Een geweldig bedrijfsevenement tot 1000 personen?

Op zoek naar een unieke locatie voor een groot en onvergetelijk bedrijfsevenement of teambuilding dag? Fun Beach Event & Leisurepark is een unieke locatie, waar sport, strand en ontspanning hand in hand gaan met onmetelijke oppervlakte en onbegrensde mogelijkheden.
Afhankelijk van de gewenste activiteiten biedt Fun Beach ruimte tot wel 1000 gasten, waardoor het bijzonder geschikt is voor bedrijfsevenementen voor middelgrote en grote bedrijven.

Al meer dan 30 jaar unieke Group Events

Wat in 1989 begon met het organiseren van mountainbiketochten in de Ardennen, groeide uit tot Fun Beach Event & Leisurepark: een unieke strand- en eventlocatie midden in Limburg.

Bij Fun Beach kunt u niet alleen terecht voor een actieve dag met grote groepen, ook voor feestavonden, grote presentaties en een unieke beachclub ervaring heeft Fun Beach alles in huis. Het Event & Leisurepark bestaat uit drie hoofdactiviteiten: het dagstrand, de groepsevenementen en Beachclub Degreez. Daarnaast organiseren we onder de naam Organice al jaren grote bedrijfsevenementen op locatie, zoals grote personeelsfeesten, bedrijfsevenementen, openingen, jubilea en kick-offs door heel Limburg.

Van de opening van de Floriade tot evenementen voor het Roermond Outlet Center, van groepsactiviteiten voor Vodafone tot het organiseren van een eigen festival voor Laurentius Ziekenhuis: in 30 jaar tijd heeft zo ongeveer iedere bijzondere event-opdracht de revue gepasseerd. 

Een sportief toernooi op maat

Bent u op zoek naar een actieve dag voor uw gasten en medewerkers? Het strand leent zich daar perfect voor. Zo faciliteren we graag diverse groepsactiviteiten voor uw gasten, maar kunnen we ook een uitgebreid beachvolleybal toernooi organiseren. Hierbij komt onze jarenlange ervaring goed van pas. In diverse teams strijden de deelnemers om de kampioensbeker van uw bedrijf!

Een festival voor uw bedrijf

Wilt u een écht onvergetelijke ervaring voor uw bedrijf organiseren? Wat dacht u van een festival, volledig in het teken van uw bedrijf? Zo hebben we voor Laurentius Ziekenhuis “Laurentiusland” georganiseerd: een uniek festival meerdere area’s, artiesten, podia, foodtrucks en creatieve randprogrammering. Tot het design van flyer aan toe namen wij alles uit handen. Een uniek festival op maat!

 

Makkelijk bereikbaar, centrale ligging in het zuiden

Fun Beach Event & Leisurepark ligt midden in Limburg op slechts 15 minuten rijden van Roermond en Weert. Het is makkelijk bereikbaar per auto vanuit de A2, A73 en N273 en ligt ook dichtbij de Belgische en Duitse grens. De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Maastricht Aachen Airport en Eindhoven Airport. Fun Beach is dus makkelijk bereikbaar voor al uw (inter-)nationale gasten. Rondom het terrein zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Een prijswinnende locatie

Fun Beach Event & Leisurepark staat voor duurzaam ondernemerschap, met oog voor mens en milieu. Dat heeft geresulteerd in meerdere prijzen en onderscheidingen. Zo is Fun Beach door ANWB uitgeroepen tot één van de top 10 stranden van Nederland. Beachclub Degreez is al drie jaar op rij de trotse ontvanger van de MeetingReview Award voor Beste Eventlocatie Van Nederland. Ook heeft Fun Beach meer dan 10 jaar op rij de Blauwe Vlag ontvangen: een belangrijke onderscheiding voor stranden met schoon en veilig water. 

Onbegrensde mogelijkheden

Mede dankzij onze jarenlange ervaring weten wij hoe we een uniek evenement voor uw bedrijf kunnen organiseren.
Deze ervaring, in combinatie met de creativiteit van onze event managers, zorgt ervoor dat geen vraag te gek is.
Wilt u een onvergetelijk bedrijfsevenement organiseren?
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden!