Paint It Like Picasso

Al heb je nog nooit van je leven een penseel in je handen gehad, onder leiding van een professioneel kunstenaar slaagt je team er ongetwijfeld in om een kunstwerk van formaat tot stand te brengen.

 

Hoe werkt het?

Wij beloven niet dat je na deze schilderworkshop meteen kunt schilderen zoals Rembrandt of Van Gogh. Maar het zal je verbazen hoe je team met enige oefening toch al vrij snel tot een kunstwerk van formaat komt.

Onder leiding van een professioneel kunstenaar gaan jullie samen aan de slag om een vooraf bepaald thema op artistieke wijze uit te beelden. Een goede taakverdeling, overleg en wederzijdse inspiratie en motivatie zijn bij deze schilderworkshop onontbeerlijk. Wie maakt het mooiste schilderij?

Informatie

length90 min.
minimal participantsVanaf 15
Prijs:
€29,50
Minimaal boekingsbedrag:
€442,50

INCLUSIEF:

  • Professionele begeleiding door kunstenaar
  • Schildermaterialen waaronder de doeken

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Deze workshop is gebaseerd op het gezamenlijk werken aan één of meerdere schildersdoeken (in overleg), niet op één schilderij per persoon.
  • In & outdoor mogelijk.

 

Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.


120 minuten
Vanaf 12 personen

27,50 pp
 

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het!


90 minuten
Vanaf 12 personen
Tot 100 personen

24,50 pp
 

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

120 minuten
Vanaf 12 personen

25,00 pp
 

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

60 minuten
Vanaf 12 personen

15,00 pp
 

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.

120 minuten
Vanaf 12 personen

15,00 pp
 

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.

30 minuten
Vanaf 12 personen

5,50 pp