En garde! Sword Fight

Kruip in de huid van Zorro of de drie musketiers. Neem geen genoegen met een plekje achter de schermen en ga het duel aan met je vrienden, familieleden of collega’s. Wie is de baas op het veld? En garde!

Hoe werkt het?

Bij deze workshop krijg je de unieke kans om zelf welig met een floret of degen rond te tieren. Nadat de schermdocent je op een luchtige en stapsgewijze manier de basisbeginselen van deze edele vechtsport heeft bijgebracht, ben je daadwerkelijk in staat om te duelleren. Op het scherpst van de snede ga je de strijd met elkaar aan.

Behalve verwoede gevechten levert de onbekendheid met deze vechtsport ook tal van verrassende en hilarische taferelen op. Het mooie daarbij is dat schermen werkelijk alles in zich heeft: actie, reactie, spelelementen, spanning en ontlading!

Afsluitend hoogtepunt van deze workshop, waarbij de groep in diverse kleine teams wordt opgedeeld, is het estafetteschermen. Door middel van elektronische puntenregistratie kun je zelf de stand bijhouden. En garde!

Informatie

length90 min.
minimal participantsVanaf 20
Prijs:
€34,50
Minimaal boekingsbedrag:
€690,00

INCLUSIEF:

  • Persoonlijke en professionele begeleider
  • Schermkleding
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

BIJZONDERHEDEN:

  • Ook indoor mogelijk in onze Beachclub
  • Wist je dat het in Limburg maar 6 % van de tijd regent? En daar zit dan de avond, nacht en vroege ochtend bij...! En wist je trouwens ook dat als het met de bakken de hemel uit komt wij de outdoorarrangementen kostenloos omzetten naar een binnen / overdekt arrangement?
Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.

 

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

 

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

 

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.

 

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.