FUN BEACH THE BEACH,  VOOR HET LEUKSTE DAGJE  WEG  IN LIMBURG

Voor een dagje weg in Limburg zijn er legio mogelijkheden. Maar als het gaat om  waterpret op een schitterende locatie is er geen betere plek denkbaar dan Fun Beach The Beach in Panheel. Lekker luieren op het zand of op de ligweide, of je uitleven met tal van spectaculaire waterattracties. Op  Fun Beach, door de ANWB uitgeroepen tot één van de tien beste stranden van Nederland, kan het allemaal!

MEGA WATERPRET IN HET GROOTSTE AQUAPARK VAN NEDERLAND

Dé mega waterattractie van Fun Beach is het Aquapark met maar liefs 2.000 m² letterlijk en figuurlijk spetterende actie.  Op de talrijke drijvende speeltoestellen van dit grootste aquapark van Nederland kunnen vooral de jonge bezoekers eindeloos klimmen, glijden en springen. Wie nόg avontuurlijker is aangelegd, kan zich uitleven bij het flyboarden, een spectaculaire watersport waarbij je als een superheld boven het water zweeft. Liefhebbers van adrenalinekicks zullen hierbij de dag van hun leven beleven!

Kids Area

In de Kids Area, een speciaal ingericht en rookvrij gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 12 jaar, kunnen de jonge bezoekers zich uitleven bij een veelheid aan leuke activiteiten.

Super Slide

Een andere nieuwe attractie van topformaat op Fun Beach The Beach, die naar verwachting in de zomer van 2019 zal openen, is de Super Slide: een reuzenglijbaan met vijf waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt.

FUN BEACH FOUNTAIN

Het letterlijk en figuurlijk hoogtepunt van Fun Beach The Beach wordt gevormd door Fun Beach Fountain, die met zijn maximale spuithoogte van 120 meter tot één van de hoogste fonteinen van Europa behoort.

DE HIPSTE FOOD & DRINKS

Ook voor de Bourgondische levensgenieter is het Fun Beach Event & Leisurepark een waar paradijs. Verspreid over het park vind je een variatie aan food & drinks-gelegenheden met de meest hippe zomerse hapjes en drankjes. Een dagje weg in Limburg was nog nooit zo leuk!

Kortom, voor het leukste dagje weg in Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

MEGA Aquapark

Fun Beach Aquapark

 

MEGA-AQUAPARK; DE ULTIEME WATERATTRACTIE. 2000m2 letterlijk en figuurlijk spetterende beleving.

Lees meer

WATERVOLLEY

Watervolley

 

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!

Beachvolley

Beachvolleyveld

 

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.

Voetbalboarding

Voetbalboarding

 

Een lekker potje ballen. Maak 2 teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

RADARBOOTJES

watervolley

 

Het water van de KIDS-zone is gevuld met kleurrijke radarbootjes. Kindjes kunnen hiermee heerlijk rondtrappelen over het water.

kids zone

Douches

 

Klimmen, klauteren en glijden. Ontdek en maak plezier. Geschikt voor de allerkleinsten!

LEVEND TAFELVOETBAL

Levend tafelvoetbal

 

Je hangt willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel. Gelukkig zit de tegenpartij in precies hetzelfde schuitje. 

springkussen

Beachball

 

Everybody jump!

FLYBOARDEN

I believe I can fly, I believe I can touch the sky. Fun Beach Event & Leisurepark biedt jou deze spectaculaire watersport attractie: the Flyboard Experience! Een sensationele nieuwe belevenis die absoluut nergens mee te vergelijken is.

lees meer

en nog meer waterpret

Onderstaande activiteiten zijn te huur. De prijzen vindt u hier.

Kano

Kano

 

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!

Suppen

Suppen

 

Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar.

Aquaroller

Aquaroller

 

Loop over het water in de Aqua Roller. Hilarisch om te doen en te zien. Ga de uitdaging aan met tot wel 3 personen tegelijk. Geschikt voor kinderen tot 15 jaar.

Drijfmat

Drijfmat

 

Simpel, maar wel erg leuk. Lig, klim, hang of stoei. Kids just wanna have fun!

BIG SUP

Big Sup

 

Maak kennis met de Big Sup en balanceer en paddel op het water met tien personen tegelijk.

waterfietsen

Waterfietsen

 

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.