Giant Arcade Games Kids

 • Het leukste kinderfeestje van Limburg!
 • Drie uur fun voor kids!
 • Levensgrote Arcade Games

Hoe werkt het?

Fun Beach Group Events presenteert een uniek concept voor kinderfeestjes = > GIANT ARCADE GAMES! Op onze spiksplinternieuwe pop-up locatie worden kinderen uitgedaagd in groepen tegen elkaar te strijden. Ze spelen videospelletjes maar dan in het echt. Giant fun gegarandeerd!

GIANT ARCADE GAMES. Uniek in zijn soort. Denk aan de allerbekendste computer games, van jaren 80 klassiekers tot de bekendste van nu, maar dan in real life nagebouwd, waarbij de kinderen zelf  onderdeel zijn van het spel. In teams gaan ze rennen, springen, schieten, grasmaaien, puzzelen, bouwen en een auto besturen. Wedden dat ze dit nog nooit op andere kinderfeestjes hebben gedaan?

De kinderen worden bij een middag Giant Arcade Games door ons team begeleid en uitgedaagd. Dit staat garant voor een spectaculaire en vooral gezellige arcade middag of avond waarbij de kinderen actief bezig zijn. Alle games zijn indoor, waarbij de gehele pop-up locatie 3 uur lang voor jullie feestje ter beschikbaar staat. Laagdrempelig, gezellig en FUN. Maar zonder teamwork kom je nergens.

Informatie

length180 min.
minimal participantsVanaf 8
maximal participantsTot 40
Prijs:
€25,00
Minimaal boekingsbedrag:
€250,00

INCLUSIEF:

 • Professionele instructeur
 • 10 giant Arcade games
 • Inclusief zakje chips en blikje fris

EXCLUSIEF:

 • 9% BTW
 • Overige food & drinks

BIJZONDERHEDEN:

 • Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder
 • Te boeken van 1 oktober tot 1 april
 • Betaling op locatie kan alleen met pin
 • Let op, deze games vinden op een pop-up locatie in de omgeving van Roermond plaats
 • Begeleiding door ouders gratis

 

Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Giant Arcade Games Kids bestaat uit de volgende 10 games

Kendie Krush Kids

Een razend populaire game, maar dan net even anders. Let goed op wat de computer aangeeft, bouw dit met de fysieke snoepjes na en verplaatst diegene die de meeste punten oplevert. Gelukt? Er zal een nieuw snoepje gelanceerd worden. Een game waarbij je snoep moet vangen en samen moét werken!

Memory XL kids

Memory was nog nooit zo spannend. Gaat jouw buzzer branden, mag je de juiste sets bij elkaar zoeken. Maar let op de tijd! Als de teller op "nul" staat, lig je uit het spel. Onthoud goed waar de setjes liggen voordat het andere team ze pakt. Een race tegen de klok en tegen elkaar!  

MOW! Kids

Grasmaaien op een discovloer, dat is niet zomaar wat! Zorg ervoor dat je op de juiste kleur start en eindigt. Maar, jouw teamgenoten maken gebruik van hetzelfde spelveld en ook zij moeten hun veldje maaien. Welk team werkt het beste samen en maakt de meeste speelvelden compleet?

Pipe Works Kids

Bouw een zo lang mogelijke waterleiding met de stukjes die je uit de automaat haalt. Maar let op, zodra het water begint te stromen, is er geen weg meer terug! Gaan ze voor een zo lang mogelijk route? Of is het behalen van het eindpunt de eerste zorg? Een leuke puzzel met actieve elementen.

Space Aliens Kids

Aliens die één voor één te voorschijn komen. Weten jullie ze met het kanon te raken? Je dient samen te werken om de schutter in de juiste positie te krijgen. Maar let wel, de tegenstanders zullen de weg proberen te blokkeren, maar ook hier is teamwork voor nodig. Welk team weet de meeste invaders te raken en verdient een plek op het scorebord?

Youcube Kids

Tetris, de oh zo bekende videogame. De vormen, allemaal opgebouwd uit 4 blokken, dienen de kids nu in teams na te bouwen. En valsspelen heeft geen zin, want onze intelligente computer ziet alles! Juiste vorm nagebouwd? Zorg dan dat deze vorm op de juiste positie, op de juiste plek in het Tetris spel valt. Maar discussieer niet te lang, want de blokjes komen sneller en sneller…

Shoot the Duck Kids

Een pistool zo groot dat je deze toch echt met twee handen moet vasthouden! En de eend? Die fladdert van links naar rechts, en steeds sneller en sneller! Tenminste, dat bepaalt de tegenstander. Die kan in het eendenpak kruipen en fladderend de eend het veld rondsturen. Wie is de tegenstander te slim af? De schutter, die alle 10 de eendjes raak weet te schieten? Of de eend, die uit handen van de jager weet te blijven?

Physical PONG Kids

De klassieker! Een balletje schiet tussen twee muren van links naar rechts. Aan jou en je teamgenootjes om met de batjes aan de zijkant te voorkomen dat het balletje het spel uitschiet. Door aan een touw te trekken gaat het batje omhoog of omlaag. Wie heeft de langste adem? En wie weet telkens weer het balletje op te vangen en deze de andere kant op te sturen? Teamwork vereist, want tegelijk aan een touw trekken leidt tot niks. Samenspel is dus een must bij Physical PONG!

Park to Play Kids

Een potje Pinball, maar dan net ff anders. Want de flippers op de computer zijn te bedienen door de deuren van de auto te openen en te sluiten. In je eentje onmogelijk, maar ook met een teamgenootje niet altijd even makkelijk. Wie doet wat namelijk? Dit is een hele andere manier om Pinball te spelen, waarbij de autodeuren de flippers zijn! Een leuke manier om een auto te besturen zonder rijbewijs.

Pump 2 Jump Kids

Nog 1 keer alles geven bij dit finalespel. De teams dienen zo hard mogelijk te pompen, zodat er molletjes tevoorschijn komen. Hoe harder er gepompt wordt, hoe meer opties de springer heeft om punten bij elkaar te "jumpen". Tenminste, als deze de juiste reflexen heeft. Een spel dat niet persé draait om teamwork, maar verstand op nul en pump 2 jump.