Het leukste teamuitje van Limburg

 • Het unieke indoor uitje in Limburg
 • 2,5 uur fun!
 • Levensgrote Arcade Games
 • vanaf oktober t/m maart te boeken
De leukste arcadehal van Limburg bij Fun Beach en Games-XL.

Hoe werkt het?

Dit arrangement is beschikbaar van medio oktober tot en met maart. Fun Beach Group Events presenteert hét nieuwste indoor uitje => GIANT ARCADE GAMES! Op een pop-up locatie zal deze winter, na een lange voorbereiding, de première plaatsvinden! Games zoals je ze nog nooit eerder ervaren hebt.

Mensen spelen real life Pong in de leukste arcadehal van Limburg.

GIANT ARCADE GAMES. Uniek in zijn soort. Denk aan de allerbekendste computer games, van jaren 80 klassiekers tot de bekendste van nu, maar dan in real life nagebouwd, waarbij jíj met je team onderdeel bent van het spel. Hebben jullie zowel the brains, the physics, als het teamwork in huis om bij ieder spel the highscore neer te zetten? Wacht dan niet langer en kom deze gloednieuwe ervaring bij ons beleven!

Meneer speelt levensgroot Tetris in de leukste arcadehal van Limburg.

Daag je vrienden, familie, collega's of teamgenoten uit en beleef een spectaculaire en vooral gezellige arcade middag of avond. Giant Arcade Games is voor jong en oud toegankelijk. Alle games zijn indoor, waarbij de gehele pop-up locatie 2,5 uur lang voor jullie gezelschap ter beschikking staat. Laagdrempelig, gezellig en FUN. Maar zonder teamwork kom je nergens.

Informatie

length180 min.
minimal participantsVanaf 10
maximal participantsTot 40
Prijs:
€35,00
Minimaal boekingsbedrag:
€350,00

INCLUSIEF:

 • Professionele instructeur
 • 8 giant Arcade games
 • Fles bubbels voor het winnende team

EXCLUSIEF:

 • 9% BTW
 • Food & drinks

BIJZONDERHEDEN:

 • Betaling van drankjes kan alleen met pin
 • Te boeken van 1 oktober tot 1 april
 • Let op, deze games vinden plaats op het vakantiepark de Leistert in Roggel

 

Bekijk je Fun Basket Meer informatie ontvangen

Giant Arcade Games bestaat uit de volgende 10 games
Mensen die candy crush spelen en het snoepje proberen te vangen. Een leuke, moderne activiteit voor een sportdag, schoolreisje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of familiedag.

Kendie Krush

Een razend populaire game, maar dan net even anders. Let goed op wat de computer aangeeft, bouw dit met de fysieke snoepjes na en verplaatst diegene die de meeste punten oplevert. Gelukt? Er zal een nieuw snoepje gelanceerd worden. Een game waarbij je samen moét werken, wil je de highscore verbeteren. 

Mensen die memory XL spelen in de arcadehal van Fun Beach Group Events.

Memory XL

Memory was nog nooit zo spannend. Gaat jouw buzzer branden, mag je de juiste sets bij elkaar zoeken. Maar let op de tijd! Als de teller op "nul" staat, lig je uit het spel. Brains bij dit spel zijn een must, dus bedenk goed wie je op welke plek in het spel zet. De tegenstander kijkt uiteraard mee en heeft precies hetzelfde doel; binnen de speeltijd zoveel mogelijk sets verzamelen. 

Mensen die mow! spelen, een spel dat lijkt op connect the dots / dot link. Een real life arcadespel voor een leuke middag vol fun en games in Midden-Limburg.

Mow!

Flow, connect the dots, maar dan met grasmaaiers op een lichtgevend speelveld! Zorg ervoor dat je op de juiste kleur start en eindigt. Maar, jouw teamgenoten maken gebruik van hetzelfde spelveld en ook zij moeten hun veldje maaien. Welk team werkt het beste samen en maakt de meeste speelvelden compleet? Leuk en speels, maar wedden dat je toch weer fanatiek wordt? 

Twee mensen die Pipe mania spelen in de leukste arcadehal van Limburg.

Pipe Works

Bouw een zo lang mogelijke waterleiding met de stukjes die je uit de automaat haalt. Maar let op, zodra het water begint te stromen, is er geen weg meer terug! Wie heeft het meeste inzicht om de stukjes op de juiste plek in de route te plaatsen en wie weet het water het langst tegen te houden. Gaan jullie voor een zo lang mogelijk route? Of is het behalen van het eindpunt de eerste zorg? 

 

Mensen die Space Invaders spelen. Leuke activiteit voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje, familiedag of vriendenweekend.

Space Aliens

Eén van de invloedrijkste computerspellen ooit. Aliens die één voor één te voorschijn komen. Weten jullie ze met het kanon te raken? Je dient samen te werken om de schutter in de juiste positie te krijgen. Maar let wel, de tegenstanders zullen de weg proberen te blokkeren, maar ook hier is teamwork voor nodig. Welk team weet de meeste invaders te raken en verdient een plek op het scorebord? 

 

Mensen die real life Tetris spelen in de leukste arcadehal van Limburg.

Youcube

Tetris, wie kent deze videogame niet. De vormen, allemaal opgebouwd uit 4 blokken, dien je nu met je team na te bouwen. En valsspelen heeft geen zin, want onze intelligente computer ziet alles! Juiste vorm nagebouwd? Zorg dan dat deze vorm op de juiste positie, op de juiste plek in het Tetris spel valt. Maar discussieer niet te lang, want de blokjes komen sneller en sneller. 

Vrouw die Duck Hunt speelt in de leukste arcadehal van Limburg. Ideaal voor een personeelsuitje of bedrijfsuitje.

Shoot the Duck

Deze legendarische game is alom bekend. Een pistool zo groot dat je deze toch echt met twee handen moet vasthouden! En de eend? Die fladdert van links naar rechts, en steeds sneller en sneller! Tenminste, dat bepaalt de tegenstander. Die kan in het eendenpak kruipen en fladderend de eend het veld rondsturen. Wie is de tegenstander te slim af? De schutter, die alle 10 de eendjes raak weet te schieten? Of de eend, die uit handen van de jager en zijn hond weet te blijven?

Twee jongens die Pong spelen in de arcadehal van Fun Beach.

Physical PONG

Een van de eerste arcadespellen ooit en als klassieker benoemd tot “must-play-before-you-die”. Een balletje schiet tussen twee muren van links naar rechts. Aan jou en je teamgenoot om met de batjes aan de zijkant te voorkomen dat het balletje het spel uitschiet. Door aan een touw te trekken gaat het batje omhoog of omlaag. Wie heeft de langste adem? En wie weet telkens weer het balletje op te vangen en deze de andere kant op te sturen? Teamwork vereist, want tegelijk aan een touw trekken leidt tot niks. Afstemming en samenspel is dus een must bij Physical PONG! 

Twee mensen die Park to play spelen, een arcadegame in een lelijke eend / Deux chevaux. Op de televisie zie je een flipperkast of Tetris.

Park to play

Een potje Pinball, maar dan net ff anders. Want de flippers op de computer zijn te bedienen door de deuren van de auto te openen en te sluiten. In je eentje onmogelijk, maar ook met een teamgenoot niet altijd even makkelijk. Wie doet wat namelijk? En hoe je die bal de flipperkast inschiet? Dat doe je door het rempedaal in te drukken. Dit is een hele andere manier om Pinball te spelen, waarbij de autodeuren de flippers zijn!

Mensen die pump to jump spelen in de leukste arcadehal van Limburg.

Pump 2 Jump

Nog 1 keer alles geven bij dit finalespel. Een aantal teamgenoten dient zo hard mogelijk te pompen, zodat er molletjes tevoorschijn komen. Hoe harder er gepompt wordt, hoe meer opties de springer heeft om punten bij elkaar te "jumpen". Tenminste, als deze de juiste reflexen heeft. Een spel dat niet persé draait om teamwork, maar gewoon verstand op nul en pump 2 jump.