Salsa Workshop

Wie dansen zegt, zegt Salsa! Bij deze swingende dans uit Latijns-Amerika gaan je heupen meteen los. Maar dan is het wel handig om eerst de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Bij deze Salsa workshop doet een dansprofessional voor hoe het moet!

Hoe werkt het?

Ben je niet zo'n danser en blijf je normaal gesproken liever toekijken aan de rand van de dansvloer? Vanaf nu komt daar verandering in, want deze Salsa workshop onder leiding van een professionele danser laat zelfs de meest terughoudende deelnemers uit hun schulp kruipen. De opzwepende Salsa-muziek zorgt er als vanzelf voor dat je gewoon niet stil kunt blijven staan!

Voor je het weet, heb je de basispassen en de belangrijkste draaibewegingen van de Salsa al onder de knie. En je zult er versteld van staan hoeveel lol en plezier je hierbij beleeft! Samen met je vrienden, familie of collega's kom je al dansend letterlijk nader tot elkaar.
Swing it, baby!

Informatie

length90 min.
minimal participantsVanaf 20
Prijs:
€24,50
Minimaal boekingsbedrag:
€490,00

INCLUSIEF:

  • Persoonlijke en professionele begeleiding door salsadansers

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

 

Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

 

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

 

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

 

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.

 

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.