Ik Hou van Nederland

Muziekfragmenten raden, luidkeels meezingen met de grootste hits en van je stoel vallen van het lachen bij ludieke spellen waarbij de kennis van de diverse teams over typische Hollandse weetjes op de proef wordt gesteld. Precies zoals in het populaire tv-programma. Een party met een oer-Hollandse sfeer en gezelligheid. Hollandser dan bij dit arrangement krijg je het niet!

Hoe werkt het?

De 'Ik Hou van Holland Party' is een programma boordevol humor, gezelligheid en typisch Hollandse sfeer. Nadat de teams bekend zijn gemaakt, kan de strijd losbarsten.  Wat volgt, is een grappig en hilarisch spel waarin alle facetten van onze samenleving de revue passeren.

Met vragen over Nederlandse muziek, speelfilms, televisie, sport en actualiteiten wordt de kennis over typisch Hollandse feitjes op de proef gesteld. Muziekfragmenten raden, luidkeels meezingen met Hollandse meezingers en ludieke spellen waarvan je de slappe lach krijgt. Er komt van alles aan bod! Welk team mag zich de beste Hollander noemen?

 

Informatie

length120 min.
minimal participantsVanaf 15
Prijs:
€27,50
Minimaal boekingsbedrag:
€412,50

INCLUSIEF:

  • Showhost/zanger
  • Showdesk
  • Ludieke prijzen

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

 

Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.