bent? Zoek je altijd naar activiteiten die spannend zijn? Ben je altijd op zoek naar die rush? Als het antwoord steeds ja is, dan ben jij een échte thrill seeker. Speciaal voor jou is er de nieuwe Super Slide: een reuzenglijbaan met vier waterspringschansen!

Lees meer