FUN BEACH THE BEACH, HET MOOISTE STRANDBAD VAN LIMBURG

 

De hele dag  lekker luieren op het strand en af en toe een verfrissende duik nemen in het kraakhelder water.  En omdat er genoeg te beleven is, hoef je je geen seconde te vervelen. Voor het leukste  én spannendste strandbad  van Limburg moet je op Fun Beach Event & Leisurepark in Midden-Limburg zijn.

KIDS AREA, VOOR DE ALLERLEUKSTE WATERPRET

Het Mega Aquapark op Fun Beach− een klauter-, spring- en  glijparadijs − biedt urenlang vertier op het water voor  jong en oud. Dit is het grootste Aquapark van Nederland! Ook een potje watervolley, beachvolley of voetbalboarding bieden voldoende sportieve uitdaging. De jonge bezoekers vinden nόg meer waterpret in de Kids Area,  een speciaal ingericht en rookvrij gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 12 jaar. Beklim de Baywatch Tower, ga springen op het luchtkussen of de trampoline, bouw een zandkasteel op het grote zandstrand, ga spetteren in het peuterbadje of amuseer je op de houten speeltoestellen, glijbanen en schommels. Voor de allerkleinste gasten is er een ondiep en gemarkeerd zwemgedeelte met kinderglijbaan.

Fun Harbour

Kun je maar geen genoeg krijgen van al die waterfun? Huur dan bij Fun Harbour bijvoorbeeld een kano om het strand eens van  de andere kant te bekijken. Solo of met zijn tweetjes  peddelen, de keus  is aan jou! Doe mee aan suppen, de snelst groeiende watersport van dit moment. Staand op een SUP-board heb je een perfect overzicht over het water. Vaar met een waterfiets onbekommerd over het water. Of maak kennis  met de Big Sup en balanceer op het water met tien personen tegelijk. Of ervaar een ware adrenalinekick bij het flyboarden, een sensationele belevenis waarbij je letterlijk boven het water zweeft. Voor welke activiteit je ook kiest: fun is gegarandeerd!

Take away corners

Lekkere trek gekregen? Dan is een bezoek aan een van de gezellige take away corners on the beach een goed idee. Om na afloop op de ligweide of in de hangmattten in de Relax Area in  alle rust bij te komen van de enerverende dag op Fun Beach, het mooiste strandbad van Limburg. En vergeet daarbij ook niet te genieten van de imposante aanblik op Fun Beach Fountain, met zijn maximale spuithoogte van 120 meter één van de hoogste fonteinen van Europa!

Kortom, voor het leukste strandbad van Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

 

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

MEGA Aquapark

Fun Beach Aquapark

 

MEGA-AQUAPARK; DE ULTIEME WATERATTRACTIE. 2000m2 letterlijk en figuurlijk spetterende beleving.

Lees meer

WATERVOLLEY

Watervolley

 

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!

Beachvolley

Beachvolleyveld

 

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.

Voetbalboarding

Voetbalboarding

 

Een lekker potje ballen. Maak 2 teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

RADARBOOTJES

watervolley

 

Het water van de KIDS-zone is gevuld met kleurrijke radarbootjes. Kindjes kunnen hiermee heerlijk rondtrappelen over het water.

kids zone

Douches

 

Klimmen, klauteren en glijden. Ontdek en maak plezier. Geschikt voor de allerkleinsten!

LEVEND TAFELVOETBAL

Levend tafelvoetbal

 

Je hangt willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel. Gelukkig zit de tegenpartij in precies hetzelfde schuitje. 

springkussen

Beachball

 

Everybody jump!

FLYBOARDEN

I believe I can fly, I believe I can touch the sky. Fun Beach Event & Leisurepark biedt jou deze spectaculaire watersport attractie: the Flyboard Experience! Een sensationele nieuwe belevenis die absoluut nergens mee te vergelijken is.

lees meer

en nog meer waterpret

Onderstaande activiteiten zijn te huur. De prijzen vindt u hier.

Kano

Kano

 

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!

Suppen

Suppen

 

Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar.

Aquaroller

Aquaroller

 

Loop over het water in de Aqua Roller. Hilarisch om te doen en te zien. Ga de uitdaging aan met tot wel 3 personen tegelijk. Geschikt voor kinderen tot 15 jaar.

Drijfmat

Drijfmat

 

Simpel, maar wel erg leuk. Lig, klim, hang of stoei. Kids just wanna have fun!

BIG SUP

Big Sup

 

Maak kennis met de Big Sup en balanceer en paddel op het water met tien personen tegelijk.

waterfietsen

Waterfietsen

 

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.