food & Drinks: lekkere en zomerse hapjes en drankjes

Verspreid over Fun Beach Event & Leisurepark tref je een variatie aan food & drinks-gelegenheden . Er is voor ieder wat wils, het is maar net waar je trek in hebt. Uitgebreid loungen op het panoramaterras met een salade en een zomerse cocktail of een ouderwetse puntzak friet en een  koud biertje to go. Enjoy your day at Fun Beach the Beach!

 

altijd open ongeacht het weertype *

Tijdens het seizoen kun je hier elke dag genieten van een hapje en een drankje, ongeacht het weertype.

afhankelijk van weertype ***

De opening van deze foodcorners is afhankelijk van het weer.

strandpaviljoen wakers lounge *

Strandpaviljoen Wakers Lounge is niet voor niks door Strand Nederland verkozen tot het beste strandpaviljoen (zoetwater) van Nederland. De ideale plek om heerlijk te loungen en te genieten van de lekkerste gerechten en cocktails. Plof neer op de kussens van de comfortabele loungesets en proef de zomer. Het ruime panoramaterras biedt een schitterend uitzicht over de plas en de watersports area waar de meest spetterende trucs worden geshowd.

Menukaart Wakers Lounge

Entreepunt Wakers Lounge (Take Away) ***

Bij entreepunt Wakers Lounge zijn ijsjes en drankjes te verkrijgen, maar ook diverse strandartikelen zoals zwembandjes en luchtbedden.

entreepunt west (take away) *

Entreepunt West beschikt over ijsjes, drankjes, snoep en strandartikelen.

Entree Punt west


fun harbour (take away) ***

Fun Harbour maakt de meest smakelijke pita broodjes voor je. Rijkelijk belegd met kip Gyros en tzatziki of met Italiaanse twist en getopt met zongedroogde tomaten en verse basilicum. Daarnaast zijn hier smoothies, drankjes, ijsjes en strandartikelen te koop.

beachhouse (take-away) ***

Hier verkopen we de lekkerste puntzakken frites en snacks. Daarnaast kun je hier terecht voor dranjes en ijsjes. 

plage nord (take-away) ***

Bij Plage Nord eet je de lekkerste Turkse pizza's en vers belegde broodjes! Drankjes en ijsjes zijn tevens verkrijgbaar.

Plage Nord