FUN BEACH THE BEACH, HET ULTIEME STRAND IN LIMBURG

Bij een droomstrand denk je aan parelwit zand, kraakhelder water en wuivende palmbomen. Op het Fun Beach Event & Leisurepark in Panheel vind je zo'n stukje Cote d'Azur in Limburg. Compleet met eigentijdse waterpret van het allerhoogste niveau!

EEN VAN DE BESTE STRANDEN VAN NEDERLAND

Wie Cote d'Azur zegt, zegt ook  azuurblauw water. En zo kraakhelder als op Fun Beach The Beach is het water bijna nergens in Limburg. Sterker nog:  Fun Beach Event & Leisurepark is als eerste strand van Limburg onderscheiden met de Blauwe Vlag, een internationale erkenning voor stranden die voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van waterkwaliteit en veiligheid. Daarnaast is Fun Beach door de ANWB uitgeroepen tot één van de tien beste stranden van Nederland.

WATERPRET EN ADRENALINEKICKS

Het strand van  Fun Beach is niet alleen schoon en veilig, maar biedt bovenal volop waterpret en adrenalinekicks. Het 2.000 m² grote Aquapark is de ultieme mega-waterattractie, met toestellen om op te klimmen, van af te glijden of te springen, zover als het oog reikt. Dit is het grootste Aquapark van Nederland! De echte durfals kunnen zich uitleven bij het flyboarden, waarbij je als een superheld boven het water zweeft.

Rookvrije zone

De Kids Area, een rookvrij gedeelte van Fun Beach, is speciaal ingericht voor kinderen tot 12 jaar. Hier vind je op een groot zandstrand allerlei leuke speelattracties, waaronder een Baywatch Tower, een luchtkussen, trampolines, een peuterbadje, houten speeltoestellen, glijbanen en schommels. Voor de allerkleinste gasten is er een ondiep en gemarkeerd zwemgedeelte met kinderglijbaan.

Fun Beach Fountain

Bij Fun Harbour kun je een kano, SUP-board of waterfiets huren om onbekommerd over het water te dobberen. Wil je iets onvergetelijks meemaken? Vaar dan met je kano of waterfiets onder de reuzenstraal door van Fun Beach Fountain. Deze reuzenfontein is  met zijn maximale spuithoogte van 120 meter één van de hoogste fonteinen van Europa!

Take Away Corners

Na een enerverende dag boordevol waterfun is het heerlijk ontspannen bij één van de take away corners on the beach. Hier kun je je lekkere trek stillen en heerlijk nagenieten van deze zomerse stranddag in Limburg!

 

Kortom, voor het ultieme strand in Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

 

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

MEGA Aquapark

Fun Beach Aquapark

 

MEGA-AQUAPARK; DE ULTIEME WATERATTRACTIE. 2000m2 letterlijk en figuurlijk spetterende beleving.

Lees meer

WATERVOLLEY

Watervolley

 

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!

Beachvolley

Beachvolleyveld

 

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.

Voetbalboarding

Voetbalboarding

 

Een lekker potje ballen. Maak 2 teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

RADARBOOTJES

watervolley

 

Het water van de KIDS-zone is gevuld met kleurrijke radarbootjes. Kindjes kunnen hiermee heerlijk rondtrappelen over het water.

kids zone

Douches

 

Klimmen, klauteren en glijden. Ontdek en maak plezier. Geschikt voor de allerkleinsten!

LEVEND TAFELVOETBAL

Levend tafelvoetbal

 

Je hangt willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel. Gelukkig zit de tegenpartij in precies hetzelfde schuitje. 

springkussen

Beachball

 

Everybody jump!

FLYBOARDEN

I believe I can fly, I believe I can touch the sky. Fun Beach Event & Leisurepark biedt jou deze spectaculaire watersport attractie: the Flyboard Experience! Een sensationele nieuwe belevenis die absoluut nergens mee te vergelijken is.

lees meer

en nog meer waterpret

Onderstaande activiteiten zijn te huur. De prijzen vindt u hier.

Kano

Kano

 

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!

Suppen

Suppen

 

Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar.

Aquaroller

Aquaroller

 

Loop over het water in de Aqua Roller. Hilarisch om te doen en te zien. Ga de uitdaging aan met tot wel 3 personen tegelijk. Geschikt voor kinderen tot 15 jaar.

Drijfmat

Drijfmat

 

Simpel, maar wel erg leuk. Lig, klim, hang of stoei. Kids just wanna have fun!

BIG SUP

Big Sup

 

Maak kennis met de Big Sup en balanceer en paddel op het water met tien personen tegelijk.

waterfietsen

Waterfietsen

 

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.