FUN BEACH THE BEACH, VOOR HET LEUKSTE DAGJE UIT IN LIMBURG

De zon staat hoog aan de hemel en de mussen vallen van het dak. Een dag bij uitstek om de verkwikkende verkoeling van het water op te zoeken. Zo'n dagje uit in Limburg is het leukst bij Fun Beach The Beach, een waar eldorado voor waterpret!

EEN DAGSTRAND WAAR VEEL TE DOEN IS


Spreid je handdoek uit op het zand of op de ligweide en geniet in alle rust van de zon. Maar behalve een schitterende plek om te luieren, is het Fun Beach The Beach ook een dagstrand waar ontzettend veel te doen is, en dat voor jong en oud. Zo biedt het 2.000 m² grote Mega Aquapark met zijn talrijke drijvende speeltoestellen  bijna onbegrensd klauter-, glij- en springplezier. Het mag zich hiermee het grootste Aquapark van Nederland noemen! Of organiseer samen met je vrienden een beachvolley- of aquavolleytoernooi of speel een partijtje binnen de voetbalboarding. Op Fun Beach The Beach kan het allemaal!

Kids Area


De wat jongere badgasten kunnen zich ook uitleven in de Kids Area, een speciaal ingericht en rookvrij gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 12 jaar.

Summer Skating


Nieuw deze zomer op Fun Beach is Summer Skating, de ultieme schaatsbeleving! Op speciaal ontwikkelde schaatsen leer je in no time perfect schaatsen op een synthetische baan.

Super Slide


Een andere nieuwe attractie van topformaat, die naar verwachting in de zomer van 2019 zal openen, is de Super Slide: een reuzenglijbaan met vijf waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt.
 

Relax Area


Om bij te komen van alle inspanningen kun je je neervlijen in de ligbedden onder de rieten parasols of in de schaduwrijke Relax Area uitrusten in de hangmatten, terwijl je in de diverse take away corners rondom het strand je lekkere trek kunt stillen. Uniek is ook de Giant Picknicktable waar je voor je etentje met maar liefst tachtig personen kunt aanschuiven!

Kortom, voor het leukste dagje uit in Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

 

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

MEGA Aquapark

Fun Beach Aquapark

 

MEGA-AQUAPARK; DE ULTIEME WATERATTRACTIE. 2000m2 letterlijk en figuurlijk spetterende beleving.

Lees meer

WATERVOLLEY

Watervolley

 

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!

Beachvolley

Beachvolleyveld

 

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.

Voetbalboarding

Voetbalboarding

 

Een lekker potje ballen. Maak 2 teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

RADARBOOTJES

watervolley

 

Het water van de KIDS-zone is gevuld met kleurrijke radarbootjes. Kindjes kunnen hiermee heerlijk rondtrappelen over het water.

kids zone

Douches

 

Klimmen, klauteren en glijden. Ontdek en maak plezier. Geschikt voor de allerkleinsten!

LEVEND TAFELVOETBAL

Levend tafelvoetbal

 

Je hangt willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel. Gelukkig zit de tegenpartij in precies hetzelfde schuitje. 

springkussen

Beachball

 

Everybody jump!

FLYBOARDEN

I believe I can fly, I believe I can touch the sky. Fun Beach Event & Leisurepark biedt jou deze spectaculaire watersport attractie: the Flyboard Experience! Een sensationele nieuwe belevenis die absoluut nergens mee te vergelijken is.

lees meer

en nog meer waterpret

Onderstaande activiteiten zijn te huur. De prijzen vindt u hier.

Kano

Kano

 

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!

Suppen

Suppen

 

Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar.

Aquaroller

Aquaroller

 

Loop over het water in de Aqua Roller. Hilarisch om te doen en te zien. Ga de uitdaging aan met tot wel 3 personen tegelijk. Geschikt voor kinderen tot 15 jaar.

Drijfmat

Drijfmat

 

Simpel, maar wel erg leuk. Lig, klim, hang of stoei. Kids just wanna have fun!

BIG SUP

Big Sup

 

Maak kennis met de Big Sup en balanceer en paddel op het water met tien personen tegelijk.

waterfietsen

Waterfietsen

 

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.