FUN BEACH THE BEACH, HET MOOISTE STRANDBAD VAN LIMBURG

 

De hele dag  lekker luieren op het strand en af en toe een verfrissende duik nemen in het kraakhelder water.  En omdat er genoeg te beleven is, hoef je je geen seconde te vervelen. Voor het leukste  én spannendste strandbad  van Limburg moet je op Fun Beach Event & Leisurepark in Midden-Limburg zijn.

KIDS AREA, VOOR DE ALLERLEUKSTE WATERPRET

Het Mega Aquapark op Fun Beach− een klauter-, spring- en  glijparadijs − biedt urenlang vertier op het water voor  jong en oud. Dit is het grootste Aquapark van Nederland! Ook een potje watervolley, beachvolley of voetbalboarding bieden voldoende sportieve uitdaging. De jonge bezoekers vinden nόg meer waterpret in de Kids Area,  een speciaal ingericht en rookvrij gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 12 jaar. Beklim de Baywatch Tower, ga springen op het luchtkussen of de trampoline, bouw een zandkasteel op het grote zandstrand, ga spetteren in het peuterbadje of amuseer je op de houten speeltoestellen, glijbanen en schommels. Voor de allerkleinste gasten is er een ondiep en gemarkeerd zwemgedeelte met kinderglijbaan.

Fun Harbour

Kun je maar geen genoeg krijgen van al die waterfun? Huur dan bij Fun Harbour bijvoorbeeld een kano om het strand eens van  de andere kant te bekijken. Solo of met zijn tweetjes  peddelen, de keus  is aan jou! Doe mee aan suppen, de snelst groeiende watersport van dit moment. Staand op een SUP-board heb je een perfect overzicht over het water. Vaar met een waterfiets onbekommerd over het water. Of maak kennis  met de Big Sup en balanceer op het water met tien personen tegelijk. Of ervaar een ware adrenalinekick bij het flyboarden, een sensationele belevenis waarbij je letterlijk boven het water zweeft. Voor welke activiteit je ook kiest: fun is gegarandeerd!

Take away corners

Lekkere trek gekregen? Dan is een bezoek aan een van de gezellige take away corners on the beach een goed idee. Om na afloop op de ligweide of in de hangmattten in de Relax Area in  alle rust bij te komen van de enerverende dag op Fun Beach, het mooiste strandbad van Limburg. En vergeet daarbij ook niet te genieten van de imposante aanblik op Fun Beach Fountain, met zijn maximale spuithoogte van 120 meter één van de hoogste fonteinen van Europa!

Kortom, voor het leukste strandbad van Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

 

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

MEGA Aquapark

Fun Beach Aquapark

 

De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het Mega Aquapark. Dit grootste Aquapark van Nederland bestaat uit een 2.000 m2 groot eiland in het water van drijvende speeltoestellen. Een lust voor het oog en een waar speelparadijs voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen.

Lees meer

WATERVOLLEY

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!
 

Watervolley

Beachvolley

Beachvolleyveld

 

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.

Voetbalboarding

Voetbalboarding

 

Een lekker potje ballen. Maak 2 teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

SUPER SLIDE

COMING SOON
Momenteel wordt bij Fun Beach hard gewerkt aan de engineering van een nieuwe waterattractie van topformaat: de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspring-schansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Naar verwachting opent deze superattractie begin 2020.
 

Super Slide

RELAX AREA


Na al dat gespetter, geklauter, geglijd en gesport op Fun Beach The Beach is het hoog tijd om even bij te komen van alle inspanningen. In de hangmatten van de schaduwrijke Relax Area waan je je op een onbewoond tropisch eiland en kom je helemaal tot rust. Wat een geweldige hangplek! Even weg van alle hectiek en chillen maar!

GIANT PICKNICK TABLE


Een reusachtige picknicktafel waar je voor het stillen van de lekkere trek met maar liefst 80 personen kunt aanschuiven. Zoiets heb je nog nooit gezien! Op deze immense tafel  moet ook beslist een groepsfoto worden gemaakt, anders gelooft thuis niemand je verhaal! En weet je wat ook mooi is  meegenomen? Ook de kids kunnen zich prima vermaken door te klauteren op deze Giant Picknick Table.

LUCHTkussen

In je eentje of samen met je vrienden of vriendinnetjes springen zoveel je maar wilt. En je komt altijd zacht neer. Dat kan allemaal op dit grote luchtkussen. Everybody jump!
 

Beachball

FLYBOARDEN


I believe I can fly, I believe I can touch the sky. Fun Beach Event & Leisurepark biedt jou deze spectaculaire watersport attractie: the Flyboard Experience! Een sensationele nieuwe belevenis die absoluut nergens mee te vergelijken is.

lees meer

SUMMER SKATING

 

Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

FUN BEACH FOuntain

Op warme zomerdagen is deze spectaculaire reuzenfontein dé blikvanger van het Midden-Limburgse Maasplassengebied en met zijn maximale spuithoogte van maar liefst 120 meter één van de allerhoogste fonteinen van Europa!
 

en nog meer waterpret

Onderstaande activiteiten zijn te huur. De prijzen vindt u hier.

Kano

Kano

 

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!

Suppen

Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar.

Suppen

BIG SUP

Big Sup

 

Maak kennis met de Big Sup en balanceer en paddel op het water met tien personen tegelijk.

waterfietsen

Waterfietsen

 

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.