Bows & Arrows

Schiet jij de pijl midden in de roos? Bij Bows & Arrows leer je schieten met een handboog en een kruisboog, twee eeuwenoude middeleeuwse wapens. Daarna strijd je in teams tegen elkaar en wint de partij die de meeste punten haalt. Wie kan zich de nieuwe Legolas of Lara Croft van de groep noemen?

Hoe werkt het?

Een hoofd, een appel. Willem Tell slaagde er ooit in om het klokhuis van de appel te raken met de precisie van een Zwitsers uurwerk. Je raadt het al: bij deze schietcompetitie gaat het om de edele kunst van het kruisboogschieten. Daarnaast wordt ook nog de handboog in de strijd gegooid. Bij beide Middeleeuwse wapens gaat het er natuurlijk om in de roos te schieten. In een zinderende strijd wordt bepaald wie van jullie zich de Willem Tell van de groep mag noemen.  

Deze schietcompetitie vindt plaats onder een mooie, Middeleeuws ogende pagodetent en kan dus ook in de winter of bij slecht weer doorgang vinden.

Informatie

length90 min.
minimal participantsVanaf 12
Prijs:
€12,50
Minimaal boekingsbedrag:
€150,00

INCLUSIEF:

  • Professionele begeleider
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Ook mogelijk op een externe locatie.
  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Bows & Arrows bestaat uit de volgende 2 games

Kruisboogschieten

Vandaag gaat het om de kunst van het kruisboogschieten. Wie mag zich de Willem Tell van jullie gezelschap noemen?

Handboogschieten

Houd de boog in de aanslag. Zet het vizier op scherp. Trek de pees naar je toe. Met grote snelheid verlaat de pijl de boog. In de roos! Of toch niet?


Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

 

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

 

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.

 

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.