DE BESTE BEACHCLUB IN LIMBURG VIND JE OP FUN BEACH

Waar denk je aan bij het horen van het woord 'beachclub'?  Juist ja,aan wuivende palmbomen, een parelwit strand en een luxe loungeterras met de lekkerste drankjes en hapjes binnen handbereik. Beachclub Degreez, gelegen op Fun Beach Event & Leisurepark in het Limburgse Panheel, biedt dat ultieme zomergevoel. Kortom, een beachclub zoals een beachclub bedoeld is.

multifunctionele
event- en feestlocatie

Ongeacht of het nu gaat om een verjaardagsparty, vrijgezellenfeest, bruiloft, familiedag of een zakelijke bijeenkomst zoals een personeelsfeest, seminar, congres, netwerkborrel of productpresentatie: voor elk particulier en zakelijk event en voor elk gezelschap van 10 tot 1.000 personen kan Beachclub Degreez op maat worden ingericht én volledig worden aangekleed in de sfeer van uw event. Hoe groot of klein uw gezelschap ook is, de intieme en stijlvolle setting van Beachclub Degreez blijft altijd behouden.  

ONTDEK DE COTE D'AZUR IN MIDDEN-LIMBURG

Bij het betreden van het ruime panoramaterras van Beachclub Degreez waan je je aan de Cote d'Azur. De comfortabele loungesets die meteen uitnodigen om er heerlijk in neer te ploffen en het schitterende uitzicht over het water zorgen voor een mediterrane sfeer.
Dé ideale plek om voor, tijdens of na een particulier of zakelijk feest of event heerlijk te loungen en te genieten van de lekkerste gerechten en cocktails.  

 

entreepunt west *

Entreepunt West beschikt over ijs, drank, snoep en strandartikelen, zoals zwembandjes en luchtbedden.

 

fun harbour **

Fun Harbour maakt de meest smakelijke pita broodjes voor je. Rijkelijk belegd met kip Gyros en tzatziki. Daarnaast zijn hier shaving ice, smoothies, drank, ijs en strandartikelen te koop.

beachhouse *

Hier verkopen we de lekkerste puntzakken verse frites, diverse snacks en broodje hamburger. Daarnaast kun je hier terecht voor drank en ijs. 
 

Plage Nord

plage nord **

Bij Plage Nord eet je de lekkerste Turkse pizza's, vers belegde broodjes en twistpotatos! Drankjes en ijsjes zijn tevens verkrijgbaar.
 

LITTLE BEACH **

Bij Little Beach kun je heerlijk smullen van wraps en snacks zoals frikadellen, kipkorn, loempia's en nog veel meer! Om je vingers bij af te likken. Smikkeldesmikkel!

altijd open ongeacht het weertype *

Tijdens het seizoen kunt u hier elke dag genieten van een hapje en een drankje, ongeacht het weertype.

afhankelijk van weertype ***

De opening van deze foodcorners is afhankelijk van het weer.