Jungle Drums Workshop

Trommel er naar hartelust op los! Ga aan de slag met de djembé, doem doem of een ander authentiek Afrikaans instrument. Niemand ontkomt aan het ritme van de jungle! Geen reden om van slag te raken, want muziek is een universele taal. Trommel er naar hartelust op los!

Hoe werkt het?

Ga aan de slag met de djembé, doem doem of een ander authentiek Afrikaans instrument. Niemand ontkomt aan het ritme van de jungle! Geen reden om van slag te raken, want muziek is een universele taal. Trommel er naar hartelust op los!
 

Informatie

length60 min.
minimal participantsVanaf 20
Prijs:
€22,50
Minimaal boekingsbedrag:
€450,00

INCLUSIEF:

  • Persoonlijke en professionele begeleider
  • De instrumenten
  • GRATIS entree Fun Beach The Beach

EXCLUSIEF:

  • 9% BTW
  • Catering

 

Bekijk uw Fun Basket Meer informatie ontvangen

Leuk om te combineren met

Maak je arrangement compleet en combineer je activiteiten met de lekkerste hapjes en drankjes. Onderstaand tref je enkele food & drinks suggesties die jouw uitje perfect zullen aanvullen. Selecteer de items die je wenst en deze worden tezamen met de door jou gekozen activiteit in de Fun Basket gelegd.

Luxe Beach Barbecue

Een lekkere uitgebreide luxe Barbecue bestaande uit: diverse vleesgerechten, vissoorten, verse salades, sauzen en natuurlijk stokbrood met kruidenboter.


120 minuten
Vanaf 12 personen

27,50 pp
 

High Tea on the Beach

Stel je eens voor een tafel vol lekkers op een terras aan het water met uitzicht op een beach. Een high tea on the beach. Bij ons kan het!


90 minuten
Vanaf 12 personen
Tot 100 personen

24,50 pp
 

Beach Barbecue

Lekker en gezellig grillen tijdens de Beach Barbecue bestaande uit een keur aan vleesgerechten, verse salades, stokbrood met kruidenboter en sauzen.

120 minuten
Vanaf 12 personen

25,00 pp
 

Beach Lunch

Deze lunch bestaat uit een heerlijk vers kopje soep van de dag en diverse soorten vers belegde luxe harde broodjes.

60 minuten
Vanaf 12 personen

15,00 pp
 

Drank arrangement

Geen gedoe met bonnetjes of rondjes geven, u kunt 2 uur lang onbeperkt consumpties nuttigen. Alleen te boeken in combinatie met een beach barbeque.

120 minuten
Vanaf 12 personen

15,00 pp
 

Koffie met vlaai

Geniet van een heerlijk stuk Limburgse vlaai met 2 verse kopjes koffie of thee. Leuk om mee te beginnen of als tussendoortje.

30 minuten
Vanaf 12 personen

5,50 pp