BEACHCLUB DEGREEZ DERDE KEER OP RIJ UITGEROEPEN TOT
‘BESTE EVENTLOCATIE VAN NEDERLAND’

Het jaar 2022 begon met fantastisch nieuws: voor het derde jaar op rij heeft onze Beachclub Degreez de award voor ‘Beste Eventlocatie van Nederland’ gewonnen!
Deze prijs wordt uitgereikt onder evenementenlocaties op basis van publieksstemmen en een juryrapport. Een geweldig compliment na een uitdagend corona-jaar, waarin we desondanks vol hebben ingezet op het verbeteren van de bezoekerservaring in onze evenementenlocatie. De gemiddelde reviewscore was 9,5 en steeg daarmee zelfs ten opzichte van het jaar ervoor (9,4).

BEACHCLUB DEGREEZ: EEN JAAR IN HET TEKEN VAN INNOVATIE

Beachclub Degreez in Panheel is een unieke eventlocatie aan het water met diverse, multifunctioneel inzetbare ruimtes. Zo wordt de locatie regelmatig ingezet voor vergaderingen, productpresentaties, businessborrels, seminars en besloten feesten. Daarnaast vormt onze locatie een populaire setting onder bruidsparen, die onder andere genieten van een unieke romantische setting op de pier en een feestavond in één van onze bijzondere zalen.

Omdat dergelijke bijeenkomsten in deze corona-periode lastiger te realiseren zijn, hebben we ervoor gekozen om flink te investeren in de bezoekerservaring.
Zo zijn het terras en de pier volledig vernieuwd. Het terras is voorzien van een glazen balustrade, wat ervoor zorgt dat het windvrij is geworden.
Daarnaast zorgen twee grote, op maat gemaakte tentdoeken ervoor dat de terrassen volledig overdekt zijn. Zo kunnen we in onze locatie ook in de toekomst anticiperen op de corona-maatregelen en zowel binnen als buiten veilig anderhalve meter afstand creëren. Het terras werd het afgelopen jaar dan ook het decor van diverse corona-proof activiteiten, waaronder Het Zomerterras en The Brunch Club.

BEACHCLUB DEGREEZ: EVENTLOCATIE IN MIDDEN LIMBURG

Onze locatie ligt op slechts van 15 minuten rijden van Roermond en Weert en is daarmee een centraal gelegen locatie midden in Limburg, makkelijk bereikbaar ook voor gasten uit België en Duitsland. De locatie ligt aan het water van populair dagstrand Fun Beach Event & Leisurepark en heeft een unieke high-end beachclub uitstraling. Het hele jaar door staat Beachclub Degreez in het teken van besloten evenementen, meetings, bruiloften, borrels, bedrijfsevenementen en personeelsfeesten. Door de multifunctionele inzetbaarheid is de locatie zowel voor kleine als grote gezelschappen geschikt, met diverse indoor- en outdoor mogelijkheden.

DE MEETINGREVIEW AWARDS PUBLIEKSPRIJS

De MeetingReview Award oftewel Nationale Meeting Award is een initiatief van CLC Vecta, Meeting Magazine, MeetingReview & YOIN. Deze organisaties reiken ieder jaar samen een jaarlijks onafhankelijke award uit aan locaties die zich onderscheiden in de MICE-sector (Meetings, Incentives, Conventions, Exhibitions) door aantoonbare kwaliteit, gastervaringen en ondernemerschap. Om de winnaar te kunnen bepalen, worden de locaties beoordeeld op diverse punten, waaronder locatie, eten en drinken, zaal en boekingen. Gasten die een evenement hebben georganiseerd kunnen een review achterlaten op de website, waar een gemiddeld cijfer uitrolt. Beachclub Degreez is voor het derde jaar op rij de winnaar in de categorie XL, als Beste Eventlocatie van Nederland tot 500 personen.

Wil jij meer weten over alle mogelijkheden van Beachclub Degreez?
Neem vrijblijvend contact op met één van onze event managers!