Leukste schoolreisje van Limburg

Een hele dag vakantie. Niks moet, (bijna) alles mag. Zo stel je je het ideale schoolreisje voor! Bij Fun Beach Event & Leisurepark kunnen de kids zwemmen en klimmen en glijden op het megagrote Aquapark en genieten van tal van gratis activiteiten. Niet voor niets het leukste schoolreisje van Limburg!

Hoe werkt het?

Voor de entreeprijs krijgen de kinderen de gehele dag toegang tot Fun Beach waar van alles te beleven is. Zo kunnen de kids zich urenlang uitleven op het Mega Aquapark, een 2.000 m² groot waterpretparadijs met drijvende speeltoestellen, zo ver als het oog reikt! Méér zin om op het zandstrand te ravotten, het springkussen uit te proberen of een partijtje beachvolleybal te spelen? Op Fun Beach het kan allemaal!

Nog altijd niet uitgespeeld? Dan kun je terecht in Fun Harbour waar tal van leuke vaartuigen te huur zijn. Peddel op een supplank, dobber relaxed rond in een kano, maak een tochtje met een waterfiets, neem plaats in een zwemband of laat je meevoeren op een drijfmat. Voor de allerjongste badgasten is er de Kids Zone, een ondiep gedeelte dat is gemarkeerd door een drijflijn. Kortom, het lijkt wel vakantie! Met een goed gevuld snackpakket maak je dit te gek schoolreisje helemaal af.

Informatie

length420 min.
minimal participantsVanaf 20
Prijs:
€6,00
Minimaal boekingsbedrag:
€120,00

INCLUSIEF:

  • Entree Fun Beach The Beach inclusief Mega-Aquapark

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN

  • Geschikt voor kinderen vanaf groep 3
  • Geen badmeester toezicht
  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?

 

Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.


30 minuten
Vanaf 12 personen

6,00 pp
 

Ben & Jerry's

Als lekker fris tussendoortje of als zoete afsluiter, het wordt smullen geblazen van het heerlijke Ben & Jerry's Cookie Dough ijsje.


15 minuten
Vanaf 12 personen

3,50 pp
 

Chips en ijs

Een lekkere versnapering voor tussendoor. Een Ola Raket waterijsje en een zakje Lays chips om lekker te snacken.


15 minuten
Vanaf 12 personen

2,00 pp