Battle Of The Middle Ages

Er hangt iets onheilspellends in de lucht. Stilte voor de storm. Nog even en je wordt aangevallen door je grootste vijand! Een strijd op leven en dood, dat is deze Battle Of The Middle Ages. Maar wees niet bang, want de plezier in het schieten met blaaspijp, kruisboog en andere eeuwenoude wapens staat voorop.

Hoe werkt het?

Maak je borst maar nat, want bij deze Battle Of The Middle Ages gaat het er niet zachtzinnig aan toe. Alleen wie zich goed wapent tegen de vijand, maakt kans om ongeschonden uit de strijd te komen.

Wat is het geheime wapen van jullie team? Wordt het de blaaspijp, de bijl, de handboog of de kruisboog?

Om de vijand een kopje kleiner te maken, zal zich hoe dan ook een spannende strijd ontvouwen. Des te groter is na afloop de opluchting als je beseft dat alles maar een spel was. Maar vergeet niet: de eer van jullie team staat op het spel! Welk team is het meest trefzeker en mag de kurk van de champagnefles laten schieten?

Informatie

length120 min.
minimal participantsVanaf 12
Prijs:
€19,50
Minimaal boekingsbedrag:
€234,00

INCLUSIEF:

  • Professionele begeleider
  • Fles champagne voor het winnende team
  • GRATIS entree Fun Beach

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Voor kruisboogschieten geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.
  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Battle Of The Middle Ages bestaat uit de volgende 4 games

Kruisboogschieten

Vandaag gaat het om de kunst van het kruisboogschieten. Wie mag zich de Willem Tell van jullie gezelschap noemen?

Bijlwerpen

Drie bijlen, één boomstam. Opperste concentratie. Pak de bijl. Zet je vizier op scherp. Zoef! Raak! Of toch niet?

Blaaspijpschieten

Je hebt net de longen uit je lijf geblazen. De ballonnen zijn gevuld. Maar dat is pas het begin!

Handboogschieten

Houd de boog in de aanslag. Zet het vizier op scherp. Trek de pees naar je toe. Met grote snelheid verlaat de pijl de boog. In de roos! Of toch niet?


Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

 

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

 

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.

 

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.