FUN BEACH THE BEACH: EEN VAN DE MOOISTE DAGSTRANDEN VAN LIMBURG

Je wilt  een dagje onvervalste waterpret met je kinderen op een plek waarvan je als ouder zelf ook in alle rust kunt genieten. Fun Beach The Beach in Panheel is hiervoor hét adres bij uitstek. Deze schitterende locatie, die tot de mooiste dagstranden van Limburg behoort, combineert spetterende fun met heerlijk relaxen.

 

URENLANG VERTIER IN HET MEGA AQUAPARK

Bij een bezoek aan het Fun Beach Event & Leisurepark heb je geen omkijken naar je kinderen. Want op het 2.000 m² grote Mega Aquapark  - het grootste Aquapark van Nederland - kunnen zij urenlang ravotten dat het een lieve lust is. Kinderen tot 8 jaar kunnen zich uitleven op Little Beach:  een rookvrij gedeelte van Fun Beach met een veelheid aan leuke activiteiten.

 

REUZENFONTEIN

Ondertussen kun jij  je met je partner bijvoorbeeld neervlijen in de ligbedden onder de rieten parasols of in de schaduwrijke Relax Area uitrusten in de hangmatten. Vergeet ondertussen ook niet om te genieten van het adembenemende uitzicht op Fun Beach Fountain, met zijn spuithoogte van 120 meter één van de hoogste fonteinen van Europa!

 

Summer Skating

Stel je voor: schaatsen of ijshockeyen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Het Summer Skating en Summer Ice Hockey op Fun Beach maken het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

Summer Skating is bij de entreeprijs inbegrepen.

 

Nieuw: de Super Slide!

Stel je eens voor: je staat op 14 meter hoogte, kijkt naar beneden langs één van de enorme waterspringschansen en er is geen weg meer terug: durf jij het aan? De Super Slide is namelijk alleen voor de echte thrill seekers onder ons! Deze nieuwe waterattractie van Fun Beach is een spectaculaire reuzenglijbaan met vier waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Een belevenis van topformaat, waarbij de spanning langzaam maar zeker wordt opgevoerd. Let op: de Super Slide is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder.

 

TOP 10 STRAND VAN NEDERLAND

Zijn je kids eindelijk klaar met ravotten in het water?  Dan is het wellicht de hoogste tijd om jullie lekkere te stillen in één van de gezellige  take away corners on the beach. Er is voor ieder wat wils. Om daarna nog een verfrissende duik te nemen of rustig een baantje te trekken. Dat is de moeite waard, want dankzij het kraakheldere bronwater is Fun Beach The Beach als eerste strand in Limburg onderscheiden met de Blauwe Vlag, een gerenommeerd Europees Keurmerk. Daarnaast is Fun Beach door de ANWB uitgeroepen tot één van de tien beste stranden van Nederland.

Kortom, voor één van de mooiste dagstranden van Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

 

MEGA Aquapark

De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het Mega Aquapark. Dit grootste Aquapark van Nederland bestaat uit een 2.000 m2 groot eiland in het water van drijvende speeltoestellen. Een lust voor het oog en een waar speelparadijs voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen.

WATERVOLLEY

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!


 

Beachvolley

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.
 

Voetbalboarding

Een lekker potje ballen. Maak 2 teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?


 

SUPER SLIDE

Stel je eens voor: je staat op 14 meter hoogte, kijkt naar beneden langs één van de enorme waterspringschansen en er is geen weg meer terug: durf jij het aan? De Super Slide is namelijk alleen voor de echte thrill seekers onder ons! Deze nieuwe waterattractie van Fun Beach is een spectaculaire reuzenglijbaan met vier waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt.

RELAX AREA

Na al dat gespetter, geklauter, geglijd en gesport op Fun Beach The Beach is het hoog tijd om even bij te komen van alle inspanningen. In de hangmatten van de schaduwrijke Relax Area waan je je op een onbewoond tropisch eiland en kom je helemaal tot rust. Wat een geweldige hangplek! Even weg van alle hectiek en chillen maar!

GIANT PICKNICK TABLE

Een reusachtige picknicktafel waar je voor het stillen van de lekkere trek met maar liefst 80 personen kunt aanschuiven. Zoiets heb je nog nooit gezien! Op deze immense tafel  moet ook beslist een groepsfoto worden gemaakt, anders gelooft thuis niemand je verhaal! En weet je wat ook mooi is  meegenomen? Ook de kids kunnen zich prima vermaken door te klauteren op deze Giant Picknick Table.

SUMMER SKATING

Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!


 

FUN BEACH FOuntain

Op warme zomerdagen is deze spectaculaire reuzenfontein dé blikvanger van het Midden-Limburgse Maasplassengebied en met zijn maximale spuithoogte van maar liefst 120 meter één van de allerhoogste fonteinen van Europa! 

Kano

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!
 

Suppen

Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar. 

waterfietsen

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.