FUN BEACH THE BEACH: EEN VAN DE MOOISTE DAGSTRANDEN VAN LIMBURG

Je wilt  een dagje onvervalste waterpret met je kinderen op een plek waarvan je als ouder zelf ook in alle rust kunt genieten. Fun Beach The Beach in Panheel is hiervoor hét adres bij uitstek. Deze schitterende locatie, die tot de mooiste dagstranden van Limburg behoort, combineert spetterende fun met heerlijk relaxen.

URENLANG VERTIER IN HET MEGA AQUAPARK

Bij een bezoek aan het Fun Beach Event & Leisurepark heb je geen omkijken naar je kinderen. Want op het 2.000 m² grote Mega Aquapark  - het grootste Aquapark van Nederland - kunnen zij urenlang ravotten dat het een lieve lust is. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich uitleven in de Kids Area:  een rookvrij gedeelte van Fun Beach met een veelheid aan leuke activiteiten.

REUZENFONTEIN

Ondertussen kun jij  je met je partner bijvoorbeeld neervlijen in de ligbedden onder de rieten parasols of in de schaduwrijke Relax Area uitrusten in de hangmatten. Vergeet ondertussen ook niet om te genieten van het adembenemende uitzicht op Fun Beach Fountain, met zijn spuithoogte van 120 meter één van de hoogste fonteinen van Europa!

TOP 10 STRAND VAN NEDERLAND

Zijn je kids eindelijk klaar met ravotten in het water?  Dan is het wellicht de hoogste tijd om jullie lekkere te stillen in één van de gezellige  take away corners on the beach. Er is voor ieder wat wils. Om daarna nog een verfrissende duik te nemen of rustig een baantje te trekken. Dat is de moeite waard, want dankzij het kraakheldere bronwater is Fun Beach The Beach als eerste strand in Limburg onderscheiden met de Blauwe Vlag, een gerenommeerd Europees Keurmerk. Daarnaast is Fun Beach door de ANWB uitgeroepen tot één van de tien beste stranden van Nederland.

 

Kortom, voor één van de mooiste dagstranden van Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

 

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

MEGA Aquapark

Fun Beach Aquapark

 

De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het Mega Aquapark. Dit grootste Aquapark van Nederland bestaat uit een 2.000 m2 groot eiland in het water van drijvende speeltoestellen. Een lust voor het oog en een waar speelparadijs voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen.

Lees meer

WATERVOLLEY

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!
 

Watervolley

Beachvolley

Beachvolleyveld

 

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.

Voetbalboarding

Voetbalboarding

 

Een lekker potje ballen. Maak 2 teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

SUPER SLIDE

COMING SOON
Momenteel wordt bij Fun Beach hard gewerkt aan de engineering van een nieuwe waterattractie van topformaat: de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspring-schansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Naar verwachting opent deze superattractie begin 2020.
 

Super Slide

RELAX AREA


Na al dat gespetter, geklauter, geglijd en gesport op Fun Beach The Beach is het hoog tijd om even bij te komen van alle inspanningen. In de hangmatten van de schaduwrijke Relax Area waan je je op een onbewoond tropisch eiland en kom je helemaal tot rust. Wat een geweldige hangplek! Even weg van alle hectiek en chillen maar!

GIANT PICKNICK TABLE


Een reusachtige picknicktafel waar je voor het stillen van de lekkere trek met maar liefst 80 personen kunt aanschuiven. Zoiets heb je nog nooit gezien! Op deze immense tafel  moet ook beslist een groepsfoto worden gemaakt, anders gelooft thuis niemand je verhaal! En weet je wat ook mooi is  meegenomen? Ook de kids kunnen zich prima vermaken door te klauteren op deze Giant Picknick Table.

LUCHTkussen

In je eentje of samen met je vrienden of vriendinnetjes springen zoveel je maar wilt. En je komt altijd zacht neer. Dat kan allemaal op dit grote luchtkussen. Everybody jump!
 

Beachball

FLYBOARDEN

I believe I can fly, I believe I can touch the sky. Fun Beach Event & Leisurepark biedt jou deze spectaculaire watersport attractie: the Flyboard Experience! Een sensationele nieuwe belevenis die absoluut nergens mee te vergelijken is.

lees meer

SUMMER SKATING

 

Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

FUN BEACH FOuntain

Op warme zomerdagen is deze spectaculaire reuzenfontein dé blikvanger van het Midden-Limburgse Maasplassengebied en met zijn maximale spuithoogte van maar liefst 120 meter één van de allerhoogste fonteinen van Europa!
 

en nog meer waterpret

Onderstaande activiteiten zijn te huur. De prijzen vindt u hier.

Kano

Kano

 

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!

Suppen

Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar.

Suppen

BIG SUP

Big Sup

 

Maak kennis met de Big Sup en balanceer en paddel op het water met tien personen tegelijk.

waterfietsen

Waterfietsen

 

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.