Fun Beach opent afgeschermd, rookvrij strandgedeelte Little Beach

 De jeugd heeft de toekomst en het is onze verantwoordelijkheid om komende generaties op te laten groeien een prettige wereld. Daarvan is Luc van Engelen, eigenaar van dagstrand Fun Beach in Panheel overtuigd. Daarom kiest zijn bedrijf al enkele jaren heel bewust voor een duurzame koers. Het lanceren van een afgeschermd en rookvrij strandgedeelte voor de allerkleinsten past volledig in dat beeld. Een CO2 neutraal strand, waarbij alle stroom opgewekt wordt door middel van zonnepanelen, ook.

Little Beach: een ingericht gedeelte voor de kleinsten

Nadat Fun Beach vorig jaar reuzeglijbaan The Super Slide lanceerde, werkte het de afgelopen maanden hard om ook dit zomerseizoen de strandbeleving te verbeteren. Eén van de focuspunten van afgelopen periode was het verbeteren van Little Beach – een afgeschermd gedeelte voor jonge gezinnen, gelegen aan de oostzijde van het bekende dagstrand.

Nieuw: het Mini Aquapark

Nieuw is het mini Aquapark: op water drijvende opblaaskussens waarop naar hartenlust gespeeld mag worden. Daarnaast zijn nieuwe speeltoestellen geplaatst, waaronder een heuse baywatchtoren met glijbaan. Ook is het volledige horeca-assortiment kindvriendelijk gemaakt en is Little Beach dit jaar afgeschermd met eigen toegangspoorten. Zo is het duidelijk dat op dit gedeelte van het strand een waar kinderparadijs is gecreëerd. Afgelopen maand opende Fun Beach voor de eerste keer haar deuren in de nieuwe setting en het rookvrije strandgedeelte Little Beach bleek een groot succes.

Fun Beach is volledig energieneutraal

Sinds kort is het park ook volledig energieneutraal. Inmiddels liggen de daken vol met zonnepanelen, zodat alle installaties (waaronder naastgelegen Beachclub Degreez, de megafontein en alle horecapunten) CO2 neutraal van energie worden voorzien. Zo ligt het strand klaar voor de komende generaties.