Een kinderfeestje zoals je nog nooit beleefd hebt

Nieuw in Limburg! Speel nu een nieuw revolutionaire game bij Fun Beach: Gelly Ball! Dit schietspel is leuk voor kids en het best te vergelijken met paintball in combinatie met laser shooting, maar dan interactiever, veiliger, leuker en véél sneller. Trek je vest aan, zet je masker op, en pak een  Gelly Ball gun gevuld met 750 gelballetjes. Met deze gun schiet je maar liefst 10 balletjes per seconde op je tegenstander. Dit is dé oplossing voor een stoer kinderfeestje!

BOEK GELLYBALL HIER DIRECT!

Spannend kinderfeestje organiseren in Limburg? Gelly Ball!
Spannend kinderfeestje organiseren in Limburg? Gelly Ball!

Een van de snelst groeiende rages uit Amerika

Gelly Ball is een van dé snelst groeiende rages, overgewaaid uit Amerika. Het is natuurlijk vrijwel direct door Fun Beach geïmporteerd. Niet alleen staat dit schietspelletje garant voor actie, door het gebruik van gelballetjes is Gelly Ball geschikt voor kids van vanaf acht jaar: als je geraakt wordt voel je het wel maar het doet geen pijn en laat geen blauwe plekken achter! Bovendien registreren sensoren op je vest of je geraakt wordt. Geen discussie dus over of je geraakt bent of niet én bijkomend voordeel is dat, net als bij laser shooting een computer direct de score bij houdt. 

Geen vlekken én geen blauwe plekken

Wist je dat Gel ball munitie voor 98% uit water bestaat? Het is biologisch afbreekbaar, niet giftig, bevat géén verf en spat uit elkaar. Niemand hoeft zich dus druk te maken over vlekken of pijnlijke blauwe plekken.

 

Spannend kinderfeestje organiseren in Limburg? Gelly Ball!

Ultiem kinderfeestje voor jong en oud

Gelly Ball is ideaal voor spannende kinderfeestjes of verjaardagsfeestjes samen met vriendjes en vriendinnetjes etc. Kies team blauw of rood en zorg dat je voor de overwinning gaat: een leuke uitdaging waarbij snelheid, behendigheid, teamwork en communicatie een cruciale rol spelen. Vooralsnog is deze unieke game alleen in Limburg bij Fun Beach Group Events te spelen.

BOEK GELLYBALL HIER DIRECT!

Kinderfeestjes boeken? Fun Beach Group Events!

Fun Beach Group Events is een unieke strandlocatie midden in Limburg waar je van alles kunt beleven. Niet alleen kun je hier in de zomer lekker zwemmen of ravotten op het Mega Aquapark, ook zijn hier superleuke activiteiten te beleven voor kinderfeestjes en verjaardag uitjes. Meer weten hierover?
 

Lees hier meer