Jackass Games

Niet schrikken. Zo bont als de heren van Jackass het maken, wordt het gelukkig niet. Toch zal je team tijdens dit arrangement geregeld de pijngrens opzoeken. Maak je borst maar alvast nat voor een aantal onverbiddelijke paingames, met als hoogtepunt de fameuze electrische spiraal en het ietwat onschuldigere spel met het antiblaf-bandje.

Hoe werkt het?

Pijn is fijn. Vind jij dat ook? Mooi,  dan gaan wij dat bij de Jackass Games eens uitgebreid testen! Zet je maar alvast schrap voor de volgende pijnlijke games: Archery Attack, Bubble Rugby, Sumogame en de Flintstone Hill. Maar daarmee is de kous nog lang niet af!

Want nu volgt de fameuze electrische spiraal, het hoogtepunt van vandaag. Misschien herinner je je dit ietwat suffe spelletje nog van van tv, waarbij je zonder de spiraal te raken met een ring aan een stok naar het eind dient te komen. Vroeger op tv ging er bij het raken van de spiraal een onschuldige zoemer af. Maar bij de Jackass Games zou dat wel eens een schokkende ervaring kunnen worden…

Als klap op de vuurpijl staat de oberestafette op het programma die bij de beesten af is! De uitdaging is om met je team zo snel mogelijk 10 vragen te beantwoorden. Met elk goed antwoord kun je met behulp van een antiblaf-bandje tijdens de oberrace een vervelend schokje uitdelen aan je tegenstander. Welk team kan het hardst op zijn tanden bijten en slaagt erin de meeste volle glazen naar de overkant te brengen? 

Informatie

length150 min.
minimal participantsVanaf 12
maximal participantsTot 50
Prijs:
€29,50
Minimaal boekingsbedrag:
€354,00

INCLUSIEF:

  • Professionele begeleider
  • 6 Paingames
  • Fles champagne voor het winnende team
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Geschikt voor personen vanaf 18 jaar die tegen een stootje kunnen
  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Jackass Games bestaat uit de volgende 4 games

Bubble Rugby

Met je hele lijf zit je in een grote luchtbal, alleen je benen bungelen er beneden nog uit. De spelregels bij Bubble Rugby zijn eenvoudig: wie een flinke duw krijgt en zijn evenwicht verliest, is af. Welk team staat het stevigst op zijn benen?

Sumo Game

Daar sta je dan, gehuld in een dik sumopak. Zet je benen stevig op de grond en plaats je handen in de zij. De Sumo Game kan beginnen! Wie werkt zijn tegenstander het eerst op de rug?

Flintstone Hill

Lukt het jullie om een heuse Flintstone-mobiel te bouwen waar zelfs Fred en Wilma  jaloers op zouden zijn? Is hij stevig genoeg om er mee de berg af te gaan? Wie durft?

Archery Attack

Een unieke combinatie van boogschieten, paintball en trefbal, zo zou je Archery Attack het beste kunnen omschrijven. Een enerverend spel, maar dankzij de zachte rubberen punten op de pijlen kan je niets gebeuren!


Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.

 

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

 

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

 

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

 

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.

 

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.