DE BESTE BEACHCLUB IN LIMBURG VIND JE OP FUN BEACH

Waar denk je aan bij het horen van het woord 'beachclub'?  Juist ja,aan wuivende palmbomen, een parelwit strand en een luxe loungeterras met de lekkerste drankjes en hapjes binnen handbereik. Beachclub Degreez, gelegen op Fun Beach Event & Leisurepark in het Limburgse Panheel, biedt dat ultieme zomergevoel. Kortom, een beachclub zoals een beachclub bedoeld is.

multifunctionele
event- en feestlocatie

Ongeacht of het nu gaat om een verjaardagsparty, vrijgezellenfeest, bruiloft, familiedag of een zakelijke bijeenkomst zoals een personeelsfeest, seminar, congres, netwerkborrel of productpresentatie: voor elk particulier en zakelijk event en voor elk gezelschap van 10 tot 1.000 personen kan Beachclub Degreez op maat worden ingericht én volledig worden aangekleed in de sfeer van uw event. Hoe groot of klein uw gezelschap ook is, de intieme en stijlvolle setting van Beachclub Degreez blijft altijd behouden.  

ONTDEK DE COTE D'AZUR IN MIDDEN-LIMBURG

Bij het betreden van het ruime panoramaterras van Beachclub Degreez waan je je aan de Cote d'Azur. De comfortabele loungesets die meteen uitnodigen om er heerlijk in neer te ploffen en het schitterende uitzicht over het water zorgen voor een mediterrane sfeer.
Dé ideale plek om voor, tijdens of na een particulier of zakelijk feest of event heerlijk te loungen en te genieten van de lekkerste gerechten en cocktails.  

Meer info