StreetArt Workshop

Een onbeschilderde muur is maar saai, vind je ook niet? Hoog tijd om daar verandering te brengen! Normaal gesproken is het zomaar spuiten van graffiti wettelijk verboden, maar in deze workshop mag je je creatief helemaal laten gaan!

Hoe werkt het?

Graffiti is hot. Niet alleen kom je het overal in het straatbeeld tegen. De invloeden van graffiti zijn ook terug te zien in reclame, design en andere eigentijdse kunstvormen. Na afloop van deze workshop mag ook jij jezelf een graffitikunstenaar noemen!

Onder begeleiding van een professionele graffitikunstenaar worden de graffiti-technieken stap voor stap − van schets tot spuiten− uitgelegd. Daarna kun je goed voorbereid aan de slag om een eigen graffitikunstwerk te maken.

Eerst wordt met stiften een schets op papier gemaakt, daarna wordt dit ontwerp met spuitbussen uitgewerkt op een groot paneel. Laat de rebel in je los!

Informatie

length120 min.
minimal participantsVanaf 20
Prijs:
€29,50
Minimaal boekingsbedrag:
€590,00

INCLUSIEF:

  • Professionele begeleiding door kunstenaar
  • 1 graffitiplaat p.p. (hardboard 120 x 60 cm)
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Alleen outdoor mogelijk
  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

 

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

 

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

 

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.

 

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.