Fun Beach

FUN BEACH THE BEACH is geopend vanaf zaterdag 2 MEI tot en met zondag 13 SEPTEMBER EN elke dag VAN 10.00  TOT 19.00 UUR.

fun beach | HET LEUKSTE DAGSTRAND VAN LIMBURG

Enjoy the summer! Fun Beach The Beach betekent genieten van een heerlijke stranddag op een geweldige locatie aan het water. Jong en oud zullen zich kostelijk vermaken. Fun Beach Event & Leisurepark is door de ANWB uitgeroepen tot één van de tien beste binnenstranden van Nederland en als eerste strand van Limburg onderscheiden met de Blauwe Vlag.

wij hopen je ook dit jaar weer op het park te mogen verwelkomen. vanaf 4 mei kan er weer volop genoten worden van het strand en haar faciliteiten. uiteraard kun je ook in 2019 weer profiteren van een abonnement voor fun beach the beach. mochten er vragen zijn, ons kantoor is het gehele jaar door geopend en bereikbaar. wij horen graag van je.



Vanaf nu kun je je ticket ook online kopen! 

 

KOOP JE TICKET ONLINE

Wat is er te doen?

Spreid je handdoek uit op het zand of op de ligweide en geniet in alle rust van de zon. Neem een verfrissende duik en ga de uitdaging aan op het grootste Aquapark van Nederland met zijn 2.000 m² grote landschap van drijvende speeltoestellen. Speel met vrienden een partijtje beachvolley. Peddel op een SUP-board of dobber relaxed rond in een kano of een waterfiets. Leef je uit op het springkussen of ervaar de ultieme schaatsbeleving bij het Summer Skating.  Ga de uitdaging aan op onze Curve One trampoline met kantelbare springmat.  Relax heerlijk in de hangmatten, ondertussen genietend van de imposante aanblik van Fun Beach Fountain. Zweef letterlijk boven het water bij het Flyboarden.

Lees meer

Fun Beach  The Beach is ook geregeld het decor voor special events. Wat is er bijvoorbeeld gaver dan op een snikhete zomerdag de verkoeling op te zoeken bij een megafoam party on the beach met DJ’s? Niks is te gek!

Trek gekregen van alle inspanningen? Dan kun je voor de lekkerste food & drinks terecht bij één van onze take away corners on the beach.

Fun Beach Aquapark
plattegrond

Schoon & Veilig

Fun Beach Event & Leisurepark is alweer sinds 2011, als eerste strand in Limburg, onderscheiden met de Blauwe Vlag. Dit is een internationaal hoog aangeschreven eco-keurmerk voor stranden die aangetoond hebben schoon en veilig te zijn. Voor onze badgasten biedt dat de garantie dat ze in een prettige omgeving zwemmen.

Lees meer

Goed om te weten!

 • We vinden Fun natuurlijk heel belangrijk. Daarom hebben we duidelijke keep up de fun regels opgesteld.
  klik hier om deze te lezen. 
 • Fun Beach Event & Leisurepark garandeert fun voor jong en oud.
 • WiFi is op het gehele park beschikbaar.
 • Parkeren kan in de omgeving en is gratis.
 • Toiletten en douches zijn verspreid over het park aanwezig.
 • Zwemmen is op eigen risico. Er is geen toezicht aanwezig. Uiteraard zijn er wel voldoende hulpverleners aanwezig. 
 • Op het gehele park zijn honden niet toegestaan.
 • Geniet de gehele zomer op Fun Beach Event & Leisurepark en profiteer van het voordeel van een abonnement.
 • Het water van Fun Beach Event & Leisurepark kent een natuurlijke bron en wordt regelmatig gecontroleerd door Waterschap Limburg. Lees meer
 • Check hier de kwaliteit van ons zwemwater. Lees meer
 • Bij onze Entree West hebben we ook kluisjes waar u uw waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Dit kost € 1 per gebruik.

 

WERKEN BIJ FUN BEACH

Ben jij jong, snel en wild en op zoek naar de ultieme zomerbaan? Bekijk dan snel onze vacatures via onderstaande link!

lees meer