Schoolreis Fun Adventure

 • Boordevol waterpret en speelplezier
 • Spelen op het Mega Aqua Park
 • Vier super leuke Kids Fun games
Kinderen spelen op het grootste aquapark van Nederland bij Fun Beach in Panheel, Limburg.

Hoe werkt het?

Het ideale schoolreisje, boordevol waterpret en speelplezier! Tijdens deze geheel verzorgde dag op Fun Beach, het leukste dagstrand van Limburg, wanen de kids zich op vakantie. Met als klap op de vuurpijl het Kids Fun-programma, waarbij teamwork centraal staat!

Twee meiden in een kano op het water bij Fun Beach in Midden-Limburg. Een leuke activiteit voor een sportdag, schoolreisje of personeelsuitje

Waarom is het Fun Beach Event & Leisurepark de ideale bestemming voor een schoolreisje? Heel eenvoudig: omdat de kinderen hier alles vinden wat hun hartje begeert. Dat begint al met het Mega Aquapark, de ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach. Dit 2.000 m² grote landschap van drijvende speeltoestellen staat garant voor urenlang spetterend klauter-, glij- en springplezier.

Behalve vrijblijvend ravotten staat dit actieve schoolreisje ook in het teken van het Kids Fun-programma. Hierbij kan worden gekozen uit een vier verschillende games, waaronder living soccer, sumoworstelen, bungee run, water game, word fight en bamboo building. Ludiek én leerzaam tegelijk! Een combinatie met een snackpakket voor de kinderen maakt dit schoolreisje compleet. 

Informatie

length300 min.
minimal participantsVanaf 30
maximal participantsTot 500
Prijs:
€19,50
Minimaal boekingsbedrag:
€585,00

INCLUSIEF:

 • Persoonlijke en professionele begeleider
 • 4 games naar keuze, duur games 120 minuten
 • GRATIS ENTREE The Beach inclusief Mega Aquapark

EXCLUSIEF:

 • 9% BTW
 • Catering

BIJZONDERHEDEN:

 • Geschikt voor kinderen vanaf groep 7
 • Het aantal games kan verhoogd worden naar gelang de grootte van de groep
 • Geen badmeester toezicht
Bekijk je Fun Basket Meer informatie ontvangen

Stel hier zelf je Schoolreis Fun Adventure samen

Kies de 4 leukste games voor je dag
Volwassenen die een reuze puzzel aan het maken zijn tijdens een personeelsuitje of bedrijfsuitje in Midden-Limburg.

Reuze Puzzel Kids

Een reuzenlegpuzzel van 1,5 bij 2,5 meter, bestaande uit 36 mega 'puzzelstukjes' die bij overmaat van ramp ook nog eens via een hindernis moeten worden opgehaald. Welk team maakt de puzzel als eerste compleet?

Kinderen die in een reuze kano zitten tijdens de sportdagbij Fun Beach in Panheel, omgeving Roermond & Weert.

Water Game Estafette Kids

In een twaalfpersoons reuzenkano vaar je zo snel mogelijk naar de overkant van het meer om daar een verrassingsopdracht te klaren.

Jongens die klaarstaan om word fight te spelen. Het spel dat je kent van jongens tegen de meiden met de grote letterpakken.

Word Fight Kids

Ben jij goed met taal? Dan kun je dat nu bewijzen! Iedereen krijgt een pak aan met een letter op de voor- en achterkant. Zo wordt jouw team gevraagd om samen het juiste woord te vormen.

Meiden die een leuke activiteit doen tijdens een sportdag of schoolreisje bij Fun Beach in Midden-Limburg.

Giant Fun Estafette Kids

Zoveel hilarische opdrachten achter elkaar hebben jullie nog nooit gekregen! Tijdens vier grappige uitdagingen moeten jullie zo snel mogelijk een parcours afleggen. Welk team legt het snelste de route af? Fun verzekerd!

Kinderen op een waterfiets op het water van Fun Beach in Panheel. Regio Roermond & Weert.

Waterfiets Estafette Kids

Per waterfiets trap je met je team zo snel mogelijk naar de overkant van het meer om daar een verrassingsopdracht uit te voeren!

Gelly ball is een spel waarin paintball en lasergamen wordt gecombineerd. Een leuke activiteit voor een schooluitje, sportdag of kinderfeestje.

Gelly Ball Kids

Gelly Ball! Dit schietspel is leuk voor kids en het best te vergelijken met paintball in combinatie met laser shooting, maar dan interactiever, veiliger, leuker en véél sneller. Trek je vest aan, zet je masker op, en pak een Gelly Ball gun gevuld met 750 gelballetjes. Met deze gun schiet je maar liefst 10 balletjes per seconde op je tegenstander

Kinderen die mind fight spelen, een spel dat lijkt op memory. Leuke activiteit voor een kinderfeestje, sportdag of schoolreisje in Midden-Limburg.

Mind Fight Kids

Heb jij het geheugen van een olifant? Dat zal blijken bij deze spannende Mind Fight! Vind dezelfde afbeeldingen en speel het veld zo snel mogelijk leeg. Let ook op de moves van je tegenstander!

Kinderen die van het vlot afspringen en naar de kant rennen om de wedstrijd te winnen tijdens de sportdag in Midden-Limburg.

Vlotvaren Kids

Het klinkt makkelijker dan het is: bouw een vlot, leg hem op het water en vaar naar het midden van het meer. Blijven jullie drijven?

Een kind dat aan een bungeekoord vastzit en bungee run doet. Een leuke activiteit voor een sportdag of schoolreisje in Midden-Limburg.

Bungee Run Kids

Bind het bungeekoord rond je middel, pak de stok en ren zo hard mogelijk de zandbak in! Krijg jij de stok zo ver mogelijk in het zand gestoken?

Kinderen die funny soccer doen tijdens een sportdag of schoolreisje in Midden-Limburg.

Funny Soccer Kids

Voetballen met een hoepelrok om is moeilijker dan je denkt! Weet jouw team het vaakst de bal in de goal te schieten?

Twee meiden die samen gaan handboogschieten bij een sportdag of schoolreisje in Midden-Limburg.

Handboogschieten Kids

Leer handboogschieten zoals Legolas, Lara Croft of Robin Hood! Krijg je de pijl het vaakste in de roos?

Twee meiden in een kano op het water bij Fun Beach in Midden-Limburg. Een leuke activiteit voor een sportdag, schoolreisje of personeelsuitje

Kanovaren Kids

Met je team neem je plaats in een kano voor een spannend waterspel! Wie kan het beste zijn evenwicht bewaren?

Kinderen die levend tafelvoetbal spelen tijdens een sportdag in Midden-Limburg.

Levend Tafelvoetbal Kids

Tijdens deze game hang je vast aan één van de stangen van dit levende tafelvoetbalspel. Probeer dan maar eens raak te schieten! 

Twee jongens die Sumo worstelen tijdens een kinderfeestje in Midden-Limburg.

Sumoworstelen Kids

Zet je benen stevig op de grond en plaats je handen in je zij. Het sumoworstelen kan beginnen!

Een groep kinderen spelen reuze tafelvoetbal tijdens een kinderfeestje, schoolreisje of sportdag bij Fun Beach in Midden-Limburg.

Reuze Tafelvoetbal Kids

Je pakt het graag groots aan. Dat treft, want met dit reuze tafelvoetbalspel kun je je helemaal uitleven.

Kinderen die candy crush spelen. Een leuke, moderne activiteit voor een sportdag, schoolreisje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of familiedag.

Kendie Krush Kids

Een razend populaire game, maar dan net even anders. Let goed op wat de computer aangeeft, bouw dit met de fysieke snoepjes na en verplaatst diegene die de meeste punten oplevert. Gelukt? Er zal een nieuw snoepje gelanceerd worden. Een game waarbij je snoep moet vangen en samen moét werken!


Maak je Group Event Compleet

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket geplaatst.
Lekkere frietjes met een snack om het kinderfeestje of de sportdag mee af te sluiten.

Snackpakket

 • Lekker snacken!
 • Puntzak frites met snack en saus
 • Blikje fris naar keuze
Bij een kinderfeestje kunnen chips en een ijsje natuurlijk niet ontbreken. Een kleine lekkernij tussen de spellen door bij het allerleukste kinderfeestje van Midden-Limburg.

Kids Surprise

 • Twee klassiekers!
 • Ola Raket ijsje en zakje Lays chips
 • Lekker voor tussendoor