FUN BEACH THE BEACH, HET LEUKSTE DAGSTRAND VAN LIMBURG

Op een zonovergoten strand of ligweide genieten van de lekkerste drankjes en hapjes en ondertussen ook nog de grootste lol beleven met de meest spetterende waterfun. Daarvoor moet je op Fun Beach The Beach in Panheel zijn. Een dagstrand in Limburg dat zijn weerga niet kent!

Grootste Aquapark van Nederland

Dé attractie van Fun Beach is het 2.000 m² grote Aquapark. Dit grootste Aquapark van Nederland staat garant voor een hele dag spetterende waterpret. Of organiseer met je vrienden een beachvolley- of aquavolleytoernooi of een partijtje binnen de voetbalboarding. Lekker luieren kan op de ligweiden of in de hangmatten van de schaduwrijke Relax Area. Voor het stillen van de lekkere trek vind je rondom het strand diverse take away corners.

Kids Area

De Kids Area, een rookvrij gedeelte van Fun Beach, is een waar speelparadijs voor kinderen tot 12 jaar. Voor de allerkleinste gasten is er een ondiep zwemgedeelte. Bij Fun Harbour kun je een kano, SUP-board of waterfiets huren. Een ware adrenalinekick beleef je  bij het Flyboarden, waarbij je letterlijk boven het water zweeft.

Summer Skating

Nieuw deze zomer op Fun Beach is Summer Skating, de ultieme schaatsbeleving! Op speciaal ontwikkelde schaatsen leer je in no time perfect schaatsen op een synthetische baan. Een andere nieuwe attractie, die in de zomer van 2019 opent, is de Super Slide: een reuzenglijbaan met vijf waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt.

Eén van de beste stranden van Nederland

Dankzij het kraakheldere bronwater is Fun Beach The Beach als eerste strand in Limburg onderscheiden met de Blauwe Vlag, een gerenommeerd Europees Keurmerk. Daarnaast is Fun Beach door de ANWB uitgeroepen tot één van de tien beste stranden van Nederland.

Fun Beach Fountain

De absolute blikvanger van Fun Beach The Beach is Fun Beach Fountain, één van de hoogste fonteinen van Europa. Op zomerdagen is deze reuzenfontein met zijn spuithoogte van 120 meter bij goede weersomstandigheden meerdere keren per dag op volle kracht te bewonderen.

 

Kortom, voor het leukste dagstrand in Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

MEGA Aquapark

Fun Beach Aquapark

 

MEGA-AQUAPARK; DE ULTIEME WATERATTRACTIE. 2000m2 letterlijk en figuurlijk spetterende beleving.

Lees meer

WATERVOLLEY

Watervolley

 

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!

Beachvolley

Beachvolleyveld

 

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.

Voetbalboarding

Voetbalboarding

 

Een lekker potje ballen. Maak 2 teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

RADARBOOTJES

watervolley

 

Het water van de KIDS-zone is gevuld met kleurrijke radarbootjes. Kindjes kunnen hiermee heerlijk rondtrappelen over het water.

kids zone

Douches

 

Klimmen, klauteren en glijden. Ontdek en maak plezier. Geschikt voor de allerkleinsten!

LEVEND TAFELVOETBAL

Levend tafelvoetbal

 

Je hangt willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel. Gelukkig zit de tegenpartij in precies hetzelfde schuitje. 

springkussen

Beachball

 

Everybody jump!

en nog meer waterpret

Onderstaande activiteiten zijn te huur. De prijzen vindt u hier.

Kano

Kano

 

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!

Suppen

Suppen

 

Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar.

Aquaroller

Aquaroller

 

Loop over het water in de Aqua Roller. Hilarisch om te doen en te zien. Ga de uitdaging aan met tot wel 3 personen tegelijk. Geschikt voor kinderen tot 15 jaar.

Drijfmat

Drijfmat

 

Simpel, maar wel erg leuk. Lig, klim, hang of stoei. Kids just wanna have fun!

BIG SUP

Big Sup

 

Maak kennis met de Big Sup en balanceer en paddel op het water met tien personen tegelijk.

waterfietsen

Waterfietsen

 

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.