FUN BEACH THE BEACH, VOOR HET LEUKSTE DAGJE UIT IN LIMBURG

De zon staat hoog aan de hemel en de mussen vallen van het dak. Een dag bij uitstek om de verkwikkende verkoeling van het water op te zoeken. Zo'n dagje uit in Limburg is het leukst bij Fun Beach The Beach, een waar eldorado voor waterpret!

EEN DAGSTRAND WAAR VEEL TE DOEN IS


Spreid je handdoek uit op het zand of op de ligweide en geniet in alle rust van de zon. Maar behalve een schitterende plek om te luieren, is Fun Beach The Beach ook een dagstrand waar ontzettend veel te doen is, en dat voor jong en oud. Zo biedt het 2.000 m² grote Mega Aquapark met zijn talrijke drijvende speeltoestellen  bijna onbegrensd klauter-, glij- en springplezier. Het mag zich hiermee het grootste Aquapark van Nederland noemen! Of organiseer samen met je vrienden een beachvolley- of aquavolleytoernooi of speel een partijtje binnen de voetbalboarding. Op Fun Beach The Beach kan het allemaal!

little beach


De wat jongere badgasten kunnen zich ook uitleven op Little Beach, een speciaal ingericht en rookvrij gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 8 jaar. Ontdek en maak plezier!

Summer Skating

Nieuw deze zomer op Fun Beach is Summer Skating, de ultieme schaatsbeleving! Op speciaal ontwikkelde schaatsen leer je in no time perfect schaatsen op een synthetische baan.

Summer Skating is bij de entreeprijs inbegrepen.

Super Slide

In verband met de coronacrisis is de productie van de Super Slide voor onbepaalde tijd uitgesteld.


De nieuwste waterattractie van Fun Beach is de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Voor 5 euro beleef je een half uur lang grandioos glijplezier!

Relax Area


Om bij te komen van alle inspanningen kun je je neervlijen in de ligbedden onder de rieten parasols of in de schaduwrijke Relax Area uitrusten in de hangmatten, terwijl je in de diverse take away corners rondom het strand je lekkere trek kunt stillen. Uniek is ook de Giant Picknicktable waar je voor je etentje met maar liefst tachtig personen kunt aanschuiven!

Kortom, voor het leukste dagje uit in Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

 

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

MEGA Aquapark

Fun Beach Aquapark

 

De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het Mega Aquapark. Dit grootste Aquapark van Nederland bestaat uit een 2.000 m2 groot eiland in het water van drijvende speeltoestellen. Een lust voor het oog en een waar speelparadijs voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen.

Lees meer

WATERVOLLEY

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!

Watervolley

Beachvolley

Beachvolleyveld

 

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.

Voetbalboarding

Voetbalboarding

 

Een lekker potje ballen. Maak 2 teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

SUPER SLIDE

COMING SOON
Momenteel wordt bij Fun Beach hard gewerkt aan de engineering van een nieuwe waterattractie van topformaat: de Super Slide: een spectaculaire reuzenglijbaan met vijf waterspring-schansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Naar verwachting opent deze superattractie begin 2020
 

Super Slide

RELAX AREA


Na al dat gespetter, geklauter, geglijd en gesport op Fun Beach The Beach is het hoog tijd om even bij te komen van alle inspanningen. In de hangmatten van de schaduwrijke Relax Area waan je je op een onbewoond tropisch eiland en kom je helemaal tot rust. Wat een geweldige hangplek! Even weg van alle hectiek en chillen maar!

GIANT PICKNICK TABLE


Een reusachtige picknicktafel waar je voor het stillen van de lekkere trek met maar liefst 80 personen kunt aanschuiven. Zoiets heb je nog nooit gezien! Op deze immense tafel  moet ook beslist een groepsfoto worden gemaakt, anders gelooft thuis niemand je verhaal! En weet je wat ook mooi is  meegenomen? Ook de kids kunnen zich prima vermaken door te klauteren op deze Giant Picknick Table.

LUCHTkussen

In je eentje of samen met je vrienden of vriendinnetjes springen zoveel je maar wilt. En je komt altijd zacht neer. Dat kan allemaal op dit grote luchtkussen. Everybody jump!

Beachball

FLYBOARDEN


I believe I can fly, I believe I can touch the sky. Fun Beach Event & Leisurepark biedt jou deze spectaculaire watersport attractie: the Flyboard Experience! Een sensationele nieuwe belevenis die absoluut nergens mee te vergelijken is.

lees meer

SUMMER SKATING

 

Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!

FUN BEACH FOuntain

Op warme zomerdagen is deze spectaculaire reuzenfontein dé blikvanger van het Midden-Limburgse Maasplassengebied en met zijn maximale spuithoogte van maar liefst 120 meter één van de allerhoogste fonteinen van Europa!

en nog meer waterpret

Onderstaande activiteiten zijn te huur. De prijzen vindt u hier.

Kano

Kano

 

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!

Suppen

Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar.

Suppen

BIG SUP

Big Sup

 

Maak kennis met de Big Sup en balanceer en paddel op het water met tien personen tegelijk.

waterfietsen

Waterfietsen

 

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.