FUN BEACH THE BEACH, DE MOOISTE LOCATIE OM TE ZWEMMEN IN LIMBURG

Op zoek naar een perfecte zomerdag boordevol waterplezier? Dan hoef je niet lang te zoeken, want Fun Beach The Beach in Panheel staat garant voor een heerlijke stranddag op een geweldige locatie aan het water. Jong en oud vermaken zich hier kostelijk.

 

BELEEF SPETTERENDE ACTIE OP HET FUN BEACH MEGA AQUAPARK

De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het 2.000 m² grote Mega Aquapark. Dit is het grootste Aquapark van Nederland!

 

little beach

Op Little Beach, een speciaal ingericht en rookvrij gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 8 jaar, kunnen jonge bezoekers zich uitleven bij een veelheid aan leuke activiteiten.

 

 

Summer Skating

Nieuw deze zomer op Fun Beach is Summer Skating, de ultieme schaatsbeleving! Op speciaal ontwikkelde schaatsen leer je in no time perfect schaatsen op een synthetische baan.

Summer Skating is bij de entreeprijs inbegrepen.

Nieuw: de Super Slide!

Stel je eens voor: je staat op 14 meter hoogte, kijkt naar beneden langs één van de enorme waterspringschansen en er is geen weg meer terug: durf jij het aan? De Super Slide is namelijk alleen voor de echte thrill seekers onder ons! Deze nieuwe waterattractie van Fun Beach is een spectaculaire reuzenglijbaan met vier waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt. Een belevenis van topformaat, waarbij de spanning langzaam maar zeker wordt opgevoerd. Let op: de Super Slide is alleen toegankelijk voor personen van 16 jaar en ouder.

 

Food & Drinks

Trek gekregen van alle inspanningen? Verspreid over het Fun Beach Event & Leisurepark kun je de lekkerste zomerse hapjes en drankjes krijgen.

 

Fun Beach Fountain

Het letterlijk en figuurlijk hoogtepunt van Fun Beach The Beach wordt gevormd door Fun Beach Fountain, één van de hoogste fonteinen van Europa. Op zomerdagen is deze reuzenfontein bij goede weersomstandigheden meerdere keren per dag op volle kracht te bewonderen, waarbij een spuithoogte van maar liefst 120 meter wordt bereikt. Een onvergetelijke ervaring is ook om naar Fun Beach Fountain toe te zwemmen of met een kano of waterfiets onder de reuzenstraal door te varen. 

FUN BEACH THE BEACH: ÉÉN VAN DE SCHOONSTE EN VEILIGSTE DAGSTRANDEN

Fun Beach The Beach is dé locatie om zelf of samen met je kinderen te genieten van een zorgeloze dag boordevol zwemplezier. Fun Beach is namelijk één van de schoonste en veiligste dagstranden van Nederland. Zo is The Beach als eerste in Limburg onderscheiden met de Blauwe Vlag, een internationale erkenning voor dagstranden die voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van veiligheid en goede waterkwaliteit. Daarnaast is het Fun Beach Event & Leisurepark door de ANWB uitgeroepen tot één van de tien beste binnenstranden van Nederland. Fun Beach The Beach, voor de ultieme zwembeleving in Limburg!

Kortom, voor de mooiste zwemlocatie van Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be! ENJOY THE SUMMER!

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

MEGA Aquapark

De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het Mega Aquapark. Dit grootste Aquapark van Nederland bestaat uit een 2.000 m2 groot eiland in het water van drijvende speeltoestellen. Een lust voor het oog en een waar speelparadijs voor eenieder die ervan houdt om te klauteren, te glijden en te springen.

WATERVOLLEY

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!


 

Beachvolley

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.
 

Voetbalboarding

Een lekker potje ballen. Maak 2 teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?


 

SUPER SLIDE

Stel je eens voor: je staat op 14 meter hoogte, kijkt naar beneden langs één van de enorme waterspringschansen en er is geen weg meer terug: durf jij het aan? De Super Slide is namelijk alleen voor de echte thrill seekers onder ons! Deze nieuwe waterattractie van Fun Beach is een spectaculaire reuzenglijbaan met vier waterspringschansen waar je met een zinderende vaart vanaf glijdt.

RELAX AREA

Na al dat gespetter, geklauter, geglijd en gesport op Fun Beach The Beach is het hoog tijd om even bij te komen van alle inspanningen. In de hangmatten van de schaduwrijke Relax Area waan je je op een onbewoond tropisch eiland en kom je helemaal tot rust. Wat een geweldige hangplek! Even weg van alle hectiek en chillen maar!

GIANT PICKNICK TABLE

Een reusachtige picknicktafel waar je voor het stillen van de lekkere trek met maar liefst 80 personen kunt aanschuiven. Zoiets heb je nog nooit gezien! Op deze immense tafel  moet ook beslist een groepsfoto worden gemaakt, anders gelooft thuis niemand je verhaal! En weet je wat ook mooi is  meegenomen? Ook de kids kunnen zich prima vermaken door te klauteren op deze Giant Picknick Table.

SUMMER SKATING

Stel je voor: schaatsen bij twintig graden boven nul. Zoiets heb je nog nooit beleefd! Summer Skating maakt het mogelijk. Op speciaal ontwikkelde schaatsen glijd je in no time als een ware schaatskampioen over de synthetische baan. Ervaar de ultieme schaatsbeleving, en dat in hartje zomer!


 

FUN BEACH FOuntain

Op warme zomerdagen is deze spectaculaire reuzenfontein dé blikvanger van het Midden-Limburgse Maasplassengebied en met zijn maximale spuithoogte van maar liefst 120 meter één van de allerhoogste fonteinen van Europa! 

Kano

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!
 

Suppen

Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar. 

waterfietsen

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.