FUN BEACH THE BEACH: EEN VAN DE MOOISTE DAGSTRANDEN VAN LIMBURG

Je wilt  een dagje onvervalste waterpret met je kinderen op een plek waarvan je als ouder zelf ook in alle rust kunt genieten. Fun Beach The Beach in Panheel is hiervoor hét adres bij uitstek. Deze schitterende locatie, die tot de mooiste dagstranden van Limburg behoort, combineert spetterende fun met heerlijk relaxen.

URENLANG VERTIER IN HET MEGA AQUAPARK

Bij een bezoek aan het Fun Beach Event & Leisurepark heb je geen omkijken naar je kinderen. Want op het 2.000 m² grote Mega Aquapark  - het grootste Aquapark van Nederland - kunnen zij urenlang ravotten dat het een lieve lust is. Kinderen tot 12 jaar kunnen zich uitleven in de Kids Area:  een rookvrij gedeelte van Fun Beach met een veelheid aan leuke activiteiten.

REUZENFONTEIN

Ondertussen kun jij  je met je partner bijvoorbeeld neervlijen in de ligbedden onder de rieten parasols of in de schaduwrijke Relax Area uitrusten in de hangmatten. Vergeet ondertussen ook niet om te genieten van het adembenemende uitzicht op Fun Beach Fountain, met zijn spuithoogte van 120 meter één van de hoogste fonteinen van Europa!

TOP 10 STRAND VAN NEDERLAND

Zijn je kids eindelijk klaar met ravotten in het water?  Dan is het wellicht de hoogste tijd om jullie lekkere te stillen in één van de gezellige  take away corners on the beach. Er is voor ieder wat wils. Om daarna nog een verfrissende duik te nemen of rustig een baantje te trekken. Dat is de moeite waard, want dankzij het kraakheldere bronwater is Fun Beach The Beach als eerste strand in Limburg onderscheiden met de Blauwe Vlag, een gerenommeerd Europees Keurmerk. Daarnaast is Fun Beach door de ANWB uitgeroepen tot één van de tien beste stranden van Nederland.

 

Kortom, voor één van de mooiste dagstranden van Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

 

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

MEGA Aquapark

Fun Beach Aquapark

 

MEGA-AQUAPARK; DE ULTIEME WATERATTRACTIE. 2000m2 letterlijk en figuurlijk spetterende beleving.

Lees meer

WATERVOLLEY

Watervolley

 

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!

Beachvolley

Beachvolleyveld

 

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.

Voetbalboarding

Voetbalboarding

 

Een lekker potje ballen. Maak 2 teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

RADARBOOTJES

watervolley

 

Het water van de KIDS-zone is gevuld met kleurrijke radarbootjes. Kindjes kunnen hiermee heerlijk rondtrappelen over het water.

kids zone

Douches

 

Klimmen, klauteren en glijden. Ontdek en maak plezier. Geschikt voor de allerkleinsten!

LEVEND TAFELVOETBAL

Levend tafelvoetbal

 

Je hangt willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel. Gelukkig zit de tegenpartij in precies hetzelfde schuitje. 

springkussen

Beachball

 

Everybody jump!

FLYBOARDEN

I believe I can fly, I believe I can touch the sky. Fun Beach Event & Leisurepark biedt jou deze spectaculaire watersport attractie: the Flyboard Experience! Een sensationele nieuwe belevenis die absoluut nergens mee te vergelijken is.

lees meer

en nog meer waterpret

Onderstaande activiteiten zijn te huur. De prijzen vindt u hier.

Kano

Kano

 

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!

Suppen

Suppen

 

Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar.

Aquaroller

Aquaroller

 

Loop over het water in de Aqua Roller. Hilarisch om te doen en te zien. Ga de uitdaging aan met tot wel 3 personen tegelijk. Geschikt voor kinderen tot 15 jaar.

Drijfmat

Drijfmat

 

Simpel, maar wel erg leuk. Lig, klim, hang of stoei. Kids just wanna have fun!

BIG SUP

Big Sup

 

Maak kennis met de Big Sup en balanceer en paddel op het water met tien personen tegelijk.

waterfietsen

Waterfietsen

 

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.