LITTLE BEAch

Klauteren, glijden, springen en spetteren dat het een lieve lust is. Little Beach, een speciaal ingericht gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 12 jaar, is een waar speelparadijs. De Kids Area is het rookvrije gedeelte van het dagstrand. Jonge bezoekers kunnen zich ongestoord uitleven bij de veelheid aan leuke activiteiten. Ontdek en maak plezier!

Naar verwachting opent de Kids Area medio juni

BAYWATCH TOWER

Houd je graag het overzicht op alles wat er op het strand gebeurt en vind je het leuk om lekker te klauteren? Dan is de Baywatch Tower echt iets voor jou!

 

SUMMER SKATING

Schaatsen, dat  doe je normaal toch alleen maar als het ijs- en ijskoud is?  Dat klopt, maar op Fun Beach kun je ook middenin de zomer leren schaatsen. Niet op echt ijs natuurlijk, maar op een speciale  kunststof baan. Eventjes  goed oefenen, en je kunt al perfect schaatsen! Ook je vader of moeder zullen hieraan de grootste lol beleven.  

LUCHTKUSSEN

Springkussen

In je eentje of samen met je vrienden of vriendinnetjes springen zoveel je maar wilt. En je komt altijd zacht neer. Dat kan allemaal op dit grote luchtkussen.

TRAMPOLINES

Met je blote voeten ga je op de trampoline staan. Je begint voorzichtig, maar na een paar kleine sprongetjes krijg je de smaak al snel te pakken. Je maakt steeds hogere sprongen. Na een tijdje durf je misschien zelfs een salto te maken! Nóg leuker is het om samen met een vriendje of vriendinnetje gewaagde sprongen te maken. Wie komt het hoogst?

 

ZANDSTRAND

Het lijkt wel alsof je aan zee bent, zo groot hebben ze het zandstrand van de Kids Area gemaakt! Dat komt goed uit, want zo heb je nóg meer plaats om te rennen, voetballen, zandkastelen te bouwen of andere spelletjes te doen met je vriendjes en vriendinnetjes. En zelfs op drukke dagen zullen ook je vader of moeder op zo’n groot strand weinig moeite hebben om een mooi plekje te vinden.

 

ONDIEP ZWEMGEDEELTE

Veiligheid gaat boven alles. Zeker als het gaat om de allerjongste bezoekers van Fun Beach The Beach. Daarom is er speciaal voor de allerkleinste gasten een ondiep, gemarkeerd zwemgedeelte met kinderglijbaan. Hier kunnen ouders hun kroost zorgeloos laten ravotten.

 

 

ROOKVRIJE ZONE

In de Kids Area ben je er zeker van dat je alleen maar schone, frisse lucht inademt. Want omdat kinderen hier de baas zijn, mogen volwassen mensen op dit gedeelte van Fun Beach niet roken. Zo kun je op een gezonde manier de hele dag plezier maken!

LITTLE BEACH

Van al dat spetteren, glijden, springen en klauteren heb je enorme honger gekregen. Dan is het hoog tijd om eens naar Little Beach te gaan. In dit leuke eettentje aan het strand van Fun Beach hebben ze diverse overheerlijke kindermenuutjes. Ook je vader of moeder kunnen hier heerlijk smullen van gerechten zoals op de plaat gebakken beach burger, kipburger, vegaburger, kipsaté en take away-salades. Om je vingers bij af te likken. Smikkeldesmikkel!

 

GLIJBANEN & SCHOMMELS

Heb je even genoeg van al dat spetterend waterplezier? Dan kun je je verder vermaken op het droge. Want ook op de glijbanen en schommels op Fun Beach The Beach zul je je geen seconde vervelen!

 

PEUTERBADJE

Voor de allerjongste bezoekers heeft Fun Beach er een nieuwe attractie bij: een peuterbadje met kristalhelder, gezuiverd water. In dit minizwembadje kan iedere peuter naar hartelust spetteren, terwijl de ouders relaxend op het zandstrand zorgeloos kunnen toekijken hoe hun kleintje zich kostelijk amuseert.