FUN  BEACH, HET COOLSTE WATERPARK VAN LIMBURG

Waterpret in alle soorten en maten. Daarvoor moet je op Fun Beach The Beach in Panheel zijn! Leef je uit op het Mega Aquapark, beleef plezier in de Kids Area of ervaar een adrenalinekick bij het flyboarden. Waar je ook voor kiest, Fun Beach is hoe dan ook het coolste waterpark van Limburg!

 

  MEGA AQUAPARK: HET GROOTSTE AQUAPARK VAN NEDERLAND

Het is een lust voor het oog: een 2.000 m² groot eiland in het water, bestaande uit drijvende speeltoestellen. Een waar eldorado voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen. Het Mega Aquapark, het grootste Aquapark van Nederland, is dan  ook dé ultieme attractie van Fun Beach. Nog niet genoeg waterpret beleefd? Huur dan bij Fun Harbour  een kano, SUP-board of waterfiets.

Kids Area


In de Kids Area, een speciaal ingericht en rookvrij gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 12 jaar, kunnen de jonge bezoekers zich uitleven bij een veelheid aan leuke activiteiten. Beklim de Baywatch Tower, ga springen op het luchtkussen of de trampoline, bouw een zandkasteel op het grote zandstrand, ga spetteren in het peuterbadje of amuseer je op de houten speeltoestellen, glijbanen en schommels. Voor de allerkleinste gasten is er een ondiep en gemarkeerd zwemgedeelte met kinderglijbaan.

 

VERRUKKELIJKE ZOMERSE HAPJES EN DRANKJES

Voor het stillen van de lekkere trek vind je verspreid over Fun Beach Event & Leisurepark een variatie aan food & drinks-gelegenheden. Op deze take away corners on the beach kun je terecht voor de meest verrukkelijke zomerse hapjes en drankjes.

 

Reuzenfontein


Fun Beach The Beach zich met recht het coolste waterpark van Limburg noemen; niet in de laatste plaats dankzij Fun Beach Fountain. Deze reuzenfontein behoort met zijn maximale spuithoogte van120 meter tot de hoogste fonteinen van Europa.

Kortom, voor het leukste waterpark van Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

MEGA Aquapark

Fun Beach Aquapark

 

MEGA-AQUAPARK; DE ULTIEME WATERATTRACTIE. 2000m2 letterlijk en figuurlijk spetterende beleving.

Lees meer

WATERVOLLEY

Watervolley

 

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!

Beachvolley

Beachvolleyveld

 

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.

Voetbalboarding

Voetbalboarding

 

Een lekker potje ballen. Maak 2 teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

RADARBOOTJES

watervolley

 

Het water van de KIDS-zone is gevuld met kleurrijke radarbootjes. Kindjes kunnen hiermee heerlijk rondtrappelen over het water.

kids zone

Douches

 

Klimmen, klauteren en glijden. Ontdek en maak plezier. Geschikt voor de allerkleinsten!

LEVEND TAFELVOETBAL

Levend tafelvoetbal

 

Je hangt willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel. Gelukkig zit de tegenpartij in precies hetzelfde schuitje. 

springkussen

Beachball

 

Everybody jump!

FLYBOARDEN

I believe I can fly, I believe I can touch the sky. Fun Beach Event & Leisurepark biedt jou deze spectaculaire watersport attractie: the Flyboard Experience! Een sensationele nieuwe belevenis die absoluut nergens mee te vergelijken is.

lees meer

en nog meer waterpret

Onderstaande activiteiten zijn te huur. De prijzen vindt u hier.

Kano

Kano

 

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!

Suppen

Suppen

 

Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar.

Aquaroller

Aquaroller

 

Loop over het water in de Aqua Roller. Hilarisch om te doen en te zien. Ga de uitdaging aan met tot wel 3 personen tegelijk. Geschikt voor kinderen tot 15 jaar.

Drijfmat

Drijfmat

 

Simpel, maar wel erg leuk. Lig, klim, hang of stoei. Kids just wanna have fun!

BIG SUP

Big Sup

 

Maak kennis met de Big Sup en balanceer en paddel op het water met tien personen tegelijk.

waterfietsen

Waterfietsen

 

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.