Indoor teambuilding in Limburg? Battle To The Top!

Ben jij op zoek naar dé ultieme teambuilding activiteit waarbij je in no-time de rest van je team leert kennen en tegelijkertijd je zelfvertrouwen vergroot? Dan is Battle to the Top de perfecte groepsactiviteit voor jou en je team. Met vele kleine, ludieke spelletjes is Battle to the Top dé perfecte indoor groepsactiviteit om snel banden te smeden binnen je team. Daag je medestander uit en en wie weet ben jij na 60 minuten dé ultieme winnaar.

 

Indoor teambuilding in Limburg? Battle To The Top!
Het doel van Battle to the Top

Het doel van Battle to the Top

In Battle to the Top is het doel om je weg naar de top te banen door je directe concurrenten uit te dagen voor een battle. Of je nu de slimste, de snelste, de handigste, de secuurste, de standvastigste, de fanatiekste, degene met het meeste balgevoel of degene bent die het best presteert onder druk, er is altijd wel een spel waarbij jij je kunt bewijzen.

Let the Battle begin

Daag je medestander uit en start een battle. Als je wint, kom je een stap dichter bij de top. Als je verliest, zak je een treetje naar beneden. Dit is je kans om te bewijzen dat jij de allerbeste bent. Een battle mag je niet weigeren, maar degene die uitgedaagd wordt bepaalt welk spel er wordt gespeeld. Ga je voor snelheid, logisch inzicht, hand-oog coördinatie of behendigheid? De keuze is reuze.

 

Let the Battle begin
Wie is na 60 minuten de últieme winnaar?

Wie is na 60 minuten de últieme winnaar?

Wie staat na 60 minuten op de hoogste trede en wint deze Battle to the Top? Dit is je kans om te laten zien wat je waard bent en om iedereen te laten weten dat jij de állerbeste bent. Let the battle begin!

BOEK HIER BATTLE TO THE TOP

Fun Beach

Bij Fun Beach Group Events organiseren we de meest uiteenlopende groepsactiviteiten en teambuilding voor de meest uiteenlopende doelgroepen. Onze locatie in Panheel, Limburg is makkelijk bereikbaar naar ligt toch midden in de natuur. Zowel indoor teambuilding als outdoor teambuilding zijn mogelijk op onze bijzondere locatie.

Met meer dan 30 jaar ervaring als organisator van groepsactiviteiten, kun je er zeker van zijn dat wij jou een onvergetelijke ervaring zullen bezorgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over Battle to the Top of onze andere unieke groepsactiviteiten.

BEKIJK HIER ONZE ARRANGEMENTEN!