DE LEUKSTE ACTIVITEITEN VOOR JONG EN OUD BIJ FUN BEACH

KOOP HIER JE TICKET OF ABONNEMENT

Bij Fun Beach kun je niet alleen terecht voor een heerlijk relaxte stranddag: ook als je zin hebt in een actieve dag dan is er bij Fun Beach van alles te zien en te beleven.

Hieronder vind je een overzicht van alle activiteiten die bij Fun Beach te beleven zijn. Voor iedere leeftijd is er iets te doen: zelfs de allerkleinsten kunnen terecht bij Little Beach! Fun, actieve ontspanning en veiligheid staan bij Fun Beach voorop. De meeste activiteiten zijn bij de entreeprijs inbegrepen. Fun gegarandeerd!

grootste Aquapark van nederland

De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het Mega Aquapark. Dit grootste Aquapark van Nederland bestaat uit een 2.000 m2 groot eiland van drijvende speeltoestellen, midden in het water. Een lust voor het oog en een waar speelparadijs voor iedereen die houdt van klauteren, glijden en springen.

 

MEER INFO

Nieuw: de Super Slide!

Stel je eens voor: je staat op 14 meter hoogte, kijkt naar beneden langs één van de enorme waterspringschansen en er is geen weg meer terug: durf jij het aan? De Super Slide is namelijk alleen voor de echte thrill seekers onder ons! Deze nieuwe waterattractie van Fun Beach is een spectaculaire reuzenglijbaan met vier waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Een belevenis van topformaat, waarbij de spanning langzaam maar zeker wordt opgevoerd. Let op: de Super Slide is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder.

MEER INFO

VERHUUR

Bij Fun Beach heb je ook de mogelijkheid om allerlei leuke dingen te huren om de dag nóg leuker te maken. Bij Fun Harbour kun je voor een bepaalde tijd kano's, Suppen en waterfietsen huren. 

Ook kan je bij een van onze entreepunten parasols en ligbedden huren.

 

MEER INFO

 

LITTLE BEACH

Klauteren, glijden, springen en spetteren totdat je niet meer kan!

Little Beach, het speciaal ingerichte gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 12 jaar, is een waar speelparadijs. Little Beach is een rookvrij gedeelte van het dagstrand met tal van nieuwe attracties! Jonge bezoekers kunnen zich ongestoord uitleven bij een van de vele leuke activiteiten. Ontdek en maak plezier!

 

MEER INFO

 

VOETBALBOARDING

Maak je stranddag compleet met een lekker potje ballen. Bij onze voetbalboarding area op Fun Beach kun je samen met of tegen je vrienden voetballen. Maak twee teams en kies een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

WATERVOLLEY

Smash. dive en jump! Watervolley is een van de leukste sportactiviteiten in het water. Speel met of tegen je vrienden en zorg ervoor dat de bal bij je tegenstander in het water belandt! Claim jij die spetterende overwinning?

Beachvolley

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand maak de meest spectaculaire reddingen in het zand. Beachvolley is één van de bekendste strandsporten en speel je nu bij Fun Beach!
 

CURVE-ONE
 

Met je blote voeten ga je op de trampoline staan. Je begint voorzichtig, maar na een paar kleine sprongetjes krijg je de smaak al snel te pakken en maak je steeds hogere sprongen. Leef je uit op de CURVE-ONE: de nieuwste revolutie op trampolinegebied! Dankzij de kantelbare springmat kan de trampoline schuin worden gezet, of juist vlak. Kortom, een supertrampoline voor ultieme fun en heel veel springplezier! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
 

GIANT PICKNICK TABLE

Een reusachtige picknicktafel waar je voor het stillen van de lekkere trek met maar liefst 60 personen kunt aanschuiven. Zoiets heb je nog nooit gezien! Op deze immense tafel moet ook beslist een groepsfoto worden gemaakt, anders gelooft thuis niemand je verhaal! En weet je wat ook mooi meegenomen is? Ook de kids kunnen zich prima vermaken door te klauteren op de Giant Picknick Table.

 

RELAX AREA
 

Na al dat gespetter, geklauter, geglijd en gesport op Fun Beach The Beach, is het hoog tijd om even bij te komen van al die inspanningen. In de vier hangmatten van de schaduwrijke Relax Area waan je je op een onbewoond tropisch eiland en kom je helemaal tot rust. Wat een geweldige hangplek! Even weg van alle hectiek en chillen maar!


 

SUMMER SKATING

Stel je voor: schaatsen of ijshockeyen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Het Summer Skating en Summer Ice Hockey op Fun Beach maken het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving in hartje zomer!

Summer Skating is bij de entreeprijs inbegrepen en is elke dag van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Een extra coole experience is de silent disco. Met draadloze koptelefoons swing je over de schaatsbaan op de muziek van de dj. Kies voor een blauwe, groene of rode koptelefoon en bepaal zelf jouw muziekstijl. De silent disco vindt geregeld plaats. Houd voor de precieze data deze website en de Facebook-pagina van Fun Beach in de gaten!

FUN BEACH FOUNTAIN, ééN VAN DE HOOGSTE FONTEINEN VAN DE WERELD!

Het letterlijk en figuurlijk hoogtepunt van Fun Beach Event & Leisurepark wordt gevormd door Fun Beach Fountain. Op warme zomerdagen is deze spectaculaire reuzenfontein dé blikvanger van het Midden-Limburgse Maasplassengebied en met zijn maximale spuithoogte van maar liefst 120 meter één van de allerhoogste fonteinen van Europa!
 

MEER INFO