mega AQUAPARK
Mega fun

VOOR KIDS VANAF 6 jaar

Het is DE ultieme attractie van The Beach: een 2.000 m² groot eiland in het water, bestaande uit drijvende speeltoestellen. Een waar eldorado voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen. Daarbij is ons Mega Aquapark het grootste Aquapark van Nederland.

Toegang tot het aquapark is inbegrepen bij de entreeprijs. Je hebt hiervoor wel een toegangsbewijs nodig. Meer informatie vind je op deze pagina. 

Let op: toegang tot het Mega Aquapark is alleen mogelijk indien je beschikt over voldoende zwemvaardigheid en minimaal 6 jaar  bent. 

Nieuw: Junior aquapark! 

Voor kids vanaf 4 jaar tot 1,50m

Yes een apart aquapark voor de kids. Speciaal voor onze jongste Funbeachers hebben we een Junior aquapark geplaatst bij Little Beach. Een opblaasbare speeltuin op het water om naar hartelust te klauteren, te glijden en te springen. Het Junior Aquapark is de nieuwste attractie van Fun Beach The Beach. Het Aquapark biedt volop vertier voor kids vanaf 4 jaar.

Toegang tot het Junior Aquapark is inbegrepen bij de entreeprijs. Je hoeft voor dit aquapark niet te reserveren maar moet wel een zwemvestje ophalen bij Little Beach. Deze zwemvestjes zijn alleen bedoeld voor het betreden van het Junior Aquapark.

Let op: toegang tot het Junior Aquapark is alleen mogelijk voor kids vanaf 4 jaar (tot 1 meter 50) die beschikken over voldoende zwemvaardigheid. Ouders zijn niet toegestaan op het junior aquapark.

Hoe werkt het

Geen wachtrij bij de aquaparken, er is een reserveerzuil

Een toegangsbewijs/reservering is verkrijgbaar bij de reserveringszuil:

Reserveerzuil Mega Aquapark: locatie Beach House

Middels de reserveerzuil kan je een toegangskaartje verkrijgen voor het Mega aquapark.
Dit kaartje dien je op de toegangstijd die je van de reserveerzuil hebt ontvangen te tonen bij de entree van het Mega aquapark.
Je hebt geen reservering nodig voor het Junior Aquapark, je dient slechts een zwemvestje aan te trekken.

Fun Beach Mega Aquapark reserveren

RESERVEREN

  1. Scan jouw geldig ticket of abonnement bij de reserveringszuil bij het Beach House.
  2. De zuil zal dan een toegangsbewijsje printen met daarop de toegewezen tijd en een barcode. Je kan niet zelf de tijd bepalen. De zuil zal het eerst volgende beschikbare tijdvak aan je toewijzen.
  3. Ga op de toegewezen tijd naar de entree van het mega aquapark, hier wordt je kaartje gescand. Je hoeft niet meer te wachten in de rij.

Mag ik nog één keer op het aquapark?

Is het een normale zomerse dag kan je, na de vorige aquapark beurt gewoon weer een toegangskaartje halen bij de zuil.

Is het een tropisch warme dag, dan willen we zoveel mogelijk bezoekers de kans geven om op het aquapark te gaan. Echter houden we rekening met ieders veiligheid en kan het zo zijn dat de tijdsblokken allemaal bezet zijn op een drukke dag.

GRATIS TOEGANG

Net als heel veel andere leuke dingen op Fun Beach hoeft er voor het Mega Aquapark en het Junior Aquapark niet extra betaald te worden, dit zit bij de entreeprijs inbegrepen.

Dat is pas Fun!

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

logo-provincielimburg.png      logo-gemeente-Maasgouw.png