Fun Adventure XXL is het ultieme outdooruitje in Limburg!

 • Het ultieme XXL outdooruitje in Limburg
 • Kies zelf 6 leuke activiteiten
 • Spannend, sportief en hilarisch!
Een groep mensen die beachvolley speelt tijdens een sportdag op het strand van Fun Beach in Panheel, Limburg.

Hoe werkt het?

Wil je met je groep een hele dag uit je dak gaan met te gekke games waarbij het ook nog aankomt op perfect teamwork? Op het Fun Beach Event & Leisurepark ben je daarvoor precies op de juiste plek. Want wat te denken van spannende, hilarische en trendy games zoals living soccer, sumoworstelen, bungee run, beachvolley, kendie krush, quicksand crossing, handboogschieten en physical pong?

Jullie mogen hieruit de 6 leukste games kiezen die elk ongeveer 30 minuten duren. Vind je het moeilijk om te bepalen welke games het best bij jullie groep passen? Dan staat het team van Fun Beach Group Events uiteraard voor je klaar om passend advies te geven.

Willen jullie liever minder dan 6 games spelen? Dat kan natuurlijk ook! Kies in dat geval voor Fun Adventure XL of Fun Adventure L.

Informatie

length180 min.
minimal participantsVanaf 12
maximal participantsTot 500
Prijs:
€32,50
Minimaal boekingsbedrag:
€354,00

INCLUSIEF:

 • Professionele instructeur
 • 6 games naar keuze
 • Fles bubbels voor het winnende team
 • GRATIS ENTREE The Beach

EXCLUSIEF:

 • 9% BTW
 • Catering

BIJZONDERHEDEN:

 • Voor het onderdeel kruisboogschieten geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.
Bekijk je Fun Basket Meer informatie ontvangen

Stel hier zelf je Fun Adventure XXL samen

Kies de 6 leukste games voor je dag
Twee mensen die Pong spelen op het strand van Fun Beach. Een leuke groepsactiviteit voor een personeelsuitje, bedrijfsuitje, sportdag of familiedag.

Pong XXL

De allereerste videogame ooit die je als kind thuis op de tv kon spelen. Het digitale tennisspelletje van toen kent nu een volwassen versie op gigantisch formaat. Welk team is meest behendig op dit gigantische beeldscherm?

Gel battle is een spel waarin paintball en lasergamen wordt gecombineerd. Een leuke activiteit voor een familiedag, bedrijfsuitje of personeelsuitje.

Gel Battle

Speel nu een nieuwe revolutionaire shooting game: Gel Battle! Dit schietspel is het best te vergelijken met paintball in combinatie met laser shooting, maar dan interactiever, pijnloos en véél sneller! Pak een Gel Battle gun en schiet op je tegenstander. Wint jouw team?

Mensen die candy crush spelen en het snoepje proberen te vangen. Een leuke, moderne activiteit voor een sportdag, schoolreisje, personeelsuitje, bedrijfsuitje of familiedag.

Kendie Krush

Een razend populaire game, maar dan net even anders. Let goed op wat de computer aangeeft, bouw dit met de fysieke snoepjes na en verplaatst diegene die de meeste punten oplevert. Gelukt? Er zal een nieuw snoepje gelanceerd worden. Een game waarbij je samen moét werken, wil je de highscore verbeteren. 

Mensen die levend tafelvoetbal spelen tijdens een sportdag in Midden-Limburg.

Levend tafelvoetbal

GOAL! Tijdens levend tafelvoetbal hang je vast aan één van de stangen van dit levende tafelvoetbalspel. Een hilarische voetbalgame voor groepen. Schiet jij samen met je team de bal zo vaak mogelijk in de goal van je tegenstander zonder je plek te verlaten?

Word Fight

Heb jij altijd het hoogste woord? Ja? Dan kun je dat nu bewijzen! Ieder gehuld in een pak met op zowel de voorzijde als de achterzijde een letter wordt jouw team gevraagd om samen het juiste antwoord te formeren. Hilarisch!

Een groep mensen die beachvolley speelt tijdens een sportdag op het strand van Fun Beach in Panheel, Limburg.

Beachvolley

Deze game speel je lekker met je voeten in het zand! Beachvolley is één van de zonnigste Olympische balsporten. Deze team draait om rivaliteit tussen twee teams, snelheid, sportiviteit en heel veel fun!

Bubbel voetbal is een leuk en intensief spel tijdens een personeelsuitje, sportdag of schoolreisje in Midden-Limburg.

Bubble football

Probeer maar eens een bal te raken als je opgesloten zit in een grote bubbel! Tijdens Bubble Football speel je tegen elkaar in een grote luchtbal. Alleen je benen bungelen er beneden nog uit. Een hilarische voetbalgame, zeker als je bedenkt dat de scheidsrechter veel door de vingers ziet!

Groep mensen die deelnemen aan teambuilding door middel van een wateractiviteit, reuze kanoën.

Water Game Estafette

Zwemvesten aan en de peddels in jullie handen? Dan kan de tocht in de reuzekano beginnen! Aan de overkant aangekomen voeren jullie meteen een uitdagende teamopdracht uit. Het team dat de opdracht goed uitvoert én als eerste terugkeert heeft gewonnen!

Archery Tag

Win jij het van je tegenstander met pijl en boog? Waag de gok tijdens Archery Tag, een unieke schietgame die te omschrijven valt als een unieke combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Lekker op elkaar schieten zonder elkaar te verwonden. Welk team schiet het meest raak?

Jongens die gaan handboogschieten tijdens een personeelsuitje of bedrijfsuitje bij Fun Beach Group Events in Midden-Limburg.

Handboogschieten

Pak de middeleeuwse handboog, zet het vizier op scherp en schiet de pijl richting het doel! Tijdens handboogschieten draait het om techniek, trefzekerheid en een tikkeltje geluk! Welk team schiet het vaakst in de roos? 

Twee mensen die gaan kruisboogschieten bij Fun Beach in Midden-Limburg.

Kruisboogschieten

Van Willem Tell tot Lara Croft: échte helden en heldinnen kunnen overweg met een kruisboog! Voeg jij jezelf aan dit rijtje toe? Tijdens Kruisboogschieten leer je schieten met een kruisboog. Ben jij degene in het team die het vaakst in de roos schiet?

Mannen die bijlwerpen en elkaar aanmoedigen in de strijd. Een leuke activiteit voor een vriendenweekend of vrijgezellenfeest in Midden-Limburg.

Bijlwerpen

Drie bijlen, één boomstam. Opperste concentratie. Pak de bijl. Zet je vizier op scherp. Welk team sprokkelt de meeste punten bij elkaar?

Twee dames die Sumo worstelen tijdens een personeelsuitje of bedrijfsuitje in Midden-Limburg.

Sumoworstelen

Daar sta je dan, in de sumo-ring. Bij deze eeuwenoude Japanse sport gooi je jouw gewicht in de strijd. Maar geen zorgen: je hoeft niet stevig gebouwd zijn om te winnen. Wie werkt zijn tegenstander het eerst op de rug?

Kinderen die de wandelende A doen tijdens een sportdag bij Fun Beach in Midden-Limburg.

Walking Letter

Zeg eens A! Nee, niet met jouw mond maar met behulp van palen en touwen. Eens kijken of de constructie ook stevig is, want behalve het samenstellen van een letter, moeten jullie er ook mee aan de wandel! Halen jullie de overkant?

Katapult Challenge

Je hebt het buskruit niet uitgevonden. Daarom moet je het helaas doen met een katapult. Maar vergis je niet: een vakkundig gebouwde katapult is een krachtig wapen. Lukt het je om er van palen en touwen zelf snel eentje in elkaar te knutselen? Dan slinger je kogel naar de overkant!

Mensen die mijnenveld spelen. Een teambuildingsactiviteit waarbij het draait om goed luisteren naar de instructies.

Mijnenveld

Er leiden veel wegen naar Rome, luidt een bekend gezegde. Maar dat is niet het geval bij dit mijnenveld. Zoveel tegels, maar slechts één route die klopt. Om gek van te worden! Stap je op de verkeerde tegel dan ontploft de boel en moet je helemaal van voren af aan beginnen!

Giant Fun Estafette

Zoveel hilarische opdrachten achter elkaar hebben jullie nog nooit gekregen! Tijdens vier grappige uitdagingen moeten jullie zo snel mogelijk een parcours afleggen. Welk team legt het snelste de route af? Fun verzekerd!

Mensen die mind fight aan het spelen zijn, een spel dat lijkt op memory. Een leuke activiteit voor een personeelsuitje in Midden-Limburg.

Mind Fight

Ben jij de slimste van het stel? Tijdens Mind Fight wordt je korte termijn-geheugen op de proef gesteld! Vind de overeenkomstige afbeeldingen en speel het veld zo snel mogelijk leeg. Vergeet de moves van je tegenstander niet. Wie heeft het beste geheugen?

Mensen die deelnemen aan het spel drijfzand. Een leuke activiteit tijdens een personeelsuitje, bedrijfsuitje of sportdag in Midden-Limburg.

Quicksand Crossing

Je staat met beide benen stevig op de grond. Maar wat als de vaste grond plotsklaps verandert in drijfzand? Met dit scenario in gedachten dien je zo snel mogelijk de overkant te bereiken. Meer dan wat eenvoudige hulpmiddelen krijg je niet. Hou jij het hoofd boven water?

Een man die aan een bungeekoord vastzit en bungee run doet. Een leuke activiteit voor een sportdag in Midden-Limburg.

Bungee Run

Bind het bungeekoord rond je middel, pak de stok en ren zo hard mogelijk de zandbak in! Krijg jij de stok zo ver mogelijk in het zand gestoken of word je als een katapult teruggetrokken naar je startpunt? De Bungee Run is een hilarische sportieve game.

Jongen die een rodeo doet. Leuke activiteit voor een schoolreisje, sportdag, personeelsuitje of familiedag.

Beach Rodeo

Lig je lekker te slapen, als plots je bed als een bezetene begint te schudden. Help, wat gebeurt er? Je wordt alle kanten op geslingerd. Je moet alle moeite doen om niet van het bed te worden afgeworpen. Wie van je team houdt het langst stand op dit rodeobed met zijn eigen willetje?

Meiden die funny soccer doen tijdens een sportdag of schoolreisje in Midden-Limburg.

Funny Soccer

Ben je de nieuwe Messi, Bergkamp of Lieke Martens van je team? Dan willen wij jou weleens zien scoren! Moeilijker dan je denkt, met reusachtige hoepelrok om. Maar geen reden tot paniekvoetbal. Want na het laatste fluitsignaal gaat het team met het meeste balgevoel met de winst naar huis.

Een groep kinderen die op een grote sup op het water aan het varen zijn. Leuke activiteit voor een sportdag of schoolreisje in Midden-Limburg.

Big Sup

Ze verzinnen toch wat: rechtop op een surfbord staan, en dan met een peddel in je hand. Maar plezier dat je ermee beleeft, zeker op deze Big Sup! Het lijkt een simpele kwestie van peddelen en balans houden, maar dat idee kan zomaar eens in het water gaan vallen!

Bamboo building is een goede teambuildingsactiviteit.

Bamboo tower

Een stapel bamboestokken en een handvol elastieken. Daar zullen jullie het mee moeten doen! Lukt het jullie om een bamboetoren te bouwen die staat als een huis? Een kwestie van inzicht én teamwork, want anders dondert jullie toren in no time in elkaar!

Tonnenloop is een leuke activiteit voor teambuilding. Ideaal voor uw personeelsuitje, bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje of sportdag.

Barrel Walk

Let op: het terrein is zwaar vergiftigd en je mag absoluut de grond niet raken! Tijdens Barrel Walk dien je met een paar oude tonnen aan de overkant van het terrein te komen, zonder "slachtoffers" te maken. Een kwestie van balanceren, teamwork en inzicht. Als dat maar goed gaat!

Mensen zitten op een vlot en zijn aan het varen tijdens een sportdag bij Fun Beach Group Events in Midden-Limburg.

Vlotvaren

Halen jullie de overkant van het meer op een vlot? Met een aantal tonnen, touwen en palen bouwen jullie samen een vlot dat sterk genoeg is om jouw team te dragen. Dat klinkt misschien makkelijker dan het is, want we hebben meer dan eens een vlot zien zinken!

Een man die gaat klootschieten. Een spel dat lijkt op jeu de boules.

Klootschieten

Klootschieten is een van de oudste games van Nederland. Vul je eigen klootzak met twee kloten, benoem één van je teamleden tot het Kloothoofd en leg zo snel mogelijk de route af. Hierbij komt het zowel aan op behendigheid als teamwork. Geen tijd voor gekloot dus.​​​​​​

Bamboe waterleiding is een leuke activiteit voor een sportdag of schoolreisje in Midden-Limburg

Aqua-Construct

Hoe krijg je vijf liter water naar de overkant zonder te morsen? Bouw samen met je team een eigen aquaduct of waterleiding en zorg ervoor dat zoveel mogelijk water de overkant bereikt. Wij voelen alvast nattigheid!

Een groep mensen speelt reuze tafelvoetbal tijdens een personeelsuitje bij Fun Beach in Midden-Limburg.

Reuze Tafelvoetbal

Je pakt het graag groots aan. Dat treft, want met dit reuze tafelvoetbalspel kun je je helemaal uitleven.

Mensen die in een flintstone auto van een berg afgaan tijdens een leuke teambuildingsdag.

Flintstone Race

Wilmaaaaaaaa! Tijdens de Flintstone Race bouwen jullie een eigen Flintstone-mobiel met enkel hout, touw, doek en twee vaten. Gelukt? Dan beginnen we aan een prehistorische race naar de overkant. Welk team wint de wedstrijd met dit knotsgekke rijtuig? 

De emmer met water voor waterdrager. Een leuk spel voor een sportdag, personeelsuitje, bedrijfsuitje, schoolreisje of familiedag bij Fun Beach. In de regio Roermond & Weert.

Waterdrager

In een cirkel met een doorsnede van 8 meter staat een emmer. De opdracht luidt om de emmer te vullen met 10 liter water, zonder dat je in de cirkel stapt. Maar hoe doe je dat? Alleen door goed samen te werken krijgt jouw team als eerste de emmer vol!


Maak je Group Event Compleet

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket geplaatst.
Lekkere frietjes met een snack om het kinderfeestje of de sportdag mee af te sluiten.

Snackpakket

 • Lekker snacken!
 • Puntzak frites met snack en saus
 • Blikje fris naar keuze
Een heerlijke beach barbecue om je personeelsuitje, bedrijfsuitje of familiedag mee af te sluiten.

Barbeachque

 • Gezellig grillen bij het strand!
 • Vis, vleesgerechten en verse salades
 • Stokbrood, kruidenboter en sauzen
Een lekkere beach lunch met vers belegde broodjes om je personeelsuitje, bedrijfsuitje of familiedag compleet mee te maken.

Beach Lunch

 • Een overheerlijke gezonde lunch!
 • Diverse luxe belegde broodjes
 • Vers fruit en een energy reep
 • Inclusief fruitwater en 1 non-alcoholische consumptie 
Heerlijke echte Limburgse vlaai in de pauze van het personeelsuitje, bedrijfsuitje, sportdag of familiedag.

Koffie met vlaai

 • Een Limburgse klassieker!
 • Heerlijk stuk vlaai
 • Twee verse kopjes koffie of thee
Een heerlijke luxe beach barbecue met vlees en vis als perfecte afsluiting van de intensieve sportdag, familiedag, bedrijfsuitje of personeelsuitje.

Luxe Beach Barbecue

 • Lekker en luxe grillen!
 • Vleesgerechten, vis en salades
 • Stokbrood, kruidenboter en sauzen

 

Een lekkere beach barbecue om je personeelsuitje, bedrijfsuitje of familiedag mee af te sluiten.

Beach Barbecue

 • Lekker grillen!
 • Vleesgerechten en verse salades
 • Stokbrood, kruidenboter en sauzen