mega AQUAPARK

Het is DE ultieme attractie van The Beach: een 2.000 m² groot eiland in het water, bestaande uit drijvende speeltoestellen. Dit is het ultieme paradijs voor avonturiers die dol zijn op klauteren, glijden en springen. Daarbij is ons Mega Aquapark het grootste Aquapark van Nederland.

Toegang tot het aquapark is inbegrepen bij de entreeprijs. Je hebt hiervoor wel een toegangsbewijs nodig. Meer informatie vind je op deze pagina. 

Let op: alleen toegankelijke indien je beschikt over voldoende zwemvaardigheid en minimaal 6 jaar bent. Gebruik is op eigen risico! Er is geen badmeester aanwezig.

VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN MEGA AQUAPARK
 

Junior aquapark

Voor kids vanaf 4 jaar tot 1,50m

Speciaal ontworpen voor de kids! Het Junior Aquapark is een opblaasbare speeltuin boordevol plezier.  Laat je kleintjes zich uitleven op de kleurrijke obstakels, glijbanen en springkussens. Een onvergetelijk avontuur staat ze te wachten op het Junior Aquapark van Fun Beach!

Toegang tot het Junior Aquapark is inbegrepen bij de entreeprijs. Je hoeft voor dit aquapark niet te reserveren maar moet wel een zwemvestje ophalen bij Little Beach. Deze zwemvestjes zijn alleen bedoeld voor het betreden van het Junior Aquapark.

Let op: voldoende zwemvaardigheid vereist + een minimale leeftijd van 4 jaar, maximale lengte 1.50meter.

Gebruik is op eigen risico, er is geen badmeester aanwezig. Ouders zijn niet toegestaan op het Junior Aquapark.

VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN JUNIOR AQUAPARK
 

Hoe werkt het

Geen lange wachtrij bij het Mega Aquapark! Ga naar de reserveringszuil om een toegangsbewijs te krijgen.

Reserveringszuil Mega Aquapark is te vinden bij Fun Plaza & Little Beach.
Scan je entreeticket bij de reserveringszuil en verkrijg een toegangsticket tot het Mega Aquapark. Toon deze, op de aangegeven starttijd, bij de ingang van het Mega Aquapark.
Voor het Junior Aquapark hoef je niet te reserveren. Je hoeft alleen maar een zwemvestje aan te trekken.

Hang ná gebruik de zwemvesten weer terug! Zo kunnen anderen ook gebruik maken van het Aquapark.

Fun Beach Mega Aquapark reserveren

RESERVEREN

  1. Scan jouw geldig ticket of abonnement bij de reserveringszuil bij Fun Plaza of Little Beach.
  2. De zuil zal dan een toegangsbewijsje printen met daarop de toegewezen tijd en een barcode. Je kan niet zelf de tijd bepalen. De zuil zal het eerst volgende beschikbare tijdvak aan je toewijzen.
  3. Ga op de toegewezen tijd naar de entree van het mega aquapark, hier wordt je kaartje gescand. Je hoeft niet meer te wachten in de rij.

Mag ik nog één keer op het aquapark?

Een normale zomerse dag? Dan kun je na je vorige beurt gewoon nog een toegangskaartje halen bij de reserveringszuil.

Een tropische warme dag? We streven ernaar alle bezoekers de kans te geven om het aquapark te ervaren. Dit betekent dat je sowieso één keer op het aquapark mag! Als jouw tijd voorbij is, kun je altijd proberen je ticket opnieuw te scannen bij de reserveringszuil. We willen echter ook de veiligheid van iedereen waarborgen, dus het kan voorkomen dat alle tijdsblokken bezet zijn op een drukke dag.

GRATIS TOEGANG

Net als heel veel andere leuke dingen op Fun Beach hoeft er voor het Mega Aquapark en het Junior Aquapark niet extra betaald te worden, dit zit bij de entreeprijs inbegrepen.

Dat is pas Fun!

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

logo-provincielimburg.png      logo-gemeente-Maasgouw.png