FUN BEACH THE BEACH,  VOOR HET LEUKSTE DAGJE  WEG  IN LIMBURG

Voor een dagje weg in Limburg zijn er legio mogelijkheden. Maar als het gaat om  waterpret op een schitterende locatie is er geen betere plek denkbaar dan Fun Beach The Beach in Panheel. Lekker luieren op het zand of op de ligweide, of je uitleven met tal van spectaculaire waterattracties. Op  Fun Beach, door de ANWB uitgeroepen tot één van de tien beste stranden van Nederland, kan het allemaal!

MEGA WATERPRET IN HET GROOTSTE AQUAPARK VAN NEDERLAND

Dé mega waterattractie van Fun Beach is het Aquapark met maar liefs 2.000 m² letterlijk en figuurlijk spetterende actie.  Op de talrijke drijvende speeltoestellen van dit grootste aquapark van Nederland kunnen vooral de jonge bezoekers eindeloos klimmen, glijden en springen.

little beach

Op Little Beach, een speciaal ingericht en rookvrij gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 8 jaar, kunnen de jonge bezoekers zich uitleven bij een veelheid aan leuke activiteiten. Ontdek en maak plezier!

Super Slide

In verband met de coronacrisis is de productie van de Super Slide voor onbepaalde tijd uitgesteld.

De nieuwste waterattractie van Fun Beach is de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Voor 5 euro beleef je een half uur lang grandioos glijplezier!

 

SUMMER SKATING

Stel je voor: schaatsen of ijshockeyen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Het Summer Skating en Summer Ice Hockey op Fun Beach maken het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

Summer Skating is bij de entreeprijs inbegrepen.

FUN BEACH FOUNTAIN

Het letterlijk en figuurlijk hoogtepunt van Fun Beach The Beach wordt gevormd door Fun Beach Fountain, die met zijn maximale spuithoogte van 120 meter tot één van de hoogste fonteinen van Europa behoort.

DE HIPSTE FOOD & DRINKS

Ook voor de Bourgondische levensgenieter is het Fun Beach Event & Leisurepark een waar paradijs. Verspreid over het park vind je een variatie aan food & drinks-gelegenheden met de meest hippe zomerse hapjes en drankjes. Een dagje weg in Limburg was nog nooit zo leuk!

Kortom, voor het leukste dagje weg in Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

MEGA Aquapark

Fun Beach Aquapark

 

De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het Mega Aquapark. Dit grootste Aquapark van Nederland bestaat uit een 2.000 m2 groot eiland in het water van drijvende speeltoestellen. Een lust voor het oog en een waar speelparadijs voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen.

Lees meer

WATERVOLLEY

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!
 

Watervolley

Beachvolley

Beachvolleyveld

 

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.

Voetbalboarding

Voetbalboarding

 

Een lekker potje ballen. Maak 2 teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

SUPER SLIDE

COMING SOON
Momenteel wordt bij Fun Beach hard gewerkt aan de engineering van een nieuwe waterattractie van topformaat: de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspring-schansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Naar verwachting opent deze superattractie begin 2020.
 

Super Slide

RELAX AREA


Na al dat gespetter, geklauter, geglijd en gesport op Fun Beach The Beach is het hoog tijd om even bij te komen van alle inspanningen. In de hangmatten van de schaduwrijke Relax Area waan je je op een onbewoond tropisch eiland en kom je helemaal tot rust. Wat een geweldige hangplek! Even weg van alle hectiek en chillen maar!

GIANT PICKNICK TABLE


Na al dat gespetter, geklauter, geglijd en gesport op Fun Beach The Beach is het hoog tijd om even bij te komen van alle inspanningen. In de hangmatten van de schaduwrijke Relax Area waan je je op een onbewoond tropisch eiland en kom je helemaal tot rust. Wat een geweldige hangplek! Even weg van alle hectiek en chillen maar!

LUCHTkussen

In je eentje of samen met je vrienden of vriendinnetjes springen zoveel je maar wilt. En je komt altijd zacht neer. Dat kan allemaal op dit grote luchtkussen. Everybody jump!
 

Beachball

SUMMER SKATING

 

Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

FUN BEACH FOuntain

Op warme zomerdagen is deze spectaculaire reuzenfontein dé blikvanger van het Midden-Limburgse Maasplassengebied en met zijn maximale spuithoogte van maar liefst 120 meter één van de allerhoogste fonteinen van Europa!
 

en nog meer waterpret

Onderstaande activiteiten zijn te huur. De prijzen vindt u hier.

Kano

Kano

 

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!

Suppen

Suppen is Stand-Up Paddling op een
SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar.
 

Suppen

BIG SUP

Big Sup

 

Maak kennis met de Big Sup en balanceer en paddel op het water met tien personen tegelijk.

waterfietsen

Waterfietsen

 

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.