Giant Arcade Games

 • Het unieke indoor uitje in Limburg
 • Drie uur fun!
 • Levensgrote Arcade Games

Hoe werkt het?

Fun Beach Group Events presenteert hét nieuwste indoor uitje => GIANT ARCADE GAMES! Op een pop-up locatie zal deze winter, na een lange voorbereiding, de première plaatsvinden! Games zoals je ze nog nooit eerder ervaren hebt.

GIANT ARCADE GAMES. Uniek in zijn soort. Denk aan de allerbekendste computer games, van jaren 80 klassiekers tot de bekendste van nu, maar dan in real life nagebouwd, waarbij jíj met je team onderdeel bent van het spel. Hebben jullie zowel the brains, the physics, als het teamwork in huis om bij ieder spel the highscore neer te zetten? Wacht dan niet langer en kom deze gloednieuwe ervaring bij ons beleven!

Daag je vrienden, familie, collega's of teamgenoten uit en beleef een spectaculaire en vooral gezellige arcade middag of avond. Giant Arcade Games is voor jong en oud toegankelijk. Alle games zijn indoor, waarbij de gehele pop-up locatie 3 uur lang voor jullie gezelschap ter beschikbaar staat. Laagdrempelig, gezellig en FUN. Maar zonder teamwork kom je nergens.

Informatie

length180 min.
minimal participantsVanaf 8
maximal participantsTot 40
Prijs:
€29,50
Minimaal boekingsbedrag:
€395,00

INCLUSIEF:

 • Professionele instructeur
 • 7 giant Arcade games
 • Fles bubbels voor het winnende team

EXCLUSIEF:

 • 9% BTW
 • Food & drinks

BIJZONDERHEDEN:

 • Betaling van drankjes kan alleen met pin
 • Let op, deze games vinden op een pop-up locatie in de omgeving van Roermond plaats

 

Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Giant Arcade Games bestaat uit de volgende 7 games

Kendie Krush

Een razend populaire game, maar dan net even anders. Let goed op wat de computer aangeeft, bouw dit met de fysieke snoepjes na en verplaatst diegene die de meeste punten oplevert. Gelukt? Er zal een nieuw snoepje gelanceerd worden. Een game waarbij je samen moét werken, wil je de highscore verbeteren. 

Memory XL

Memory was nog nooit zo spannend. Gaat jouw buzzer branden, mag je de juiste sets bij elkaar zoeken. Maar let op de tijd! Als de teller op "nul" staat, lig je uit het spel. Brains bij dit spel zijn een must, dus bedenk goed wie je op welke plek in het spel zet. De tegenstander kijkt uiteraard mee en heeft precies hetzelfde doel; binnen de speeltijd zoveel mogelijk sets verzamelen. 

Mow!

Flow, connect the dots, maar dan met grasmaaiers op een lichtgevend speelveld! Zorg ervoor dat je op de juiste kleur start en eindigt. Maar, jouw teamgenoten maken gebruik van hetzelfde spelveld en ook zij moeten hun veldje maaien. Welk team werkt het beste samen en maakt de meeste speelvelden compleet? Leuk en speels, maar wedden dat je toch weer fanatiek wordt? 

Pipe Mania

Bouw een zo lang mogelijke waterleiding met de stukjes die je uit de automaat haalt. Maar let op, zodra het water begint te stromen, is er geen weg meer terug! Wie heeft het meeste inzicht om de stukjes op de juiste plek in de route te plaatsen en wie weet het water het langst tegen te houden. Gaan jullie voor een zo lang mogelijk route? Of is het behalen van het eindpunt de eerste zorg? 

 

Space Invaders

Eén van de invloedrijkste computerspellen ooit. Invaders die één voor één te voorschijn komen. Weten jullie ze met het kanon te raken? Je dient samen te werken om de schutter in de juiste positie te krijgen. Maar let wel, de tegenstanders zullen de weg proberen te blokkeren, maar ook hier is teamwork voor nodig. Welk team weet de meeste invaders te raken en verdient een plek op het scorebord? 

Youcube

Tetris, wie kent deze videogame niet. De vormen, allemaal opgebouwd uit 4 blokken, dien je nu met je team na te bouwen. En valsspelen heeft geen zin, want onze intelligente computer ziet alles! Juiste vorm nagebouwd? Zorg dan dat deze vorm op de juiste positie, op de juiste plek in het Tetris spel valt. Maar discussieer niet te lang, want de blokjes komen sneller en sneller. 

Pump 2 Jump

Nog 1 keer alles geven bij dit finalespel. Een aantal teamgenoten dient zo hard mogelijk te pompen, zodat er molletjes tevoorschijn komen. Hoe harder er gepompt wordt, hoe meer opties de springer heeft om punten bij elkaar te "jumpen". Tenminste, als deze de juiste reflexen heeft. Een spel dat niet persé draait om teamwork, maar gewoon verstand op nul en pump 2 jump. 


Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Bittergarnituur

 • Altijd goed!
 • Verschillende snacks
 • Voor de lekkere trek