FUN BEACH THE BEACH, DE MOOISTE LOCATIE OM TE ZWEMMEN IN LIMBURG

Op zoek naar een perfecte zomerdag boordevol waterplezier? Dan hoef je niet lang te zoeken, want Fun Beach The Beach in Panheel staat garant voor een heerlijke stranddag op een geweldige locatie aan het water. Jong en oud vermaken zich hier kostelijk.

BELEEF SPETTERENDE ACTIE OP HET FUN BEACH MEGA AQUAPARK

De ultieme waterattractie van Fun Beach The Beach is het 2.000 m² grote Mega Aquapark. Dit is het grootste Aquapark van Nederland!

 

Kids Area

In de Kids Area, een speciaal ingericht en rookvrij gedeelte van Fun Beach voor kinderen tot 12 jaar, kunnen de jonge bezoekers zich uitleven bij een veelheid aan leuke activiteiten

Food & Drinks

Trek gekregen van alle inspanningen? Verspreid over het Fun Beach Event & Leisurepark kun je de lekkerste zomerse hapjes en drankjes krijgen.

Fun Beach Fountain

Het letterlijk en figuurlijk hoogtepunt van Fun Beach The Beach wordt gevormd door Fun Beach Fountain, één van de hoogste fonteinen van Europa. Op zomerdagen is deze reuzenfontein bij goede weersomstandigheden meerdere keren per dag op volle kracht te bewonderen, waarbij een spuithoogte van maar liefst 120 meter wordt bereikt. Een onvergetelijke ervaring is ook om naar Fun Beach Fountain toe te zwemmen of met een kano of waterfiets onder de reuzenstraal door te varen. 

FUN BEACH THE BEACH: ÉÉN VAN DE SCHOONSTE EN VEILIGSTE DAGSTRANDEN

Fun Beach The Beach is dé locatie om zelf of samen met je kinderen te genieten van een zorgeloze dag boordevol zwemplezier. Fun Beach is namelijk één van de schoonste en veiligste dagstranden van Nederland. Zo is The Beach als eerste in Limburg onderscheiden met de Blauwe Vlag, een internationale erkenning voor dagstranden die voldoen aan de allerhoogste eisen op het gebied van veiligheid en goede waterkwaliteit. Daarnaast is het Fun Beach Event & Leisurepark door de ANWB uitgeroepen tot één van de tien beste binnenstranden van Nederland. Fun Beach The Beach, voor de ultieme zwembeleving in Limburg!

 

Kortom, voor de mooiste zwemlocatie van Limburg  is Fun Beach The Beach the place to be!
ENJOY THE SUMMER!

 

 

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg

MEGA Aquapark

Fun Beach Aquapark

 

MEGA-AQUAPARK; DE ULTIEME WATERATTRACTIE. 2000m2 letterlijk en figuurlijk spetterende beleving.

Lees meer

WATERVOLLEY

Watervolley

 

Smash, dive en jump! Een spetterend partijtje watervolley!

Beachvolley

Beachvolleyveld

 

Daag je vrienden uit voor een potje beachvolley op het strand en maak de meest spectaculaire reddingen in het zand.

Voetbalboarding

Voetbalboarding

 

Een lekker potje ballen. Maak 2 teams en ieder kiest een kant! Wie maakt de meeste doelpunten?

RADARBOOTJES

watervolley

 

Het water van de KIDS-zone is gevuld met kleurrijke radarbootjes. Kindjes kunnen hiermee heerlijk rondtrappelen over het water.

kids zone

Douches

 

Klimmen, klauteren en glijden. Ontdek en maak plezier. Geschikt voor de allerkleinsten!

LEVEND TAFELVOETBAL

Levend tafelvoetbal

 

Je hangt willoos vastgebonden aan de stangen van een levensgroot tafelvoetbalspel. Gelukkig zit de tegenpartij in precies hetzelfde schuitje. 

springkussen

Beachball

 

Everybody jump!

FLYBOARDEN

I believe I can fly, I believe I can touch the sky. Fun Beach Event & Leisurepark biedt jou deze spectaculaire watersport attractie: the Flyboard Experience! Een sensationele nieuwe belevenis die absoluut nergens mee te vergelijken is.

lees meer

en nog meer waterpret

Onderstaande activiteiten zijn te huur. De prijzen vindt u hier.

Kano

Kano

 

Bekijk het strand eens van de andere kant. Solo of duo peddelen, de keuze is aan u!

Suppen

Suppen

 

Suppen is Stand-Up Paddling op een SUP-board. Suppen is de snelst groeiende watersport van dit moment en dat is niet zomaar.

Aquaroller

Aquaroller

 

Loop over het water in de Aqua Roller. Hilarisch om te doen en te zien. Ga de uitdaging aan met tot wel 3 personen tegelijk. Geschikt voor kinderen tot 15 jaar.

Drijfmat

Drijfmat

 

Simpel, maar wel erg leuk. Lig, klim, hang of stoei. Kids just wanna have fun!

BIG SUP

Big Sup

 

Maak kennis met de Big Sup en balanceer en paddel op het water met tien personen tegelijk.

waterfietsen

Waterfietsen

 

Wie wordt er nou niet vrolijk van deze kleurrijke waterfietsen. Neem met maximaal 4 personen plaats en verken het water van The Beach ontspannen op eigen tempo.

Mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg.