Cocktail Workshop

In de film 'Cocktail' deed Tom Cruise als geen ander voor hoe het moet. In deze cocktail workshop doen wij dat nog eens dunnetjes over. Een professionele cocktailshaker leert jou de kneepjes van het vak. In no time maak en proef ook jij de meest kleurrijke en lekkere cocktails!

Hoe werkt het?

Tijdens deze twee uur durende workshop leer je de basisbeginselen van het cocktailvak. Een professioneel cocktailshaker onthult de geheimen van het cocktailshaken. Niks voor jou, denk je? Dan denk je verkeerd, want iedereen kan het!

Met een aantal basistechnieken, de juiste ingrediënten en lekkere recepten serveer je in no time de heerlijkste cocktails. Tom Cruise kan het wel schudden! Shake it baby!

 

Informatie

length120 min.
minimal participantsVanaf 15
Prijs:
€32,50
Minimaal boekingsbedrag:
€487,50

INCLUSIEF:

  • Professionele begeleiding door cocktailshaker
  • Cocktail benodigdheden
  • Proeven aan heerlijke cocktails

EXCLUSIEF:

  • 21% BTW
  • Catering

 

Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

 

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

 

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

 

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.

 

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.