FUN BEACH THE BEACH, HET MOOISTE STRANDBAD VAN LIMBURG

De hele dag  lekker luieren op het strand en af en toe een verfrissende duik nemen in het kraakhelder water. En omdat er genoeg te beleven is, hoef je je geen seconde te vervelen. Voor het leukste  én spannendste strandbad  van Limburg moet je op Fun Beach Event & Leisurepark in Midden-Limburg zijn.

 

little beach, VOOR DE ALLERLEUKSTE WATERPRET

Het Mega Aquapark op Fun Beach− een klauter-, spring- en  glijparadijs − biedt urenlang vertier op het water voor  jong en oud. Dit is het grootste Aquapark van Nederland! Ook een potje watervolley, beachvolley of voetbalboarding bieden voldoende sportieve uitdaging. De jonge bezoekers vinden ná½¹g meer waterpret op Little Beach,  een speciaal ingericht en rookvrij gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 8 jaar. Ga springen op het luchtkussen of de trampoline, bouw een zandkasteel op het kleuterstrand, ga spetteren in het peuterbadje of amuseer je op de houten speeltoestellen, glijbanen en schommels. 

 

Fun Harbour

Kun je maar geen genoeg krijgen van al die waterfun? Huur dan bij Fun Harbour bijvoorbeeld een kano om het strand eens van  de andere kant te bekijken. Solo of met zijn tweetjes  peddelen, de keus  is aan jou! Doe mee aan suppen, de snelst groeiende watersport van dit moment. Staand op een SUP-board heb je een perfect overzicht over het water. Vaar met een waterfiets onbekommerd over het water. Voor welke activiteit je ook kiest: fun is gegarandeerd!

 

Nieuw: de Super Slide!

Stel je eens voor: je staat op 14 meter hoogte, kijkt naar beneden langs één van de enorme waterspringschansen en er is geen weg meer terug: durf jij het aan? De Super Slide is namelijk alleen voor de echte thrill seekers onder ons! Deze nieuwe waterattractie van Fun Beach is een spectaculaire reuzenglijbaan met vier waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Een belevenis van topformaat, waarbij de spanning langzaam maar zeker wordt opgevoerd. Let op: de Super Slide is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder.

 

SUMMER SKATING

Stel je voor: schaatsen of ijshockeyen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Het Summer Skating en Summer Ice Hockey op Fun Beach maken het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving in hartje zomer!

Summer Skating is bij de entreeprijs inbegrepen.

Take away corners

Lekkere trek gekregen? Dan is een bezoek aan een van de gezellige take away corners on the beach een goed idee. Om na afloop op de ligweide of in de hangmattten in de Relax Area in  alle rust bij te komen van de enerverende dag op Fun Beach, het mooiste strandbad van Limburg. En vergeet daarbij ook niet te genieten van de imposante aanblik van Fun Beach Fountain, met zijn maximale spuithoogte van 120 meter één van de hoogste fonteinen van Europa!

Kortom, voor het leukste strandbad van Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be! ENJOY THE SUMMER!

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

 

MEGA Aquapark

De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het Mega Aquapark. Dit grootste Aquapark van Nederland bestaat uit een 2.000 m2 groot eiland in het water van drijvende speeltoestellen. Een lust voor het oog en een waar speelparadijs voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen.

WATERVOLLEY

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!


 

Beachvolley

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.
 

Voetbalboarding

Een lekker potje ballen. Maak 2 teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?


 

SUPER SLIDE

Stel je eens voor: je staat op 14 meter hoogte, kijkt naar beneden langs één van de enorme waterspringschansen en er is geen weg meer terug: durf jij het aan? De Super Slide is namelijk alleen voor de echte thrill seekers onder ons! Deze nieuwe waterattractie van Fun Beach is een spectaculaire reuzenglijbaan met vier waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt.

RELAX AREA

Na al dat gespetter, geklauter, geglijd en gesport op Fun Beach The Beach is het hoog tijd om even bij te komen van alle inspanningen. In de hangmatten van de schaduwrijke Relax Area waan je je op een onbewoond tropisch eiland en kom je helemaal tot rust. Wat een geweldige hangplek! Even weg van alle hectiek en chillen maar!

GIANT PICKNICK TABLE

Een reusachtige picknicktafel waar je voor het stillen van de lekkere trek met maar liefst 80 personen kunt aanschuiven. Zoiets heb je nog nooit gezien! Op deze immense tafel  moet ook beslist een groepsfoto worden gemaakt, anders gelooft thuis niemand je verhaal! En weet je wat ook mooi is  meegenomen? Ook de kids kunnen zich prima vermaken door te klauteren op deze Giant Picknick Table.

SUMMER SKATING

Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!


 

FUN BEACH FOuntain

Op warme zomerdagen is deze spectaculaire reuzenfontein dé blikvanger van het Midden-Limburgse Maasplassengebied en met zijn maximale spuithoogte van maar liefst 120 meter één van de allerhoogste fonteinen van Europa! 

Kano

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!
 

Suppen

Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar. 

waterfietsen

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.