FUN  BEACH, HET COOLSTE WATERPARK VAN LIMBURG

Waterpret in alle soorten en maten. Daarvoor moet je op Fun Beach The Beach in Panheel zijn! Leef je uit op het Mega Aquapark, beleef plezier op Little Beach of ervaar een adrenalinekick op de Super Slide. Waar je ook voor kiest, Fun Beach is hoe dan ook het coolste waterpark van Limburg!

 

  MEGA AQUAPARK: HET GROOTSTE AQUAPARK VAN NEDERLAND

Het is een lust voor het oog: een 2.000 m² groot eiland in het water, bestaande uit drijvende speeltoestellen. Een waar eldorado voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen. Het Mega Aquapark, het grootste Aquapark van Nederland, is dan  ook dé ultieme attractie van Fun Beach. Nog niet genoeg waterpret beleefd? Huur dan bij Fun Harbour  een kano, SUP-board of waterfiets.

 

Super slide

In verband met de coronacrisis is de productie van de Super Slide voor onbepaalde tijd uitgesteld.

De nieuwste waterattractie van Fun Beach is de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Voor 5 euro beleef je een half uur lang grandioos glijplezier!

 

SUMMER SKATING

Stel je voor: schaatsen of ijshockeyen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Het Summer Skating en Summer Ice Hockey op Fun Beach maken het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

Summer Skating is bij de entreeprijs inbegrepen. 

little beach

Op Little Beach, een speciaal ingericht en rookvrij gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 8 jaar, kunnen de jonge bezoekers zich uitleven bij een veelheid aan leuke activiteiten. Ga springen op het luchtkussen of de trampoline, bouw een zandkasteel op het grote zandstrand, ga spetteren in het peuterbadje of amuseer je op de houten speeltoestellen, glijbanen en schommels. 

 

VERRUKKELIJKE ZOMERSE HAPJES EN DRANKJES

Voor het stillen van de lekkere trek vind je verspreid over Fun Beach Event & Leisurepark een variatie aan food & drinks-gelegenheden. Op deze take away corners on the beach kun je terecht voor de meest verrukkelijke zomerse hapjes en drankjes.

 

Reuzenfontein


Fun Beach The Beach zich met recht het coolste waterpark van Limburg noemen; niet in de laatste plaats dankzij Fun Beach Fountain. Deze reuzenfontein behoort met zijn maximale spuithoogte van120 meter tot één van de hoogste fonteinen van Europa.

Kortom, voor het leukste waterpark van Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

Fun Beach Aquapark

grootste Aquapark van nederland

De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het Mega Aquapark. Dit grootste Aquapark van Nederland bestaat uit een 2.000 m2 groot eiland in het water van drijvende speeltoestellen. Een lust voor het oog en een waar speelparadijs voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen.

Lees meer

Super Slide

SUPER SLIDE

COMING SOON
Momenteel wordt bij Fun Beach hard gewerkt aan de engineering van een nieuwe waterattractie van topformaat:
de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspring-schansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Naar verwachting opent deze superattractie begin 2020.

RELAX AREA


Na al dat gespetter, geklauter, geglijd en gesport op Fun Beach The Beach is het hoog tijd om even bij te komen van alle inspanningen. In de hangmatten van de schaduwrijke Relax Area waan je je op een onbewoond tropisch eiland en kom je helemaal tot rust. Wat een geweldige hangplek! Even weg van alle hectiek en chillen maar!

 

Voetbalboarding

Voetbalboarding


Een lekker potje ballen. Maak twee teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

Watervolley

WATERVOLLEY

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!

Beachvolleyveld

Beachvolley

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.

GIANT PICKNICK TABLE


Een reusachtige picknicktafel waar je voor het stillen van de lekkere trek met maar liefst 80 personen kunt aanschuiven. Zoiets heb je nog nooit gezien! Op deze immense tafel  moet ook beslist een groepsfoto worden gemaakt, anders gelooft thuis niemand je verhaal! En weet je wat ook mooi is  meegenomen? Ook de kids kunnen zich prima vermaken door te klauteren op deze Giant Picknick Table.

Beachball

Luchtkussen

In je eentje of samen met je vrienden of vriendinnetjes springen zoveel je maar wilt. En je komt altijd zacht neer. Dat kan allemaal op dit grote luchtkussen. Everybody jump!
 

SUMMER SKATING

Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

FUN BEACH FOuntain

Op warme zomerdagen is deze spectaculaire reuzenfontein dé blikvanger van het Midden-Limburgse Maasplassengebied en met zijn maximale spuithoogte van maar liefst 120 meter één van de allerhoogste fonteinen van Europa!
 

en nog meer waterpret

Onderstaande activiteiten zijn te huur. De prijzen vindt u hier.

Kano

Kano

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!
 

Suppen

Suppen

Suppen is Stand-Up Paddling op een
SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar.

Big Sup

BIG SUP

Maak kennis met de Big Sup en balanceer en paddel op het water met tien personen tegelijk.
 

Waterfietsen

waterfietsen

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.