Bamboo Building

Een stapel bamboestokken en een handvol elastieken. Daar zul je het mee moeten doen! Stel je voor, hiermee kun je een toren bouwen die staat als een huis! Maar wat bouwkundig inzicht en vooral teamwork kan geen kwaad. Want anders valt je bamboetoren al snel in elkaar als een kaartenhuis. Samen sta je sterk!

Hoe werkt het?

Samen met je team ga je van zo'n honderd bamboestokken van elk twee meter lang en een hele berg elastieken een stevig bamboehuis bouwen. Ga er maar aan staan! Maar met vereende krachten moet het wel lukken om een constructie te bouwen die staat als een huis.

Ieder team is verantwoordelijk voor zijn eigen constructie. Maar het mooie van deze teambuilding is dat aan het einde alle bouwwerken worden samengevoegd tot één imposant bamboogebouw. Dat is nog eens eer van je werk!

Informatie

length60 min.
minimal participantsVanaf 25
Prijs:
€7,50
Minimaal boekingsbedrag:
€187,50

INCLUSIEF:

  • Persoonlijke en professionele begeleider
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach inclusief Mega-Aquapark

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN

  • Deze Bamboo Building activiteit is mogelijk op uw eigen locatie of midden in Limburg bij Fun Beach Event & Leisurepark.
  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?

 

 

Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen