FUN BEACH THE BEACH, HET ULTIEME STRAND IN LIMBURG

Bij een droomstrand denk je aan parelwit zand, kraakhelder water en wuivende palmbomen. Op het Fun Beach Event & Leisurepark in Panheel vind je zo'n stukje Cote d'Azur in Limburg. Compleet met eigentijdse waterpret van het allerhoogste niveau!

EEN VAN DE BESTE STRANDEN VAN NEDERLAND

Wie Cote d'Azur zegt, zegt ook  azuurblauw water. En zo kraakhelder als op Fun Beach The Beach is het water bijna nergens in Limburg. Sterker nog:  Fun Beach Event & Leisurepark is als eerste strand van Limburg onderscheiden met de Blauwe Vlag, een internationale erkenning voor stranden die voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van waterkwaliteit en veiligheid. Daarnaast is Fun Beach door de ANWB uitgeroepen tot één van de tien beste stranden van Nederland.

WATERPRET EN ADRENALINEKICKS

Het strand van  Fun Beach is niet alleen schoon en veilig, maar biedt bovenal volop waterpret en adrenalinekicks. Het 2.000 m² grote Aquapark is de ultieme mega-waterattractie, met toestellen om op te klimmen, van af te glijden of te springen, zover als het oog reikt. Dit is het grootste Aquapark van Nederland! 

Rookvrije zone

Little Beach, een rookvrij gedeelte van Fun Beach, is speciaal ingericht voor kinderen tot 8 jaar. Hier vind je allerlei leuke attracties, waaronder een kleuterstrand, een luchtkussen, een trampoline, een peuterbadje, houten speeltoestellen, glijbanen en schommels. Ontdek en maak plezier!

SUPER SLIDE

In verband met de coronacrisis is de productie van de Super Slide voor onbepaalde tijd uitgesteld.

 De nieuwste waterattractie van Fun Beach is de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Voor 5 euro beleef je een half uur lang grandioos glijplezier!

SUMMER SKATING

Stel je voor: schaatsen of ijshockeyen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Het Summer Skating en Summer Ice Hockey op Fun Beach maken het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

Summer Skating is bij de entreeprijs inbegrepen.

 

Fun Beach Fountain

Bij Fun Harbour kun je een kano, SUP-board of waterfiets huren om onbekommerd over het water te dobberen. Wil je iets onvergetelijks meemaken? Vaar dan met je kano of waterfiets onder de reuzenstraal door van Fun Beach Fountain. Deze reuzenfontein is  met zijn maximale spuithoogte van 120 meter één van de hoogste fonteinen van Europa!

Take Away Corners

Na een enerverende dag boordevol waterfun is het heerlijk ontspannen bij één van de take away corners on the beach. Hier kun je je lekkere trek stillen en heerlijk nagenieten van deze zomerse stranddag in Limburg!

 

Kortom, voor het ultieme strand in Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

 

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

MEGA Aquapark

Fun Beach Aquapark

 

De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het Mega Aquapark. Dit grootste Aquapark van Nederland bestaat uit een 2.000 m2 groot eiland in het water van drijvende speeltoestellen. Een lust voor het oog en een waar speelparadijs voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen.

Lees meer

WATERVOLLEY

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!

Watervolley

Beachvolley

Beachvolleyveld

 

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.

Voetbalboarding

Voetbalboarding

Een lekker potje ballen. Maak 2 teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

SUPER SLIDE

COMING SOON
Momenteel wordt bij Fun Beach hard gewerkt aan de engineering van een nieuwe waterattractie van topformaat: de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspring-schansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Naar verwachting opent deze superattractie begin 2020

Super Slide

RELAX AREA

Na al dat gespetter, geklauter, geglijd en gesport op Fun Beach The Beach is het hoog tijd om even bij te komen van alle inspanningen. In de hangmatten van de schaduwrijke Relax Area waan je je op een onbewoond tropisch eiland en kom je helemaal tot rust. Wat een geweldige hangplek! Even weg van alle hectiek en chillen maar!

GIANT PICKNICK TABLE


Een reusachtige picknicktafel waar je voor het stillen van de lekkere trek met maar liefst 80 personen kunt aanschuiven. Zoiets heb je nog nooit gezien! Op deze immense tafel  moet ook beslist een groepsfoto worden gemaakt, anders gelooft thuis niemand je verhaal! En weet je wat ook mooi is  meegenomen? Ook de kids kunnen zich prima vermaken door te klauteren op deze Giant Picknick Table.

LUCHTkussen

In je eentje of samen met je vrienden of vriendinnetjes springen zoveel je maar wilt. En je komt altijd zacht neer. Dat kan allemaal op dit grote luchtkussen. Everybody jump!
 

Beachball

FLYBOARDEN


I believe I can fly, I believe I can touch the sky. Fun Beach Event & Leisurepark biedt jou deze spectaculaire watersport attractie: the Flyboard Experience! Een sensationele nieuwe belevenis die absoluut nergens mee te vergelijken is.

lees meer

SUMMER SKATING

 

Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

FUN BEACH FOuntain

Op warme zomerdagen is deze spectaculaire reuzenfontein dé blikvanger van het Midden-Limburgse Maasplassengebied en met zijn maximale spuithoogte van maar liefst 120 meter één van de allerhoogste fonteinen van Europa!

en nog meer waterpret

Onderstaande activiteiten zijn te huur. De prijzen vindt u hier.

Kano

Kano

 

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!

Suppen

Suppen is Stand-Up Paddling op een
SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar.

Suppen

BIG SUP

Big Sup

 

Maak kennis met de Big Sup en balanceer en paddel op het water met tien personen tegelijk.

waterfietsen

Waterfietsen

 

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.