Segway & friends

Als trendsetter bij uitstek heeft Fun Beach het wiel opnieuw uitgevonden. En dat in de waarste zin van het woord! Met deze zelfbalancerende elektrische voertuigen kun je letterlijk alle kanten op! 

Hoe werkt het?

Met de Segway, de Ninebot One, de Ninebot Mini Pro en de One Wheel krijgt voortbewegen een geheel nieuwe dimensie. Met deze zelfbalancerende elektrische voertuigen kun je letterlijk alle kanten op! Onder leiding van een deskundige instructeur leer je in anderhalf uur tijd hoe je het evenwicht kunt behouden op elk van deze vier futuristisch ogende vervoermiddelen. Vervolgens kun je het geleerde meteen in de praktijk brengen met een rondje over een speciaal uitgezet parcours.

Segway
Op het eerste gezicht heeft de Segway iets weg van een grasmaaier, maar in werkelijkheid is dit hét vervoersmiddel van de toekomst. Het besturen van dit innovatieve vehikel heb je zo onder de knie. Vooruit? Voorover buigen. Achteruit? Achterover leunen. Remmen? Achterover hangen. Naar links? Draai dan het stuur voorzichtig naar links. Het is even wennen voor wie voor het eerst op een Segway stapt. Maar heb je het eenmaal door, dan moeten ze je er echt van af slaan!

Ninebot Mini Pro
De Ninebot Mini Pro is het kleine broertje van de Segway. Sturen doe je met een kniehendel die je tussen je benen klemt. Vooruit, achteruit of draaien rondom je eigen as: een ritje op deze zelfbalancerende blikvanger is kinderspel.

Ninebot One
De Ninebot One is een eyecatcher waarmee je bij iedereen ongetwijfeld de show steelt. Ga maar na: de uitklapbare plateautjes aan weerszijden van deze innovatieve éénwieler stellen je in staat om rechtop staand te gaan en te staan waar je maar wil. Zoef….daar ga je! Vooruit, achteruit of draaiend als een tol: met de Ninebot One onder je voeten ervaar je absolute vrijheid. Het liefst zou je een vreugdesprongetje maken. En met enige oefening is zelfs dat geen enkel probleem!

One Wheel
One Wheel haalt het gevoel van snowboarden naar Fun Beach! 
De One Wheel is net als de bovenstaande broertjes zelfbalancerend. Door je lichaamsgewicht naar voor te hellen kom je in beweging. Om te stoppen, vertragen of tot stilstand te komen verplaats je je gewicht weer naar achteren. Heel gemakkelijk, maar wel eerst een beetje oefenen. Heb je het onder de knie? Dan is de One Wheel de uitdrukking van echte vrijheid en opwinding!

Maak ook een proefritje op de innovatieve vervoersmiddelen van Segway & friends en alles loopt op rolletjes!

Informatie

length90 min.
minimal participantsVanaf 12
Prijs:
€27,50
Minimaal boekingsbedrag:
€330,00

INCLUSIEF:

  • Persoonlijke en professionele begeleider
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Mogelijk vanaf 12 jaar
  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Snackpakket

Lekker en makkelijk. Ons snackpakket bestaat uit een snack, een heerlijke puntzak verse frites met mayonaise of curry en een blikje fris naar keuze.
 

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het!

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.
 

Koffie met taartenfestijn

Geniet van een heerlijk stuk taart met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.